Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sabırsızsın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün geleceğiniz yokmuş gibi hissettiğiniz günlerden biri olabilir. Halihazırda bekliyor olduğunuz bir miktar paradan hala haber yok ve fiziksel olarak da kendinizi durgun ve yavaş hissediyor olabilirsiniz. Fakat kesinlikle etkileyici tarafınızı hissetmiyorsunuz. Günü geçirmenin en iyi yolu, kitap okuma, resim yapma veya boyama gibi az fiziksel çaba gerektiren ve yapmaktan zevk aldığınız şeylerle ilgilenmek olacak. İç gözlem çoğu zaman harekete geçmekten daha faydalıdır.

Bugün biraz kendiniz hakkında düşünebileceğiniz kadar sakin ve sessiz bir gün olacak. Sonunda, günlük yaşamın tüm küçük ayrıntılarına bakmak ve haftalarca planladığınız şeyleri almak için vaktiniz olabilir. Bu tür bir gün, ister inanın ister inanmayın, sizi her türlü olasılığa açık hale getiriyor. Sakin bir atmosferin işinizde çok daha hızlı ve verimli olmanıza yardımcı olduğu doğru değil mi?

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Kişisel ilişkilerin üzerine; bunların nasıl daha ileri götürülebileceğine kafa yorabilirsin. Modun da fazlasıyla değişken olabilir. Bir dakikalığına her şeyi anladığını ve ne yapman gerektiğini bilip; sonraki dakikada konuya dair bakış açını değiştirebilirsin. Bugün kendin ve başkaları için biraz sabır göstermen gerek çünkü küçük çaptaki duygu değişimleri yanlış anlaşılmalara ve kırıcı sözlere davetiye çıkarabilir. Değişim peşinde koşmak için ise daha huzurlu bir gün seç.Bugün çok az çabayla bile beklediğinizden çok daha fazla yol alacaksınız. Bu aralar yol seçeneğiniz epey fazla. Birinde trafik yoğun olsa bile iki blok ötede rahatça kullanabileceğiniz bir başka cadde olacak. Yakında şehir dışına ulaşıp biraz soluklanacak zamanınız olacak. Önemli olan daima hareket halinde olmak. Motorunuz çalışırken olduğunuz yerde saymayın, aksi takdirde bir santim bile yol almaksızın benzininizi tüketirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.

29 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Terazi burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Sosyal bir günde olacaksınız. Davetler alabilirsiniz. Kesinlikle evde oturmamalı enerjinizi dışarıda harcamalısınız. Yakınlarınızla beraber keyifli bir akşamda olacaksınız. Kültürel etkinliklere, yeni eğitimlere merak salabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ay-Venüs kavuşumuyla sürpriz bir haber sevdiğinizden gelebilir.

29 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabırsızsın! Kafası işe odaklanmış bir Aslan isen ne ala ama bir türlü adapte olamıyorsan bugünü es geç derim. Aklında kalan soruları sevgiline ya da eşine sormak için akşamı bekleyemeyecek kadar sabırsız olacaksın. Bugün aynı zamanda kendine oldukça bonkör davranacağı bir gün olacak. Beğendiğin kıyafeti alabilir, gitmek istediğin cilt bakımına gidebilirsin.

29 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne kendinizi dinleyerek başlayabilirsiniz. Arınmalar yaşamanız son günlerin yoğun enerjisinden sonra size huzurlu ve dingin hissettirecektir.

29 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket ve ziyaretler dikkat çekebilir. Daha çok yer görüp yeni şeyler keşfedebilir, zihinsel açıdan canlı olabilirsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen konular yorgun hissettirebilir. Kendinizi zorlamamanız gereken bir zamandasınız. Kendinize iyi davranıp bedeninizin sesine kulak vermelisiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ayın ardından iletişimle ilgili konular gündeme gelirken iletişimden kaynaklanabilecek problemlere ve yanlış anlama ve anlaşılmalara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Trafikle ilgili tedbir almayı da ihmal etmemelisiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir grup insanla umutlarınızı ve isteklerinizi paylaşmaya başladığınızda, kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Uzun zamandır aynı hedefleri gerçekleştirdiniz. Neden ilerleme kaydetmiyorsunuz?

29 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerde duygusal temalar patlak verebilir ve yönetmekte zorlanırsınız. En iyisi kendinizle baş başa kalıp en çok zevk aldığınız şeylere yönelin.Sinemaya gidin, atölyelere katılın, vitrinlerdeki yeni koleksiyonlara göz gezdirin. Arkadaşlarınızla uluslararası bir seyahat programı yapın.

29 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

29 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda çok şanslı olacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz. Uzun süredir yaptığınız hesapların karşılığını alacaksınız. Bolluk bereket enerjisini yaptığınız konuşmalar ile hanenize taşıyacaksınız. Gün boyu plansızca hareket edebilir, daha önce hiç denemediğiniz konularda deneyim kazanabilirsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; pazarlama, satış, reklam veya dijital gibi kaynağı iletişim olan işlerde çalışıyorsan; başarı sağlamakla birlikte finansal kaynaklarında yükselişe geçecektir. Maddi getirilerle birlikle yeniteklifleri veya terfiler alabileceğin bir döneme adım atabilirsin. Kardeşlerin veya yakın çevrenle hoş vakitler geçirebilirsin.

29 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 15' 46" R
Ay
Akrep
11° 12' 44" R
Merkür
Boğa
08° 24' 29"
Venüs
Boğa
27° 32' 28"
Mars
Koç
16° 13' 29"
Jüpiter
Boğa
29° 01' 52"
Satürn
Balık
18° 11' 55"
Uranüs
Boğa
23° 35' 40"
Neptün
Balık
29° 28' 16"
Plüton
Kova
02° 01' 11"
Chiron
Koç
21° 47' 52"
Lilith
Başak
25° 43' 44"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 21/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>