Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Adaletli davranılmasını bekliyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2019, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün bir tür aile toplantısı söz konusu olabilir. Belki de aileniz sizi bir akşam yemeğine davet edebilirsiniz. Kardeşleriniz veya kuzenleriniz de bu toplantıya katılabilir. Bir süredir konuşmadığınız aile üyelerini görebilirsiniz. Onlardan haber almak ve birlikte gülmek size iyi gelecek. Bazen o kadar bağımsızsınız oluyorsunuz ki tüm sevdiklerinizi unutuyorsunuz!

Heyecanlanın, çünkü bu harika bir gün olacak! Her şey yolunda gidecek; sanki yenilmez gibisiniz. İşte, ekip üyeleri sizi lider olarak görecek. Evde, aile üyeleri şükran ve şefkatini size gösterecek. Bir insan daha ne isteyebilir ki? Bu şansı kumarhanede değerlendirmek konusunda cezbedilirseniz, işin heyecanından etkilenmeyin. Siz zaten kazandınız. Gerçekten her şeye sahipsiniz. Tadını çıkarın! Bu parlayan anı kazandınız.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Ailen bugün küçük şeylerden arıza çıkarabilir; bu sebeple işleri toparlayacak kişi sen olmalısın. Çocukların haylazlıkta sınır tanımayabilir. Aile üyelerin en küçük meselelerden bile yakınabilir. Arkadaşların dengesiz davranabilir. İçme sularına bir şey mi katıldı diye düşünebilirsin ama hayır, bunların hepsi günün taşıdığı enerjinin işi!Bugün alışılmadık bir dostluk başlatabilirsiniz. Hatta gün boyu bir yabancıyla konuşabilirsiniz. Çok ortak yönünüz olduğunu görebilirsiniz. Bu kişinin farklı bir kültürel ya da etnik kökeni olabilir. Bazı belirgin farklılıklara rağmen aranızda özel bir bağlantı keşfedebilirsiniz. Bu dostluğu daha da ileri götürmekten ve bu kişiyi daha yakından tanımaktan korkmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezginiz bugün normalden çok daha yüksek olmalı. İnsanların geçmişlerinden çok şimdileriyle ilgilenmekle daha az ilgili olacaksın. Tarihsel figürler, belki de manevi disiplinlerle ilişkili olanlar, özellikle ilgi çekici görünebilir ve konuyla ilgili kitaplar bunun sadece ilginç değil, aynı zamanda bilgilendirici olduğunu da kanıtlayacak. Geçmişten gelen insanlar hakkında okuduklarınızdan edindiğiniz bilgiler, şimdiki anlayışınızı arttırmanıza yardımcı olacak. Okumaya devam edin!

3 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:34'te boşluktaki Ay, Akrep burcuna geçiyor. Günün geneli sizler için ailenize odaklı olarak geçebilir. Onların sorunlarında destek olmanız gerekebilir. Gündüz aktifleşen Ay-Uranüs karşıtlığından ötürü evinizde riskli işlere girişmeyin. Elektronik aletlerinizi kapatıp çıktığınızdan emin olun. Akşam olduğunda ise Merkür-Mars kavuşumu sayesinde beklediğiniz paraların yakında elinize ulaşacağına dair haberler alabilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adaletli davranılmasını bekliyorsun!Başkalarının sözlerine inanmak bugün senin için epey kritik olacak. Olumsuz giden bazı ilişkilerinin hata olduğunu anlayabilirsin. “Bazen vazgeçmek gerekir” dediğin bir gün yaşayacaksın. Eğer ilişkisi olmayan bir Aslan burcuysan eski aşkına özlem duyabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ilişkinize dair daha adaletli davranmasını isteyebilirsin. Önemli bir görüşmesi olan bir Aslan burcuysan ya da özel bir tanışma gerçekleştireceksen gezegenlerin seyrini dikkate almalısın. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşlarınla keyifli bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin sanatta ölümsüzlüğe ulaşa bilme ihtimaliniz var. Lütfen yazınız.

3 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ait konularda heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde geçmiş ile ilgili olayların etkileriyle ilgilenebilirsiniz. Yaşayacağınız olaylardan dolayı güven arayışına girebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebileceksiniz. Riskli ve tehlikeli konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar olabilir.

3 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ticari konularda, anlaşmalarda, iletişim becerileri gerektiren durumlarda oldukça şanslı olabilirsiniz. İletişim becerilerinizi canlılıkla, renklilikle ortaya koyabilir, kendinizi çok güzel kelimelerle ifade edebilir, hatta sözlerinizle büyüleyebilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle ya da sevgilinizle çok güzel bir akşam geçireceksiniz. Bol sohbet, yemek, mumlar, belki bir film... Romantizmin kollarına kendinizi bırakın. Uzun zamandır böyle keyifli olmamıştınız.

3 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna geçen Ay, bugün sizi yalnızlığınızla güçlenmeye davet ediyor! Sevdiklerinizle çevrili kurduğunuz dünyada ne kadar mutlusunuz? Yoksa mutlu gibi mi görünüyorsunuz? Meditasyon yaparak, çıktığınız içsel yolculukta bu soruların cevabını arayın. Bulduğunuz cevaplar, gelecekte size radikal dönüşümler yaşatır.

3 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

3 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle duygusal anlamda yalnız adım atamayacağınız hissine kapılabilirsiniz. Hem özel hayatınızda hemhayatınızda bir partner ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kafanız çok karışık. Hayalleriniz giderek artıyor ve siz adım atamadığınızı düşünüyorsunuz. İkiye bölünmeyin. İç sesinizi dinleyin ve adım atmaktan korkmayın.

3 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; yeteneklerini eyleme geçirmekte, sanatçı yönünü ortaya koymakta ve mantıklı fikirlerinle ön planda olmakta başarılı olabileceğin ancak yine de her koşula ve fırsata şüphe ile yaklaşabileceğin bir gündesin. Bu ara düşen enerjini yükseltmeli, güven duygunu tazelemeli ve bugünün işini yarına ertelemeden yapmalısın.

3 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 33" R
Ay
Balık
19° 58' 18"
Merkür
Koç
18° 53' 14"
Venüs
Boğa
05° 46' 57"
Mars
Koç
02° 42' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 55"
Satürn
Balık
16° 54' 34"
Uranüs
Boğa
22° 34' 12"
Neptün
Balık
29° 01' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 33"
Lilith
Başak
23° 46' 06"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>