Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygusal Beklentilerde Bulunabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün sevdiklerinizi rahatlatmanız gerekebilir. Şu anda ekstra hassas olan ve hayatındaki şeylerden endişe duyan bir aile üyesi olabilir. Onu cesaretlendirebilir veya ona yardımcı olabilirsiniz. Ya da sevgiliniz sizden biraz duygusal destek bekliyor olabilir. Bu işi ciddiye alın ve ona kendini toparlaması gerektiğini söyleyin! Bugün şefkatli bir dinleyici olmaya çalışın.

Şu an yaptığınız çalışmalarla ilgili olarak ulaştığınız sonuçları bir kenara bırakın. Hşunuza gitsin ya da gitmesin hayat her zaman ters köşe yapar. Normalde, insanların sizi mutlu edecek teklifler yapmasını düşünmezdiniz bile. Bu teklifler biraz çılgın görünebilirler ve sizin çizginizin çok yılında olabilirler. Örneğin, bir finans direktörü olduğunuzu ve birisinin sirkte size birteklif ettiğini düşünün. Çılgın, evet, ama imkansız değil!

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Bugün pek görülmedik bir optimizm ruhu havaya hakim olabilir. Etrafındakiler iyi bir modda olacakları için keyifli bir gün geçirebilirsin. Çok iyi tanımadığın kişilerle bile eğlenceli sohbetlere girebilirsin. Bu kişiler komşuların olabilir. Hatta yeni arkadaşlar bile edinebilirsin!Sosyal enerjin oldukça yükseliyor.Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!

3 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

08:49-14:19 aralığında Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. Bugün gündüz saatlerinde çalışıyorsanız işlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Saat 14:19'dan itibaren Ay, Kova burcuna geçiyor. Sizler için ilişki ve evlilik hayatınızda olumlu bir gün başlıyor. Özellikle akşama doğru sevdiğiniz kişiyle romantik bir zaman diliminde olacaksınız. Aşkı sorgulamadan yaşamanız gereken bir gündesiniz.

3 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamları kendi tarzına ya da görüşüne göre yönlendirmek isteyebilirsin. Ailevi konulara önem vermen, bazı konulardaki hassasiyetini arttırıyor. Duygusal tavırların karar vermende sana yardımcı olmaktan çok seni farklı duygulara sürebilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan; gereksiz kıskançlık yapabileceğin konular olabilir. Evli bir Aslan burcuysan, uzun zamandır beklediğin haber eşinden gelebilir. Umutlarını taze tutmak, yaşama olan bağlılığını arttırıyor. Hayatında önem verdiğin her konuda güven ve istikrar olmasını isteyebilirsin. Çevrenden sadakat ve özverili olmalarını bekleyebilirsin. Yakın arkadaşının sürekli aynı dertten yakınıp, değişmek için bir şeyler yapmaması karşısında sessizliğini bozabilirsin. Yol gösterici tavrını ne kadar sakin ve yapıcı kullanırsan karşı taraf senin niyetini o kadar iyi anlayacaktır. Hayatına girecek herkesten yapıcı etkiler beklemen bakış açını da değiştirecek.

3 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün biraz sağlık problemlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu problemlere yeni ve orijinal çözümler bulmak adına bazı çareler önünüze gelebilir. Kendinize biraz daha bakmalı ve bedeninizi korumak için aksiyon almalısınız.

3 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

3 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının söylediklerini ya da düşündüklerini haddinden fazla önemsememeye dikkat edin ve kendiniz için yaşadığınızı hep hatırlayın.

3 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeylere geç kalıyormuşsunuz gibi hissetmenize neden olan stresinizi ve gerginliğinizi kontrol altına alın. Bir şeyleri planlamanıza yetecek kadar strese sahip olsanız yeter. Biraz eğlenmeye ve hayattan zevk almaya bakın. Her zaman böyle ciddi olmanız gerek yok!

3 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati partnerinizle olan diyaloğu öne çıkarır. İkili ilişkilerdeki önceliklere önem vermeniz gereken bir gün sizi bekliyor.Tansiyon ya da kalp ile ilgili sıkıntılara karşı dikkatli olun. Hemen her şeye sinirlenmeyin. Kalbinizi sevgi ve şefkatle doldurun. Arkadaşlıklarınızın kalitesini gözden geçirin. Gereksiz olan kişilerle vedalaşabilirsiniz.

3 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Kontrolünüzü kaybetmemeye bakın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.

3 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Siz çok güçlüsünüz. Hele ki; bu aralar çok daha güçlüsünüz. Değişmek, değişim için adım atmak sizi korkutmasın. Sadece planlı hareket edin. Gözü kara davranmayın. Ne istiyorsanız çekip alabilirsiniz. Yeter ki; politikayı, güler yüzü elden bırakmayın. Bazen 'hı-hı'lamayı bilmek gerekir. 

3 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; sabah saatlerinde partnerinle ya da aile bireylerinle aranda geçen durumlar ne olursa olsun sağduyulu davranmanı gerektirebilir. Öğleden sonra paylaşımlarında daha derin davranabilir, ilişkindeki eksiklikler için çabalayabilir ve romantizmin doruklarında olabilirsin. Akşam saatlerinde beklenmedik haberler keyfini kısa tutabilir.

3 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 55' 57" R
Ay
Aslan
09° 57' 59" R
Merkür
Koç
28° 13' 23"
Venüs
Boğa
18° 10' 47"
Mars
Koç
10° 26' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 08"
Satürn
Balık
17° 41' 35"
Uranüs
Boğa
23° 09' 12"
Neptün
Balık
29° 17' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 59"
Lilith
Başak
24° 53' 06"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>