Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü coşkunuza yeterince karşılık alamayacaksınız. Siz başka bir havadasınız, o başka bir havada. Siz her şey benim olsun diyorsunuz, o ise sadece sizi istiyor. Bunu açıktan belli etmek yerine size sitem ediyor, kapris yapıyor.

Enerjiksiniz ama enerjinizi işe vermeye niyetiniz yok. Enerjinizin birazını işe yansıtmanızda fayda var. Yine takdir görüyor ve beğeniliyorsunuz. İşyerinizdeki küçük geçimsizliklerle fazla ilgileniyorsunuz.

Almak istediklerinizi ertelemenizin gereği yok. Bütçeniz küçük harcamalar için uygun. Yeterince hesaplısınız, bugün kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Bir yakınınızın para sıkıntısını çok önemsiyorsunuz, ama onu çözmek için hiçbir çaba göstermiyorsunuz.

Enerjiyle dopdolusunuz ama enerjinizi kullanmanızda bir problem olabilir. Siz özel yaşamınızda kullanmak istiyorsunuz, oysa işte enerjinize ihtiyaç var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

3 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Kova burcunda ilerleyen Ay, ilişki ve evlilik hayatınızla ilgili konulara ışık tutmaya geliyor. Günün başlangıcında Ay ve Venüs kavuşuyor. Partnerinizle romantik bir güne başlayabilirsiniz. Özgürlüğünüze düşkün olacağınız bir gündesiniz. Uzun zamandır hiç olmadığı kadar tutkulu olabilirsiniz. Eğer siz karşı tarafa hamle yapmak istiyorsanız sabah saatleri iletişime geçmek için idealdir. Gece ise Ay-Mars zorlu açısıyla ikili ilişkinizde agresif olabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

3 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Şüpheci DavranabilirsinAy, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Eğer uzun zamandır bir projenin üzerinde çalışan bir Aslan burcuysan, dur ve derin bir nefes al. Her şeyin üst üste gelmesi sana bir işaret olabilir mi? Yarın başlayacak olan Merkür gerilemesinin gerginliğini sen de üzerinde hissediyorsun. Üstelik hissetmekle kalmıyor çevrendeki kişilere de yansıtıyorsun. Aynı zamanda bugün, alışveriş konusunda ısrarcı davranabilirsin. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsin ancak hayal gücün fazla çalışması şüpheci yaklaşımlar içinde olmana neden olabilir. Telefonunu elinden düşürmüyorsun, neyi takip ettiğini merak eden eşinin tepkisi ile karşılaşabilirsin.

3 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylara yaklaşımınız ben merkezci olmamalıdır. Bugün ikili ilişkilerde denge oluşturmak için empatiye fazlasıyla ihtiyacınız olacak.

3 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Saka burcuna ilerleyen Ay, karşılıklı konulara, evliliğe hassasiyet getirmekte. İlişkilerinizde daha esnek ve akılcı olmaya gayret etmelisiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Uzun süredir süre gelen bir şikâyetiniz veya rahatsızlığınız varsa ve ihmal ediyorsanız, lütfen bu hafta ilkdoktorunuzu ziyaret edin. Çünkü beden ile olan bağlantınızı kestiniz. İç sesinizi dinlemez oldunuz. Sürükleniyorsunuz.

3 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh beden dengesini korumanın önemine vurgu yoğun. Sabah saatlerinde artan sorumluluklar günü tatil olmaktan çıkarabilir. Akşam üstü kronikleşmiş sağlık sorunlarına dikkat edin.

3 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Kova burcundaki seyahati partnerinizle olan diyaloğu öne çıkarır. İkili ilişkilerdeki önceliklere önem vermeniz gereken bir gün sizi bekliyor. Tansiyon ya da kalp ile ilgili sıkıntılara karşı dikkatli olun. Hemen her şeye sinirlenmeyin. Kalbinizi sevgi ve şefkatle doldurun. Arkadaşlıklarınızın kalitesini gözden geçirin. Gereksiz olan kişilerle vedalaşabilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sabah moraliniz bozuk halde kalkmış olabilirsiniz. Bu durum, yakın çevrenizle dertleşseniz veya eğlence faaliyetlerine katılsanız bile düzelmeyebilir. Düzeltmek istiyorsanız, ilk önce o kara gözlükleri çıkartmayı denemelisiniz.

3 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 32" R
Ay
Terazi
00° 53' 02"
Merkür
Boğa
03° 38' 09"
Venüs
Boğa
23° 25' 30"
Mars
Koç
13° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 31"
Satürn
Balık
17° 59' 09"
Uranüs
Boğa
23° 24' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 60"
Lilith
Başak
25° 21' 28"
True Node
Koç
14° 55' 55"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>