Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bağımsızsın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün arkadaşlarınızla zaman geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Sosyalleşmek için iyi bir zaman. Sizi bir süredir görmeyen birini aramaktan çekinmeyin. Birbirinize bir şeyler anlatıp paylaşırken eğlenebilirsiniz. Son zamanlarda çok çalıştığınız için, biraz partilemeyi siz de hak ediyorsunuz! Son zamanlardaki endişelerinizden kurtulun ve kendinizi rahatlatın. Sevdiklerinizle birlikte olmanın sizi rahatlatmasına ve beslemesine izin verin.

Bugün gezegenler sizin ve partneriniz için eğlenceli zamanlar yaratabilir. Birlikte sosyal bir etkinliğe katılabilmeniz için işi erken bırakmak isteyebilirsiniz. Bir partiye ya da bir konsere gitmek için uygun bir ruh halinde olacaksınız. Her zamanki rutininizi bozan bir şey yapmak isteyeceksiniz. Yaratıcı düşünün ve özel bir şeyler yapmayı planlayın!

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Bugün nedensiz yere siniri bozuk mu hissediyorsun? Bu hiç şaşırtıcı değil çünkü günün enerjisi seni hayatında olan bitene yakından bakmaya sevk ediyor. Aniden, aldığın karar ne olursa olsun bunların hep ileriye dönük geniş etkiler bırakacağını düşünüyorsun. Bunun seni eylemden alıkoymasına izin verme. Bir kere de maceracı ol!Bugün yataktan kalkmak ve hareket etmek dürtüleri hissedebilirsin, bununla savaşöa. Herkesin yalnızca oturmak istediği, kitap okumak istediği ya da TV izlemek istediği günleri vardır ama bunu çok sık yapmak vücuda iyilikten çok zarar verir. Bu yüzden kalk ve bir bisiklete yada patene atla ve iyi vakit geçir. Vücudun bunun için sana teşekkür edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. Biraz da olsa bu durum sosyalleşmeniz gerektiğini hissettirebilir size. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çocuk saflığında ve temizliğinde, tamamıyla çıkarsız ve iyi niyetle bezenmiş bir ilişki ya da yakınlığı yaşıyorsunuz. Yaşamda basit şeylerin, aslında büyük mutluluk kaynağı olabileceğini deneyimleyeceksiniz. İş yerinde rekabet ortamları oluştu. Çıkarlarınızı savunmak durumunda kalacağınız yarışlar yaşayabilirsiniz. Girişim konularında çekimserliği bir kenara atma zamanı. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi!

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlarla beraber hareket etme ve grup çalışmaları konusunda bugün belli başlı sıkıntılarla boğuşabilirsin. İşleri kendi bildiğin yoldan ilerletmek istiyorsun. Sert konuşmalarla ortamı gerginleştirmek istemesen de hislerin bugün dinlediğin tek arkadaşın olabilir. Gün içerisinde çok kullandığın teknolojik aletlerde belli bozulmalar meydana gelebilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Aslan burcuysan, bazı konulardayaptığın ortaklar ile gerginlik yaşayabilirsin. İkili ilişkilerdeki eski tecrübelerin, yeni birisiyle tanışma konusunda tereddütlü olmana sebep olabilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde egonuzu yenmeyi öğrenmelisiniz. Artık siz geçmişteki siz değilsiniz. Yeni bir yol çizmenin tam sırası. Kendinize güvenin ve harekete geçin. Bu yenilik sizin kendinize olan güveni tazeleyecektir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşma yönünde yeni fikirleriniz olabilir. Sezgilerinizin gücü ile yöneticilerinizi de etkileyebileceğiniz zamanlar var. Bugün önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Devletle işleriniz var ise yavaşlama söz konusu olabilir, sakin olmakta fayda var.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitimle alakalı bir takım gelişmeler gündeme gelebilir ve somut adımlar atmaya cesaret edebilirsiniz. Genel anlamda olumlu ve rasyonel bir gün geçirebilirsiniz

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kontrol edemediğiniz durumları serbest bırakma eğilimindesiniz. Bu durum sizi üzmesin çünkü etrafınızdaki her şey üzerinde söz sahibi olamazsınız. Doğanın kendi akışına uyum sağlamaya çalışmanız en iyisi.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda seyahat etmeye devam edeceği sabah saatlerinde işinizle ilgili konular gündeminizde olacaktır. Öğlen saatlerinde İkizler burcuna giriş yapacak olan Ay, sosyalleşme ihtiyacınızı arttıracak.Arkadaş çevrenizde süregelen fikir ayrılıklarının çözümü için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Balık burcundaki seyahati ile zihniniz kredilerinize ve borçlarınıza yoğunlaşacaktır.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTAYA beklenmeyen şartlar ve gerginlik yaratabilecek gelişmelerle başlayabilirsiniz. Bunlardan herhangi bir zarar görmemek için işbirliği yapmalı, çatışmaya veya güç mücadelelerine girmekten kaçınmalı, mevcut ortama dinginlik ve uyum gelmesini sağlayacak hareketler içerisinde olmalısınız. BUNU başardıktan sonra ikili ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlayabilir ve çevrenizle olan etkileşimleriniz, iç dünyanızda doğrudan etkiler yaratarak ruh halinizde ani değişimler yaşamanıza neden olabilir. Bu yüzden, uyumlu ortam yaratmak ve havadaki gerginliği azaltmak için daha fazla çabalamanız gerekecektir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük hayatınız bir yandan, başkalarının üzerinizde yarattığı baskı bir yandan. Biliyorum zor bir dönemden geçiyorsunuz. Bazı şeyleri layığı ile öğrenmeye ihtiyacınız var. İkilemleriniz, arada kaldığınız konular ve insanlar olabilir. İçinize dönmeniz faydanıza olacaktır. Az sosyalleşip, kendinize ve en önemlisi işinize çok zaman ayırmalısınız.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; güne toplantı ve görüşmelerle başlayabilir, son günlerin yoğun temposunda eksik bıraktığın işleri toparlayabilirsin. Günün ikinci yarısı telaş içinde olabilir, bir türlü istediğin gibi plan yapamayabilirsin. Yaptığın programın ertelenmesi ya da karmaşa yaşanması seni de ikilemde bırakabilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>