Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine Zaman Ayıracaksın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2021, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, sevdiklerinize onları ne kadar önemsediğinizi göstermeniz için iyi bir gün. Sevgilinizin şu anda daha fazla ilgiye ihtiyacı olabilir. Ona güzel bir hediye alabilir ya da şehir içinde hoş bir yemeğe çıkartabilirsiniz. Onu dinleyin ve derdine ortak olun. Merhametiniz ve hassasiyetiniz sayesinde, kendini daha iyi hissedecek.

Bugün etrafınızda bazı vahşi konuşmalar gerçekleşebilir. Gezegenlerin enerjileri, bazı insanların cesur olması konusunda ilham oluyor. Bir meslektaşınızın kişisel bir durumunun ortaya çıktığını veya bir arkadaşınızın size şok edici ve gizli bir şey anlattığına şahit olabilirsiniz. Kesinlikle insanların saklı katmanlarının ortaya çıktığını göreceksiniz, bu da onlar hakkındaki düşüncelerinizi değiştirebilir. Tam resmi görebilmek için gözlerinizi ve kulaklarınızı dört açın.

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Hafif ve şen ruhun, günün moduyla armoniyi yakalama konusunda biraz sıkıntı yaşayabilir. Genellikle, köşeye sıkıştığında kendi koruyacak bir sığınak buluyorsun. Fakat bugün zekice manevralardan yoksun kalmış gibisin. Günün zorluklarıyla tek başına ve yardımsız şekilde yüzleşiyor olsan da, atlatmanın yolunu bulacaksındır. Aferin sana!Bugün işleri kolayca halletmeniz için ideal bir gün. Bir süredir biriken o sinir bozucu görevlerin icabına bakın. An itibariyla çok fazla şey başarma fırsatınız var. İnsanlar boş sözlerden ve dedikodudan ziyade önemli bir hedefe ulaşmak için plan yapmakla ilgileniyor. Siz de elinizin altındaki görevler hakkında ciddiyetinizi takınarak bu gruba katılın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz bazı mektuplar, çekler veya telefon görüşmeleri bugün size ulaşmakta gecikebilir. Gecikmeler kontrolünüzün dışında gerçekleştiği için, sinirlenmenizin hiçbir alemi yok. Yapılması gereken en iyi şey, yapacak başka bir şey bulmak ve beklediğin şeyin gerçekleşmesine izin vermek. Kaybolmadılar - gelecekler! Dayanın!

30 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hedeflerinize ulaşma ve aklınıza koyduğunuzu başarma noktasında daha hırslı ve kararlı olabilirsiniz. Sorumluluk duygusuyla hareket edeceğiniz, zor görünen durumları başarabileceğiniz bir gün.

30 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafandaki soruların yanıtlarını bulman, yüklerini hafifletecek. Gelecek planlarının iyice netleşeceği bugünde, kendine daha fazla zaman ayıracaksın. Güzellik merkezine giderek, değişim yapmak isteyebilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesinden gelecek haberler seni düşündürebilir.

30 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak mesafeli ilişkinizi yürütmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Sevginizi yakından yaşamak isterken gelecek için ortak bir noktada kavuşmayı denemelisiniz. İlişkilerde baskıcı yaklaşımınız işleri yolundan çıkartabilir.

30 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Geçmişe ait konularda abartılı tavırlar keyfinizi kaçırabilir. Üzerinde çalıştığınız işlerde ilerleme ve büyüme elde etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yeni temeller atıp, işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yaratıcı işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş başarılarınızla elbette gurur duyun fakat orada takılı kalmayın. Verimli olmak istediğiniz sürece hayatınıza karşı verimli olabileceksiniz.

30 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

30 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugündolayısıyla birçok insanla iletişime geçmek zorunda kalabilirsiniz. Bunun yüz yüze iletişim olmasına gerek yok. E-posta ya da telefonla da birçok kişiyle görüşmeniz gerekebilir. Nezaketinizi korumaya özen gösterin bu görüşmelerinizde.

30 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaratıcılığınızla olumlu bir şekilde birleştirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda karşı tarafı ikna etmeniz kolaylaşacak. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin desteği sayesinde, bir takım çalışmalara gireceksiniz.

30 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Aslan; bugün gündeminde ikili ilişkiler, ortaklıklar vebirlikleri önemli bir yer tutmakta. Sana yapılan öneri ve teklifleri her boyuttan değerlendirmeye tabi tutabilir; iş, kariyer ve sosyal konumun adına sağlam adımlar atma ihtiyacı duyabilirsin. Kendini garantiye almadan imza atmamalısın.

30 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize olan aşkınızı daha fazla dile getirmeye çalışın. İş hayatınızda başarılarınızı kıskanan bazı insanlar ve iyi yerlere gelmenizi istemiyorlar. Hayatınızdaki sorunları kafanıza çok takıyorsunuz ve kendinizi yıpratıyorsunuz.

30 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin geçmişte yaptığı hataları affetmediğiniz sürece mutlu olmanız zor. Sorunlarınızı çökmekte ilk adım, geçmişi unutmak olacak. Bu günlerde alçak gönüllü olmanız gerekiyor. Görüştüğünüz bazıilişkilerinizin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla göstermiş görünüyorsunuz. Maddi konularda aldığınız kararlar düzgün bir şekilde ilerliyor, fakat ödemelerde gecikme olabilir. Kiloların sebebi, abur cubur yiyecekler. Bunlardan vazgeçmediğiniz sürece kilo almanız sürecek

30 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 51"
Ay
Kova
19° 04' 54"
Merkür
Koç
17° 38' 59"
Venüs
Boğa
03° 07' 19"
Mars
Koç
01° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 34"
Satürn
Balık
16° 43' 33"
Uranüs
Boğa
22° 26' 45"
Neptün
Balık
28° 57' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 20"
Lilith
Başak
23° 31' 44"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>