Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, iyimser bir ruh halini vurguluyor. Hevesli yaklaşımlarınız olumlu yorumlanabilir, aşk konusunda istediğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiğinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi de gösterebilirsiniz. Aslında sevgilinize gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var. Burcunuzdaki Ay ın durumu size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.

Maddi konuların ön planda olacağı bugün fazla para harcamaktan rahatsız olabilir ve bu yüzden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ve ani masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.

Dikkatli olmakta fayda var. İş ve evle ilgili konular akşam saatlerinden itibaren gündeme gelebilir. Çaresizlik duygusu yaşamadan hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görünürde sevindirici haberler var, ama kuşkuculuğunuz haberlerin bir kısmını endişeli karşılamanıza yol açacak. Beyninizdeki içtenlik, yapmacıklık tartışmalarında doğru sonuçlara varmanız bugünlerde pek mümkün görünmüyor. Tartışmaları yaşadığınız alan, sağduyuya çok uygun değil gibi. Bilgi alışverişlerinizde kopukluklar söz konusu.

31 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün en aşık burcu siz olabilirsiniz. Bugün gözlerinizi kamaştıracak mutlu haberler alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden beklenmedik anda aşk dolu itiraflar duyabilirsiniz. Genel olarak şansınızın açık olduğu bir zaman dilimindesiniz. Herkesi etkileyen bu güzel görünüm size hem aşk hem çocuk konularında destek sağlayacak. Çocuğunuzla ilgili beklentiniz varsa olumlu haberi alabilirsiniz. Bazılarınız da yeni bir bebek haberi alabilir. Sevgiler, Astromeri

31 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fikirlerine odaklanacaksın!Güne oldukça dinç uyanacaksın. Aklın hep yapmak istediklerinde olacak. Sürekli ertelediğin fikirlerine odaklanmalısın. Hatta not defterine notlar alıp, sıraya koymanı ve hemen başlamanı öneririm. Sonuçlarını aldıkça, ne kadar doğru adımlar attığını sen de göreceksin. Çalışmaya ara vermiş bir Aslan burcuysan, gün içerisinde oldukça cazip teklifler alabilirsin. Eğer kalbi boş bir Aslan burcuysan, sosyal çevrendeki bir insanın sana karşı hisler beslediğini keşfedebilirsin. Buna ilk önce ihtimal vermesen de karşındaki kişinin itirafları her şeyi açıklamaya yetecek. Akşam saatlerinde şehir dışından gelen arkadaşınla ani bir buluşma gerçekleşebilir. Eski günleri konuşmak, onunla yeniden bir araya gelebilmek seni oldukça mutlu edecek.

31 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız ve sezgilerinizin güçlü olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. İçinizden gelen sese kulak verin. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya özen göstermelisiniz. Böylece olayları kontrol altına alabilirsiniz. Sakin ve kararlı davranmalısınız. Geriliminizi yansıtmaktan kaçının.

31 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı yönlendireceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi çok daha iyi ifade edeceğiniz zamanlar var. İşlerinizde eksiklikleri gidermek isteyebilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda daha akıcı koşullar söz konusu. Akşam için yeni programlar yapıp, alışverişe çıkabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi, aşk konularının öne çıktığı bir gündesiniz. Yüreğinizin sesini daha fazla dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız aktivitelerde yer alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymakta zorlanmayabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir miras davaları ile uğraşan, hak ettiği geliri elde edemeyen, piyasadan alacakları olan Aslan burçları için oldukça pozitif bir gün olacaktır. Beklediğiniz ödemeler elinize geçecektir. İkili ilişkilerde durum analizi yapmak için uygun bir günde değilsiniz, çünkü baktığınız pencere bulanık.

31 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı enerjilerin yüksek olduğu bu günde romantik konular, yaratıcı beceriler ve spor alanında gelişmeler yaşanabilir. Ay küçülme fazında oludğu için riskli yatırımlara karşı tedbir şart. Uzun vadeli imkân sağlayan gelişmeler olası.

31 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken aşk, hobi, yaratıcılık alanınıza ışık tutacak. Sosyal ilişkilerinizin canlı olacağı birgününe merhaba diyorsunuz. Komisyon faaliyetlerinden gelir elde edersiniz. Eğlence sektörüyle ilgili konular ön plana çıkar. Dernek, örgüt faaliyetlerinde aktif rol alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştiren bir eğitime katılmak harika olacaktır.

31 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla, özellikle de önceden planlanmış giderlerinizle ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Yine de harcamalarınızda hiç hesapta olmayan artışlara sebep olabilecek bu etki, ani gelir artışlarını veya ekstra para kaynaklarını da beraberinde getirebilir.

31 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 40' 30" R
Ay
Akrep
03° 41' 40" R
Merkür
Boğa
07° 30' 13"
Venüs
Boğa
26° 47' 23"
Mars
Koç
15° 45' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 53' 13"
Satürn
Balık
18° 09' 39"
Uranüs
Boğa
23° 33' 33"
Neptün
Balık
29° 27' 28"
Plüton
Kova
02° 01' 30"
Chiron
Koç
21° 46' 05"
Lilith
Başak
25° 39' 40"
True Node
Koç
14° 54' 42"
Son Güncelleme : 21/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>