Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine zaman ayırıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 60%

Yazma, konuşma veya başka bir sanat formunda uzun zamandır beklenen başarılar gelirinizde bir artışa neden olabilir ve sizi bir dereceye kadar ünlü olabilirsiniz. Başarılarınızın tanınması ve kabul edilmesi, özgüveninizi arttıracak. Aklınızda çok fazla aşk ve romantizm olabilir ve özellikle seksi hissediyor olabilirsiniz. Eşiniz/sevgilinizle yalnız bir akşam planlayın, ününüzün tadını çıkarın.

Endişeleriniz hakkında konuşmak çoğu zaman en iyi ilaçtır. Bugün sizin için çok verimli bir gün olabilir. Bugünarkadaşlarınızla ciddi konular konuşacağınızdan ya da onların size gösterdiği saygıdanyerindeki ilişkilerinizi daha sağlam bulabilirsiniz. Hatta kendinizi eski günlerden konuşurken bile bulabilirsiniz.

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Duygularının üstesinden gelemeyeceğin bir gün olacağa benziyor. Her zamankinden daha kararsız ve uçarısın. Fakat bunun aslında senin yararına olacağını bil. Mağarandan çık ve dışarıda derin bir nefes al. Neşeli bir tavır, el attığın her ne olursa olsun ilerleme kaydetmen için hayati önem taşıyor. Yanıtlarını ise, başkalarıyla gerçekleştirdiğin diyaloglarda aramaya çalış.Bugün sahile ya da başka herhangi bir su kıyısına gidin. Kendi elementinizin engin ufkuna bakıp bedeninizi ve zihninizi ferahlatın. Dikkatli olmazsanız günün hararetli çılgınlığı sizi duygusal açıdan yıpratabilir. Ateşten uzak kalıp kendinizi korumaya bakın. Başkalarının sert sözleri sizi volkan gibi patlamaya hazır duruma getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alışılmadık bir dostluk başlatabilirsiniz. Hatta gün boyu bir yabancıyla konuşabilirsiniz. Çok ortak yönünüz olduğunu görebilirsiniz. Bu kişinin farklı bir kültürel ya da etnik kökeni olabilir. Bazı belirgin farklılıklara rağmen aranızda özel bir bağlantı keşfedebilirsiniz. Bu dostluğu daha da ileri götürmekten ve bu kişiyi daha yakından tanımaktan korkmayın!

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini Akrep burcunda sürdürüyor. Saatler 13:58 olduğunda Ay, uzun süre boşlukta kalıyor. 04:40 itibariyle ise Merkür ve Güneş kavuşumu yaşanıyor. Merkür Güneş'in kalbindeyken dilek dilemeyi unutmayın. Özellikle sizlerin maddi beklentileri varsa gerçek olabilir. Akşamdan itibaren aktif olan Venüs-Neptün karşıtlığı nedeniyle eşinizin gelir durumuyla ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Belki de sizden saklanan bir borç vardır.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırıyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Yakın bir arkadaşının bugün sana ihtiyacı olacak. Duygusal iniş çıkışlarına destek oluşun, aranızdaki bağın güçlenmesini sağlayacak. Gezegenlerin seni sınava tabii tuttuğu, sıkıntılı zamanların sonu geldi! Zevk aldığın konulara, hobilere, bol bol zaman ayıracaksın. Ertelediğin işleri hemen programlamalısın, kaybedecek vaktin yok çünkü hayat senin için mucizevi bir şekilde güzelleşecek. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişiyle sinemaya ya da tiyatroya gidebilirsin.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gündeminiz aileniz var. Aile hayatınızda ve evinizde üzerinize düşen bazı sorumlulukları mutlaka tamamlayın.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerde ısrar ve zorlanma yaşanabilir. Babanıza dair konularda daha özenli davranmanız gereken koşullar yaşanabilir. Duygusal olarak endişe duyabilirsiniz. Ortaklı konularda payların ayrılması ile ilgili konular gündeme gelebilir. Finansal anlamda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni planlamalar yaparken hayat sizi daha motive edecek kişiler ile karşılaştıracak. Sizin için oldukça yapıcı bir sürece adım atılacak bir zaman.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ikna gücünüz yerinde! Size itirazla yaklaşan kişiler yanınızdan gülücükle ayrılacaklar. Işığınızı yaymaya hazırlanın. İş yerinde üzerinde çalıştığınız projeyi yöneticilerinizle paylaşmanın tam zamanı.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ev hayatınızda yönetsel konularla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Dış dünyayla ev düzeniniz arasında denge kurmakta ikilem yaşayabilirsiniz. Zihniniz bir karar alırken kalbinizden geçen hisler farklı olacaktır. En iyisi ikisi arasında orta yol yaratmaktır. Zira çalışkan yapınız ve pratik çözümlerinizle herkes sizin desteğinize ve ilginize ihtiyaç duyar.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir karar vermenizi bekleyenler olabilir. Veya kararsızlık yüzünden sıkıntılarınız yeniden karşınıza çıkabilir. Ancak, moraliniz yüksek olduğu için bunlardan çabuk kurtulacak ve hızla harekete geçeceksiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle evli Aslan burçları için hassas bir gün olabilir. Eşinize karşı fazla alıngan veya fazla ilgi bekleyen bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Geleceğinizi yeniden yapılandırmak için şansınız var. Bunun için tarzınıza ters bazı adımlar atmanız gerekiyor. Ani gelişen olaylar egonuzu yıpratabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; maddi konularda kendini güvende hissetmek için, ailenle bir şekilde fikir birliği içinde olman gerekebilir. Kariyerinde emeğinin karşılığını alamamaktan şikâyetçi olabilirsin, ancak önümüzdeki günlerde önüne çıkabilecek bu alandaki olumlu fırsatlar için gözünü dört açmalısın. Adım atmak ve ilerlemek istediğin veya ailevi konularda, yön verme yeteneğini kullanabilir, kimi zaman sözünün üzerine söz tanımayabilirsin.

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 56" R
Ay
Balık
19° 34' 05"
Merkür
Koç
18° 52' 10"
Venüs
Boğa
05° 44' 54"
Mars
Koç
02° 41' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 31"
Satürn
Balık
16° 54' 26"
Uranüs
Boğa
22° 34' 06"
Neptün
Balık
29° 01' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 28"
Lilith
Başak
23° 45' 55"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>