Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değişiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 50%

Özellikle aşk ve romantizmle ilgili konular söz konusu olduğunda, maceracı bir yaklaşım benimseyin. İşler yolunda gitmediğinde, karamsarlığa kapılıp moralinizi bozmayın. Tutumunuzu değiştirmek size kalmış bir şey. Dudaklarınızı aşağı doğru büzünce değil, yukarı doğru kaldırınca her şeyin düzeleceğine inanın. En ufak sorunu dert etmeyi bırakın, her şey olacağına varır.

Geçtiğimiz hafta, işyerindeki veya okuldaki tutumunuzu yeniden gözden geçirme ihtiyacı duymuş olabilirsiniz. Gezegensel enerji, öyle ya da böyle kesin bir yorumda bulunmanızı istiyor. Belki de, tavrınızdaki değişim zaten gerçekleşti ve bunu fark edecek son kişi sizsiniz. Bu "yeni siz" in sorumluluğunu üstlenme zamanı geldi.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Enerjik hissediyorsun ama bu enerjinin çıkış yolu bulabileceğinden şüphelisin. Artan miktarda bir asabiyet ve hüsran hissi seni arkadaşlarına, çocuklarına ya da sevgiline saldırmaya yöneltebilir. Böyle günlerde yürüyüş, yoga ve aerobik gibi aktiviteler düşünebilirsin. Bunlar gerekli enerji çıkışı yaratacaktır; ayrıca stresi yok edebilecek olan endorfin hormonunu salgılayacaktır. Hadi bunu bir dene!Bugün sizin için ilginç bir gün olabilir. İnsanlar tek bir yönünüzü görmeye alışkın ama aslında çok karmaşık yönleriniz de var. Bugün farklı bir yönünüzü ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yanında biraz şakacı olabilirsiniz ve aptal gibi davranabilirsiniz! Ya da aile üyeleriyle konuşmalar yapabilirsinşz bu da ne kadar kıvrak ve keskin zekaya sahip olduğunuzu gösterebilir. Bugün çoklu yönleri keşfedin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı misafirleriniz olabilir ve muhtemelen onları dört gözle bekliyorsunuz. Fakat planlarınız iletişim eksikleri, gönderilemeyen mesajlar ya da trafik sıkışıklığı gibi diğer engeller yüzünden aksayabilir. Tüm bunların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Başarmaya çalıştığınız şey, ufak tefek engellere takılsa da, sonunda meyvesini verecek. Pes etmeyin ve bu akşamın tadını çıkarın.

4 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe dair inançsızlık, umutsuzluk halinden kaçınmalı, ideallerinizi ve hayallerinizi tüm koşullara rağmen korumalısınız. Kalpten geçirdiğiniz bir dilek gerçekleşebilir. Güzel bir haber alınabilir.

4 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel olarak çok yoğun bir günden geçiyorsun. Kendinle uzun süredir ilgilenmediğini hissedeceksin. Kuaför ve stil değişikliği yapabilirsin. Kardeşler arası ilişkilerde anlaşmazlık meydana gelebilir. Telefon trafiğin akşamüstüne doğru artabilir.

4 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınıza kapılarak ani hareketler sergilemek isteyebilirsiniz. Acele kararlar size hata yapma olasılığı verecektir. Yeni bir ilişkiye doğru ilk adımı atabilirsiniz. Geçmiş hatalarınızı geride bırakmayı denemedikçe huzurlu bir ilişkiye adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik maddi giderlere karşı hazırlıklı olmalısınız. 

4 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akışa kendinizi bırakmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni projelere atılabilir. Alternatif konularda eğitim alabilirsiniz. İnandığınız düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için kendinizi hevesli hissedeceğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde ufak tefek kazalar yaşanabilir.

4 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yerinizde olsanız da ruhunuz dışarda, bulunduğunuz ortam dışına çıkmak için sabırsızlanabilirsiniz. Uzaklarla ilgili konular ve uzaktan haberler gündeminize gelebilir. Düşüncelerinizi başkalarına aktarma ve onlarla paylaşma telaşı içinde olabilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konu kararlılık değil. Yeterince iradeniz var ama doğru planınız yok. Sadece kararlı olmak dünyayı yerinden oynatacak işler başarmanızı sağlamayacaktır.

4 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim kontrolünüz dışında gelişen durumların canınızı sıkabileceği bir güne işaret ediyor.Bugünlerde çıkacağınız seyahatlerde karşılaşabileceğiniz aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Ay'ın Koç burcundaki seyahati inançlarınız, hukuk ve eğitim konularını ön plana taşıyor. Akademik çalışmalarınıza yönelmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir karar vermenizi bekleyenler olabilir. Veya kararsızlık yüzünden sıkıntılarınız yeniden karşınıza çıkabilir. Ancak, moraliniz yüksek olduğu için bunlardan çabuk kurtulacak ve hızla harekete geçeceksiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün alışılmadık bir dostluk başlatabilirsiniz. Hatta gün boyu bir yabancıyla konuşabilirsiniz. Çok ortak yönünüz olduğunu görebilirsiniz. Bu kişinin farklı bir kültürel ya da etnik kökeni olabilir. Bazı belirgin farklılıklara rağmen aranızda özel bir bağlantı keşfedebilirsiniz. Bu dostluğu daha da ileri götürmekten ve bu kişiyi daha yakından tanımaktan korkmayın!

4 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir hasret kaldığınız mutluluk artık size çok yakın. Sadece gözlerinizi açıp çevrenize biraz daha dikkatli bakmanız yeterli. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Monotonluğu kırıp yok etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz, fakat koşullar sizi zorluyor. Yeni atılımlarda bulunmanın tam zamanı. Elinize geçecek bazı beklenmedik paralar sizi borca girmekten kurtaracak. Rejiminizi ihmal ediyorsunuz.

4 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 52' 52" R
Ay
Yengeç
13° 03' 01" R
Merkür
Koç
25° 49' 23"
Venüs
Boğa
15° 33' 53"
Mars
Koç
08° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 04"
Satürn
Balık
17° 32' 17"
Uranüs
Boğa
23° 01' 49"
Neptün
Balık
29° 14' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 19"
Lilith
Başak
24° 38' 58"
True Node
Koç
15° 00' 59"
Son Güncelleme : 12/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>