Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sıkı dostluklar kuruyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Hayallerinize kulak verin. Manevi yönden duyarlılığınız artabilir ve etkileyici bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Geleceğinizden bir sahneyi önceden görebilirsiniz ya da sevdiğiniz biriyle ilgili sezgileriniz olabilir. Bu izlenimler size yardımcı olabilir, bu yüzden onlara dikkat etmeye çalışın. Sezgilerinizi bir yere yazmak isteyebilirsiniz, böylece onları daha kolay çözümleyebilirsiniz.

Bugün, işte ilerlemek için son birkaç gün içinde kaçırdığınız enerjiyi ve özgürlüğü bulabilmelisiniz. Sizi bu kadar çok çalışmaya iten şey nedir? Daha fazla duygusal ve maddi güvenliğe olan ihtiyacınızın muhtemelen bununla bir ilgisi var! Ya da kimliğiniz ve onun yansıttığı şeylerle ilgisi olabilir … Sizi motive eden şeyleri düşünmeye zaman ayırın, özellikle de enerji eksikliği çekerken bu size yardımcı olabilir.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Kendine bugün için çok fazla görev ve sorumluluk yükleme çünkü bunları yapacak gücün kalmayabilir. Bazen çok fazla şey için gönüllü oluyorsun ve enerjin ve ruh halin düşüyor. Biraz kendi kendine vakit geçirirsen; yürüyüş ve meditasyon gibi şeylerle ilgilenirsen kendini daha iyi hissedeceğin kesin.Her ailenin farklı birer hikayesi vardır ve bugün siz de ailenizle ilgili bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz. Anne babanızın ya da kardeşlerinizin başına gelen şeyler hakkında birtakım komik hikayeler anlatılabilir. Ya da aileniz bebekken yaptığınız yüz kızartıcı şeylerle ilgili hikayaler anlatırken ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Kahkaya boğulacak ve akrabalık duygusunun keyfini çıkaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sahile ya da başka herhangi bir su kıyısına gidin. Kendi elementinizin engin ufkuna bakıp bedeninizi ve zihninizi ferahlatın. Dikkatli olmazsanız günün hararetli çılgınlığı sizi duygusal açıdan yıpratabilir. Ateşten uzak kalıp kendinizi korumaya bakın. Başkalarının sert sözleri sizi volkan gibi patlamaya hazır duruma getirebilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 06:07'de Yay burcuna geçiyor. Sizler için de aşk dolu bir günün başlangıcı oluyor. Bugün duygularınızı gizleme değil, söyleme vaktidir. İçiniz kıpır kıpır olabilir. Bugün şansa ihtiyacınız olan her konuda başarı elde edebilirsiniz. Merkür ve Satürn arasındaki olumlu kontakla beraber öğleden sonra işinizle ilgili de güzel haberler alabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkı dostluklar kuruyorsun!Hayatında hataya yer vermek istemeyeceksin. Huzurlu ve mutlu bir şekilde hareket etme arzun artıyor. Ancak bugün beklediğin ödemelerin gecikmesi seni zor durumda bırakabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Aslan burcuysan, yatırım yapacağın alanı doğru seçtiğinden emin olmalısın. Sevgilisi olmayan bir Aslan burcuysan, aklına bile gelmeyen haberler hayatını değişim sürecine sokabilir. Sosyal çevrenin genişlemesi, sıkı dostluklar kurmana zemin hazırlayacak. Akşamı kendine ayırarak, yarıda bıraktığın yeteneklerine yönelebilirsin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündeminiz ekonomik konular olabilir. Yoğun ve çözüm odaklı bir iletişim ve çaba içinde olabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Şanslı bir gününüzdesiniz. Keyif aldığınız konularda yeni fikirlerle dolup taşabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla yeni fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda kendinizi rahatça ifade edebileceksiniz. Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz zamanlardasınız. Uzaklarla ilgili konular dikkatinizi çekebilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde istediklerinizle alakalı çevrenizden destek görebilirsiniz. Üşengeç mizacınıza tezat olarak işlerin çoğunu kendiniz yapmanız gerekebilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda daha dikkatli olmanız gereken bir gün. Özellikle sahip olduklarınızı değerlendirirken gerçekçi yaklaşımdan uzaklaşmamalısınız. İlişkilerde güven unsurunun sağlam teşkil edilemediği bir gün de olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi bir planlamaya ihtiyacınız var gibi görünüyor. Zamanlamalarda kaymalar ve hiç aklınızda olmayan ara işler bugünkü programınızı kaydırabilir. Esnek davranmaya çalışın, böylece keyfiniz kaçmaz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kapalı grup ilişkilerinizde gizli güce sahip kişilerin desteğini arkanızda hissedersiniz. Kimseyle düşman olmadan grupların sevilen yüzü olmak size özel bir yetenek.İnatçı tavırlardan kaçınmalısınız. İş değiştirmek ya da terfi almak için planlar yapmaya şimdiden başlayın. Gelecek hedeflerinizde cesaretli atılım enerjisi mevcut. Hayatınıza hırslı, dinamik bir ilişki çekebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı Aslan burçları ilişkilerinde ciddi problemler yaşıyorlar. Diğer bir grup Aslan burcu ise aşkın tadını çıkartıyor. Hızlı, değişken ve güzel ilhamlar aldığınız bir tatil döneminin ardındanhayatınıza da motive başladınız. Günlük rutinleriniz konusunda şanslısınız. Kendinizihayatınızda göstermenizin vakti geldi.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün kendini cesur ve dinamik hissedebilirsin, aşk hayatın hareketlenebilir, çocuklarla ilişkilerin güçlenebilir ve yaratıcı çalışmalar yapabilirsin. Romantizm ve eğlence dolu, sevilen hobiler ve işlerle keyif alabileceğin bir günde olabilirsin. Akşamüzeri zaman zaman organizasyon ve randevuların aksıyor olsa da şans elinden tutacaktır.

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 05" R
Ay
Balık
13° 38' 00"
Merkür
Koç
18° 36' 42"
Venüs
Boğa
05° 14' 37"
Mars
Koç
02° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 46"
Satürn
Balık
16° 52' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 41"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 06"
Lilith
Başak
23° 43' 11"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>