Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değişime Ayak Uyduruyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 90%

Aklınız bir karış havada ve muhtemelen kalbiniz de öyle. Yapabileceğiniz en iyi şey bir arkadaşınızı çağırmak (kadın olursa daha iyi olabilir) ve onunla tam olarak ne hissettiğinizi konuşmak. Kendiniz ve duygularınız hakkında yargıda bulunmaktan kaçının. Hissettiklerinizden dolayı utanmayın. Size gerçekten yardımcı olabilmesi için içeride neler olup bittiğini arkadaşınızla açıkça konuşun.

Her durumda ilgi odağı olmaktan korkmuyorsunuz. Aslında, doğuştan bir lider olabilirsiniz, ama liderlerin iyi bir organizasyon anlayışına ihtiyacı vardır ve bu sizin üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Organize olmak için bugün biraz zaman ayırın, böylece diğer insanlara karşı otoriteniz sorgulanmayacak. Sonuçlar çok cesaret verici olacak!

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Eğer bir durumun daha iyi olmasını istiyorsan, bazen geriye en başa dönmek gerekebiliyor. Bu biraz sinir bozucu hatta aşağılayıcı olabilir ama eğer hedef üzerinde yükselmek istenen sağlam bir temel ise, her şeye değer! Profesyonel geçmişine çok takılı kalma. İlerlemen gerek. Ayrıca şu an ağır hissediyorsun. Biraz rahatla!Aynı oyunun tekrar tekrar perdelenmesini istemiyorsanız, oyunculara katılmayın. Kurban rolüne bürünerek manipülasyona ve diğerlerince kontrol edilmeye davetiye çıkarıyorsunuz. Tekrarlayan bir örüntüyü durdurmak için sorumluluğu kabul edip iyileşme sürecinde önemli bir rol olynadığınızın farkına varmanız gerekiyor. Değişme gücü ve cesaretine sahip olduğunuzu unutmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir aile toplantısına ev sahipliği yapabilirsiniz. Günün büyük bölümü yiyecekler, oturma düzeni ve yapılabilecek aktivitelerle ilgili ayrıntıları ayarlamakla geçebilir. Bir aile toplantısı düzenliyorsanız, eğlenebilmek için biraz yavaşlayın. Rahatlamak ve bir araya gelişinizden keyif almak için kendinize vakit yaratın. Her bir peçete mükemmel bir biçimde katlanmamış, müzikler muhteşem olmasa bile kimse ölmez!

7 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyerinize ve geleceğinize dair düşünceler içerisinde olabilirsiniz. İş hayatınızdaki belirsizlik ve karmaşadan uzaklaşmak isteyebilir, finansal anlamda iyileşmek adına planlamalar yapabilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baskın karaktere sahip olman, zıtlaşmaları da beraberinde getiriyor. Sosyal çevrendeki, arkadaşların ile tartışmalar yaşayabilirsin. Gün boyunca sakinliğini ve soğukkanlılığını korumalısın. Çocukları olan bir Aslan burcuysan, çocuklarınla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsin. Hayatındaki değişime ayak uydurmaya başlayacaksın.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinde üzerine ek sorumluluklar alabilirsin. Partnerinle alacağınız kararlar doğrultusunda gelecek planınız için çalışıyorsun. Seni yeniden heveslendirecek yeni bir dönemin ilk günündesin.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler sizi toparlanmaya itebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Toplum önünde olmak sizi daha iyi hissettirecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetleriniz olabilir. Akışı koşullar söz konusu. Kendi egonuzu yumuşatmanız gereken zamanlar olabilir. Değişime açık olun.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal hissedeceğiniz bu dönemde yakın arkadaşlarınızla yeni sosyal çevreler keşfedebilirsiniz. Günün sonunda dengeyi bulamayabilir yakınlarınızı kıskandırabilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz dinlenmek ve rahatlamak için önce yaşadığınız yeri buna hazırlamanız gerekiyor. Beklenmedik bir jestle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili olumsuz hisler olabilir fakat bu konuda işinize yarayabilecek yetenekler geliştirmek için olumlu bir gün.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konuların yeni bir boyut kazanmasının, size sağlayacağı prestiji de görmelisiniz. Yaptığınız organizasyonlarda, kendinizi farklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Bazı konularda acele karar vermemelisiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler kaçınılmaz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize ufak ama anlamlı bir sürpriz yapmak isteyebilirsiniz. İş yerinizde birlikte çalışmaktan keyif almadığınız insanlar var. Kendinizi daha dengelenmiş ve rahatlamış hissetmek için meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özellikle atacağınız adımlarınıza, ince hesaplarla yaklaşmanız hoş karşılanmayabilir. Fakat bazı konuların yeniden irdelenmesi için, yeni başlangıçları yapmak zorundasınız. Bugün girişimciliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmuyor, özel olmayı başarıyorsunuz.

7 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 24" R
Ay
Balık
06° 32' 08"
Merkür
Koç
18° 18' 58"
Venüs
Boğa
04° 38' 11"
Mars
Koç
01° 59' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 50"
Satürn
Balık
16° 49' 51"
Uranüs
Boğa
22° 30' 59"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 27"
Lilith
Başak
23° 39' 55"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>