Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmişe Gidebilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2021, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, koruyucu meleğinize veya Yüksek Güç'e ulaşmak için iyi bir gün. Çevrenizde pozitif ve canlandırıcı bir enerji hissedebilirsiniz. Bu, sevgi dolu manevi rehberlerin varlığına işaret ediyor olabilir. Meditasyon yapmak veya dua etmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Şu anki hayatınız için size yol gösterebilecek bir ilham kaynağı olabilir. Huzurun ve sevginin kalbinize nüfuz etmesine izin verin.

Sevgiliniz boş zamanınızın çoğunu bu gece evde geçirmek isteyebilir, ancak sizin de fiziksel enerjiniz o kadar yüksek olabilir ki dışarı çıkıp gece dans etmekten başka bir şey istemeyebilirsiniz. Durumun tüm yönlerini göz önünde bulundurun. Mümkünse uzlaşmaya çalışın, belki bir süre için dışarı çıkabilirsiniz. Unutmayın: Mümkün olduğunca kimsenin kaybetmediği bir kazan-kazan durumu yaratın!

Zihniniz entelektüel uğraşlara yönelecek gibi görünüyor ve bunları sorgularken fazlasıyla meşgul olacaksınız. Fakat bugün, beyniniz çok hızlı çalışıyor ve merakınız üst düzeyde diğer işler yapılmayı beklese de bu isteğe karşı koyamayacaksınız. Kitaplar, videolar, web siteleri ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi düşüncelerinizi besleyecek. Arkadaşlarla sohbet etmek de ilgi çekici olabilir. Keyfini çıkarın!

Kendini iyi hissedeceksin. İnandığın bir şeyle uğraşmak isteyebileceğin bir gün. Hem seni inançlı hem de cesaretli kılacak bir etkenin enerjisi mevcut. Mucizeler, onlara inandığın takdirde var olur. Bırak hayalperest zihnin çalışsın. Yeni ve geleneksel olmayana odaklan. Zaman hızlıca akıyor ve değişiklikler geliyor.Bugün birçok sıcak ve sevgi dolu haber alabilirsiniz. Bunlar mesajlaşma ya da telefon görüşmesi veya belki de birkaç kartpostal gönderimi şeklinde olabilir. Bir süredir sesini duymadığınız, uzaklarda yaşayan arkadaşlarınızla telefonda arayı kapatmakla meşgul olabilirsiniz. Aile üyeleriyle ya da bir partnerle ilişkileriniz bugün destekleyici ve içten olabilir. Hal böyle iken, sahip olduklarınız için duyduğunuz şükran duygusu ön plana çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Emin olun, bu aralar ihtiyacınız olan ilgili görüyorsunuz. Yeri geldiğinde söylenmesi gerekenleri söylemek için daha girişken bir tutum sergilemekten korkmayın. Unutmayın ki dengeli olmanın bir parçası da pasif olduğunuz ölçüde aktif de olmak demektir.

9 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında hırs ve mücadele öne çıkabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirirken, daha iyisini var etme ve işinizi geliştirme gayesinde olabilirsiniz. İş ilişkilerinde doğru dengeler içinde olma ve profesyonel davranma zamanı. Beden sağlığına özen göstermeye devam edin.

9 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş grubunda yaptığın duygusal konuşma sorunları kökünden çözüme kavuşturuyor. Bugün yaşayacağın tatsız bir tesadüf geçmişte yaptığın bazı hatalarını hatırlatabilir. Çalışan bir Aslan biraz fazla bireysel hareket etmen ekip arkadaşlarını rahatsız edebilir. Ancak kendince mantıklı açıklamalara sahipsin.

9 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizle aranızdaki sorunları çözmek için adım atabilirsiniz. Haklı olsanız da daha fazla uzamaması için olanları tolere ederek sizden beklenilmeyen bir davranışta bulunmak, çözüm konusunda size yardımcı olabilir.

9 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullarınız gündeminizi oluşturabilir. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmemelisiniz. Çalışma konularında tamamlanmalar olabilir. İşleriniz yavaş ilerleyebilir. Ani gelişen olaylara karşı kontrolünüzü elden bırakmayın. Akşam saatlerinde duygularınıza daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Keyif alacağınız zamanlar geçirebilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sürdürülebilir bir ilişki için mantıklı olmanız gerekmekte. Bu sebepten sürdürülemez olan her ilişkinizle bağınızı koparmaya cesaretli olun.

9 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda acele etmek sizi yalnızca istediğiniz şeyden ödün vermeye zorlar. Sırf beğenmediğiniz için gerçeği görmezden gelemezsiniz. Gözlerinizi açın ve gerçeklerle yüzleşin!

9 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt Jüpiter’den önemli destekler almaya devam ediyorsunuz. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zaman, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor. Çıtanızı yükseltin. 

9 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların sahip oldukları fikirlere göre duygularınızı yeniden düzenlemeye kalkabilir, bilinçli olarak bazı önyargılar oluşturmaya çalışabilirsiniz. Sonuç olarak, hareketlerinizi de başkalarına göre değiştirmiş olacaksınız. Yapmanız gereken, sadece kendiniz olmaya devam etmektir.

9 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni insanlar ile tanışma fırsatı yakalayacaksınız. İş yerinizde ortaya çok başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz ve çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Biraz yalnız vakit geçirmeye ihtiyacınız olabilir.

9 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hem moraliniz, hem de kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak ve yoğun olacak. İş hayatınızda bugünlerde birtakım zorlanmalar söz konusu. Bununla alakalı birtakım kararlarınızı çabuklaştırma yönünde ısrarlar görebilirsiniz. Kendinize duyduğunuz aşırı güven, her işe el atmanızı gerektirmiyor. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir. Yakın bir dostunuzun maddi problemlerini, sıkıntılarını öğrenmek sizi çok üzecek. Muhakkak yardımcı olmalısınız.

9 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 33" R
Ay
Aslan
27° 29' 15"
Merkür
Koç
29° 58' 12"
Venüs
Boğa
19° 57' 25"
Mars
Koç
11° 32' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 36"
Satürn
Balık
17° 47' 42"
Uranüs
Boğa
23° 14' 15"
Neptün
Balık
29° 19' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 27"
Lilith
Başak
25° 02' 43"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>