Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Farklılığını ortaya koyacaksın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Sosyal bir etkinlikte, büyüleyici yeni biri ile tanışabilirsiniz. Bu kişi farklı bir kültürden olabilir ve saatlerce ikinizzin de ilgisini çeken konular hakkında konuşabilirsiniz. Başka ilginç insanlarla da tanışabilirsiniz ve bazılarıyla arkadaş olabilirsiniz, ancak bu kişi çok yakın bir dostunuz ya da sevgiliniz olacak gibi. Telefon numaralarınızı aldığınızdan emin olun ve doyasıya eğlenin!

Her durumda ilgi odağı olmaktan korkmuyorsunuz. Aslında, doğuştan bir lider olabilirsiniz, ama liderlerin iyi bir organizasyon anlayışına ihtiyacı vardır ve bu sizin üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Organize olmak için bugün biraz zaman ayırın, böylece diğer insanlara karşı otoriteniz sorgulanmayacak. Sonuçlar çok cesaret verici olacak!

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

İçgüdülerin mantığından daha güvenilir olabilir. Öyleyse içgüdülerini kullan. İyi bir modda olacaksın ve düşüncelerin berrak olacak. Duyguların sürekli dalgalanıyor. Başkalarıyla bu durumunu paylaşabilirsin. Bonkör, anaç yapın öne çıkacak. Psikolojik danışmanlık için biraz para yatırıp hayatına cevaplar aramak üzere içini döktürdüğün takdirde, daha güneş batmadan bir milyoner olup çıkabilirsin!Zarif bir tarzınız var ve insanlar her zaman onların dikkatini çekmek için giyinmeseniz de çok şık giyindiğinizi düşünüyorlar. Sofistike tarzınızın bugün dikkat çekmesi muhtemel. Giysilerinize, saç stilinize, hatta kendinizi ellerinizle ifade etme şeklinize bile iltifat alabilirsiniz. Başkalarından eşsiz tarzınız hakkında geri bildirim alacağınız ilginç bir gün olacak. Övgüler, yansıtmakta olduğunuz görüntünün daha fazla farkında olmanızı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçekleşen yeni ay bilinçaltınızı, rüyalarınızı, sezgilerinizi tetikleyen yeni gelişme ve başlangıçlara işaret ediyor. Gölgelerinizle, geride kalan ve göremediğiniz ve farkında olmadığınız yönlerinizle yüzleşebilirsiniz. Hayatın daha derin anlamlarını keşfedebilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Aslan burcunda ilerliyor. 8 derece Aslan burcunda 06:11'de yeniay gerçekleşiyor. Ardından yöneticiniz Merkür de 06:57'de retro hareketini bitiriyor. Saat 23:47 olduğunda ise Ay, boşlukta kalıyor. Bu yeniayla sağlığınızı ilgilendiren yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Enerjinizi yükseltmek için kişisel gelişim çalışmalarına başlayabilirsiniz. Eskiyi artık tamamen bırakmanız gerekli, çünkü yeniay alacağınız yeni kararlarda size olumlu destek verecektir. Geçmişte ne yaptınız veya yapamadınız bunları unutup geleceğe baktığınızda, hedeflerinizden daha güzel yerlere geleceksiniz. Ayrıntılı yazı için tıklayınız.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklılığını ortaya koyacaksın!Ağustos ayına ateş burcundaki Yeniay ile başlıyorsun. İş ortamındaki rekabet, hırslarını öne çıkaracak. Bazı olaylara ve kişilere kuşkuyla bakman, olumsuz tepki almana neden olabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, duygusallığının önüne geçemeyerek yanlış anlaşılmalara zemin hazırlayacak davranışlarda bulunabilirsin. Keskin sonuçların önüne geçmek adına daha ılımlı ve yerinde hareket etmelisin. Akşamüzeri yakın arkadaşınla buluşarak, günün ağırlığından biraz olsun arınabilirsin. Tarzında ufak bir değişiklik yapacaksın. İçindeki farklılığı fiziksel görünüşüne yansıtmak isteyebilirsin.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda önemli gelişmeler gündemde olabilir, evinize dair bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gelirleriniz dışına çıkmadan yapacağınız bazı ufak tefek değişimler sizlere de iyi gelecektir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda planlama hatalarından kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İşlerinizi toparlamak için destek alabilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanızı doğru yerde kullandığınız taktirde bugünlerde her konuda desteklenecek ve isteklerinizi elde edebileceksiniz. Neşeniz yerine gelecek.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay bilinçaltınızı, rüyalarınızı, sezgilerinizi tetikleyen yeni gelişme ve başlangıçlara işaret ediyor. Gölgelerinizle, geride kalan ve göremediğiniz ve farkında olmadığınız yönlerinizle yüzleşebilirsiniz. Hayatın daha derin anlamlarını keşfedebilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni fiziksel zorluklarla başa çıkabilme yeteneğine sahipsiniz. Bu yeni coşkuyu kullanın ve tutumunuzun zor zamanlarla nasıl başa çıkmanıza yardımcı olduğunu düşünün.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizle ilgili bazı konular canınızı sıkıyor olabilir. Bugün olan biten her şeyi, özellikle de negatif durumları abartmaya müsaitsiniz. Kendinizi çok fazla kısıtlamamalısınız. Bir disipline sahip olmak doğru ama askeri disiplin de biraz fazla. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Mutsuzluk ve stres hemen bedeninize yansıyor.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; iç dünyanla, kendinle ya da hedeflediğin konularla ilgili farkındalık yaşarken, zaman zaman olaylara müdahil olamadığın durumlarla karşı karşıya kalabilir, nasıl bir yol izlemen gerektiğini bilemeyebilirsin. Motivasyonunu yükseltmen, düşünceni dağıtacak konulara eğilmen ve küçük molalarla planlarında istikrarı sağlaman mümkün.

1 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>