Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Abartılar içinde olmadığınızı sadece siz biliyorsunuz. Farklı bir ilişki başlattığınıza inanmanız, bunu aşırı belli etmenizi gerektirmiyor. Duygularınızı açığa vuruş biçiminiz yaşanacak hoşlukları erken tüketebilir.

Sırtınızı güvende hissetmek, sizin içinyaşamının olmazsa olmazlarından biri gibi. Bazı kişilerde birtakım kötü niyetler seziyorsunuz. Bugünlerdeilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz.

Para kullanımındaki yöntemleriniz masraflı olduğu kadar, bazı yakın ilişkilerinizde sorun yaşamanıza da neden olabiliyor. Özel nedenler gerekçesiyle harcama sınırlarınızı zorlayabiliyorsunuz

Bir dostluğu ikili bir ortaklığa dönüştürme niyetleri, biraz serüvenci bir yaklaşım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle yaşadığınız probleme çözümler getirebilir. Yakın çevrenizdeki bazı değişim niyetlerini yapay buluyorsunuz. Bu niyetler, sizi yeniden değerlendirmelere götürüyor. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün Boğa burcunda hareket ettiği bir güne başlıyorsunuz. Ay'ın Neptün ile kurduğu olumlu açı sayesinde yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle eğitimle ilgili konularda bu ağır basabilir. Ay'ın Venüs ile akşam itibariyle oluşturduğu güzel açı sayesinde aşk hayatınızda olumlu bir tavır sergilediğinizde her şeyin eskisinden de güzel olacağını size gösterecektir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çözüm yolları arıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugüne kadar hayatında birçok insanı tolere etmiş olabilir; yanlışlarını görmezden gelmiş olabilirsin. Fakat bugün iyi niyetimin son kullanma günü, diyebilirsin. Düşünüp, taşınıp kimin hayatında kalıp, kalmayacağına karar verme günü diyebilirim senin için. Bu yorucu ve karar verici günün akşamına doğru ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Özel hayatında kendinle yüzleştiğin günlerdesin. Hatalarının farkına varıp çözüm yolları arayabilirsin. Özlem duymak kötü bir şey değil? Bugün sürpriz taliplerin olabilir. Çocukların varsa, kişisel gelişimlerini destekleyecek kurslara kaydettirebilirsin. Miden ile ilgili problem yaşıyorsan, yağlı gıdalardan özellikle uzak durman gereken bir gün!

1 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdealleriniz için mücadele vermekten vazgeçmemeniz gereken özel bir gün. Kendinizi doğru ifade edebileceğiniz bu süreçte geçmiş alacaklarınızı alarak yeni hedeflere doğru ilerlemeniz sandığınızdan daha da kolay olabilir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Boğa burcunda küçülmekte. Yaratıcı konulara ya da sevdiklerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Uzaklar, yolculuklar da mümkün.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde uzun zamandır verdiğiniz emeklerin karşılığını görebileceksiniz. Sonunda dinlenebilirim ve eğlenebilirim diyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; kariyerin veya eğitimin için seyahat planları içinde olabilir, sevdiklerinle keyifli zamanlar geçirebilir ve her şeyin mükemmel olması için çaba gösterebilirsin. Çocuklarla ilgilenebilir, yeni fikirler, görüşler ve bakış açıları yakalayabilirsin. Sakarlıklara ve ufak tefek ev kazalarına dikkat etmelisin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu akşam alacağınız haberleri kafanızda çok büyütmeyin, sizi depresif yapabilir. Özellikle dünya meseleleri ve haberleriyle ilgili kendinizi kötü hissedebilirsiniz, şu anda sizin değiştiremeyeceğiniz bir şey için kendinizi yıpratmayın.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftasonu Boğa burcuna yerleşen Ay, yurt dışı bağlantılarınızdaki değişimlere köklü bir zemin hazırlayacak. Medya ve tanıtım faaliyetleriniz için hazırlıklarınızı bugünden yapmalısınız. Aniden yurt dışına taşınma ya da oradaki yakınlarınızdan farklı haberler alabilirsiniz. Endişelenmeye gerek yok sakinliğinizi korumalısınız.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>