Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorumlulukları üstlenmek adına ideal bir gün! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Yaratıcı sanatları içeren tam veya yarı zamanlı bir kariyer peşinde misiniz? Eğer öyleyse, yaklaşmakta olan bir başarının haberini bugün alabilirsiniz. Bu sizin için çok sevindirici bir gün olabilir. Arkadaşlarınız sizi arayabilir ya datebrik etmeye gelebilir ve aklınızda yeni projeler için fikirler olabilir. Kendinizi ve bir arkadaşınızı veya sevgiliniz bu akşam yemeğe çıkarın. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün bazı agresif veya korkutucu kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda işinde biraz egolu olan biri olabilir. Bugün ağırlıklarını ortaya koymaya çalışıyor olabilirler. Genelde bu tür karakterlerin etrafında düşük bir profil sergiliyorsunuz, ancak bugün biraz rahatsız hissedebilirsiniz. Belki bu kişiyi yerine yollamanın zamanı gelmiştir! Çok fazla bozulmaya neden oluyorlarsa, geri çekilmelerini sağlamanız gerekebilir.

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Etrafında sosyal olarak kaynıyor. Günün enerjisi iletişimi arttırıyor olacak. Yemek davetleri alacaksın. Arkadaşların bir anda sözleşmiş gibi seni arayıp soracak. Bu sırada aile üyeleri de iletişim kuracak. Kardeşlerden, kuzenlerden, halalardan telefonlar alacaksın. Eğer programın yoğunsa her biriyle sohbet edemeyebilirsin. Fakat önümüzdeki günlerde bu insanlara vakit ayırabilirsin.Aynı oyunun tekrar tekrar perdelenmesini istemiyorsanız, oyunculara katılmayın. Kurban rolüne bürünerek manipülasyona ve diğerlerince kontrol edilmeye davetiye çıkarıyorsunuz. Tekrarlayan bir örüntüyü durdurmak için sorumluluğu kabul edip iyileşme sürecinde önemli bir rol olynadığınızın farkına varmanız gerekiyor. Değişme gücü ve cesaretine sahip olduğunuzu unutmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız bugünün gezegen açıları sayesinde öne çıkacak ve muhtemelen kendini en iyi müzik yoluyla gösterecek. Eğer bir enstrüman çalıyorsanız, muhtemelen şarkıları sorunsuz bir şekilde çıkaracaksınız. Çalmıyorsanız, biraz uğraşarak, bazen aklınıza gelen şarkıları ve ritimleri kaydetmek için kullanabileceğiniz birçok bilgisayar programı var. Elinizde hit bir şarkı olmayabilir, ancak SİZİ mutlu eden bir şey keşfedeceksiniz; ve önemli olan da bu.

10 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Pozitif kontaklar kuran Ay, bugün ilişkinizde ve evliliğinizde güzel bir zaman dilimi yaşamanızı sağlayacaktır. Gün geçtikçe aranızdaki bağın güçleneceğini hissedeceksinizdir. Ay ve Merkür güzel açısı sayesinde ortaklıkla yürüttüğünüz işinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Kazancınızda artışlar olabilir.

10 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarıyı yakalayabileceğin günlerdesin! Güne Ay'ın karşıt burcundaki seyriyle başlıyorsun. 14 yıl boyunca olumlu atılımlarda bulunduysan, başarıyı yakalayabileceğin günlerdesin. Özellikle kendi işini kurmak isteyenleri destekleyen gökyüzü sana güzel fırsatlar sunacak. Rekabete dayalı bir çalışma ortamındaysan, işyerindeki yaşanılanlara tepkisiz kalabilir hatta adeta bir seyirci gibi kenarda durup olanları izleyebilirsin.

10 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beslenme ve uyku düzeninizde bir denge oluşturmalısınız. Zihniniz çok dolu ve çok şey düşünüyor olabilirsiniz. Bu durum ruhen sizi yıpratabilir. Takıntılarınızın önüne geçmek için başarılı bir gün. İlişkilerinizde zor konuşmalar yapmamaya özen gösterin.

10 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

10 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentilerinizin arttığı bir gündesiniz. Hem başkaları ile paylaşım yapacağınız hem de onlardan alacağınız bir gündesiniz. Etrafınızı besliyor, onlara iyi geliyorsunuz

10 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir aylık dönemde, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, söz ve konuşmalarınızla etkili olabileceğiniz bir dönem başlıyor. Yakın çevrenizde, komşu ve kardeşlerinizle daha ılımlı ilişkiler kurabilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Monotonluk bugün ruh halinizi yavaşlatacak, bu nedenle rutin düzensizlikleri kollarınızı tamamen açarak karşılamaya çalışmalısınız! Çok fazla bayat fikir etrafınızda çok uzun süredir dolaşıyor.

10 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İki gündür süren ikili ilişkilerdeki sonuçsuz kalan diyaloglar bugün son bulur.Özellikle öğleden sonra üzerinizdeki canlılığı hissedersiniz. Duygusal iniş çıkışlara açık bir gün o yüzden ani karar almayın. Spiritüel eğitimlere ilgi duyabilirsiniz.

10 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

10 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız daha fazla çalışmalısınız. İş hayatınızdaki bulanıklıkları bir an önce temizlemeli ve kariyer planınızı yeniden şekillendirmelisiniz. Maddi anlamda çok kısmetlisiniz. Özellikle masası boşalan insanların masasına talip olarak pozisyon atlamanız mümkün. 

10 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün olayları kontrol etmekte zorlanabilir, karşındakilerin hassasiyetlerini ve duyarlılıklarını anlamak için çaba sarf edebilirsin. Anlaşma ve görüşmelerden olumlu sonuç alabilmek için iletişime geçmeli, fikir alışverişlerinde bulunmalısın. Yazılı ve sözlü olarak kendini iyi ifade edebilirsin.

10 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 31"
Ay
Kova
25° 03' 20"
Merkür
Koç
17° 52' 04"
Venüs
Boğa
03° 38' 38"
Mars
Koç
01° 22' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 31"
Satürn
Balık
16° 45' 44"
Uranüs
Boğa
22° 28' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 46"
Lilith
Başak
23° 34' 33"
True Node
Koç
15° 21' 00"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>