Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Daha net olmalısın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 80%

Şaşırtıcı bir mesaj/telefon alabilirsiniz. Belki gelen kutunuzda olağandışı bir e-posta bulabilirsiniz. Tanıdık birinin size olan romantik ilgisini ifade etmeye karar verdiğini görebilirsiniz. E-postanız çok garip ve eğlenceli mesajlarla dolu olabilir. Nasıl cevap vereceğinizi düşünmeniz gerekecek. Veya eski bir sevgilinizden bir mesaj alabilirsiniz. Bu tür mesajlardan şu anki sevgilinizi haberdar edip onu üzmeyin!

Diğer insanlar, işlerin nasıl yapılması gerektiğine dair ciddi şekilde karşı bazı görüşlere sahip olabilir. Savaşa hazır olun, çünkü insanları keskin ve kırıcı bir dile sahip olabilir. Herkes için işe yarayacak çözümler bulmanın anahtarı uzlaşmadır. En iyi çözüm, muhtemelen iki tarafın da kendi düşündükleri olmadığını fark etmek olacaktır. İlgili herkes için en iyi durumu bulmak adına birlikte çalışın.

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Bugün her şey oldukça yumuşak ilerliyor; ayrıca sen de daha minnettar hissediyorsun. Bunun yanı sıra her bir duruma esprili yaklaştığınızı fark edebilirsiniz. Duyguların açısından ise bir genişleme söz konusu; bundan kesinlikle etkin bir şekilde faydalanmak için bir yol bulmalısın. Az bir çabayla da şansı ve talihi ayağına getirebileceğin bir gündesin.Bugünün olayları dengenizi bozabilir. Grubun bir parçası gibi hissedebilmeniz için birtakım düzenlemeler gerekiyor. Söz konusu duruma karşı uzak ve ilgisiz hissediyor olabilirsiniz, ancak bilin ki oynayacak önemli bir rolünüz var. Topluluğun sizin duyarlı ve koruyucu tavsiyelerinize ihtiyacı var, dolayısıyla söyleyecekleriniz ilk başta konu dışı gibi görünse de fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Aslına bakılırsa bu tam da insanların duyması gereken şey.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzak bir akrabayla iletişime geçmek gelebilir içinizden. Belki arkadaşa ihtiyacı olan yaşlı bir büyük halanız vardır. Onu arayabilir ve birlikte yiyeceğiniz bir öğle yemeği planlayabilirsiniz. Düşünceliliğiniz ve arkadaşlığınız takdir edilecek. Ya da belki büyük anne ve büyük babanızı bir süredir ziyaret etmemişsinizdir. Onlara biraz ilgi ve şefkat göstermek için yanlarına uğramak hoşunuza gidebilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay ve Uranüs arasındaki güzel etkileşimle sabah saatlerinde aşk hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Şansa ihtiyacınız varsa sabah saatlerini tercih edebilirsiniz. Ay-Güneş arasındaki negatif açının etkin olmasıyla öğleden sonra maddi konularınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Siz kazancınız arttı diye sevinirken birden ortaya çıkan harcamalar canınızı sıkabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha net olmalısın! Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugün fikirlerinle ve konuşmalarınla karşındaki insanları etkileyebilirsin, onlardan takdir cümleleri duyabilirsin. Sevgiline karşı daha net olmalısın. Kıskançlıklarını bastıramazken bir yandan bu ilişkinin seni sıktığından söz etmek onu çıldırtabilir. Biraz ılımlı davranman gerekiyor, hepsi bu! Maddi konularla ilgili planlarını değiştirecek olaylar yaşanması yüksek ihtimal.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Projeleriniz ya da seyahat programlarınız adına aniden yapılan değişiklikler sizleri biraz huzursuz edebilir. Bu duruma pek takılmadan hızlıca yolunuza devam etmeli vebitirici yönünüzü kullanmalısınız.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ilişkide olduğunuz kişiye zaman ayırmak size iyi gelecektir. Gün içinde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda fırsatlar oluşabilir. Duygularınızı daha net gördüğünüzü düşünebilirsiniz. Akşama doğru kendinizi alışverişe verebilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güvenilir olduğunuzu partnerinize sonuna kadar hissettirebileceksiniz. Duygusal açıdan sevgi ve güvenin hakim olduğu derin bir ilişki yaşayabilirsiniz...

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaklaşık bir buçuk aydır size enerji katan ancak bir o kadar da yoran Mars bugün nihayet burcunuzu terk ediyor. Başta sağlığınız olmak üzere kendinizi toparlamak için daha olumlu enerjiler altında olabilirsiniz. Ancak astrolojide zararlı görülen bu geçişten sonra maddi durumlara, harcamalarınıza, bütçenize daha çok dikkat etmeniz gerekebilir, maddi zararlar bütçenizi etkileyebilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz motivasyonsuz hissedebilirsiniz. Günlük yaşamın stresi ve baskılarıyla baş etmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi hırpalamayın, enerjiniz yoksa, bırakın, bugün daha yavaş ve sakin aksın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında sosyal kulüplerdeki etkinliklerinize vakit ayırın. Buradan elde edeceğiniz yeni ilişkiler hayatınıza farklı bir soluk taşır.Çocuğunuzun spor etkinliklerini izleyin, arkadaşlarınızla gelecek planları yapın. Diğer yandan bilinç altınıza ittiğiniz öfkeli egonuzun iyileştirmek için çaba sarf edin. Hayatta mükemmellik kavramı görecelidir. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu duygusal problemler ve anneniz ile alakalı canınızı sıkacak konular söz konusu olabilir. Bazı ani gelişmeler yüreğinizi hoplatabilir. Ailevi problemler bir üst aşamaya taşınabilir. Maddi anlamdaki şansınız devam ediyor. Özellikle risk almak konusunda hislerinize güvenebilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sürpriz bir seyahat haberi veya günübirlik bir gezi seni heyecanlandırarak rutinlerinin dışına çıkmana olanak sağlayabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde partnerinden beklediğin ilgi ve destek arayışını bulamaman seni endişeli ve bir parça da kıskanç yapabilir.   Gün içinde çocuklarla alakalı mesuliyetler, planlarının dahilinde olabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 29" R
Ay
Oğlak
04° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 50"
Venüs
Koç
29° 04' 30"
Mars
Balık
28° 31' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 26' 11"
Uranüs
Boğa
22° 15' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 13"
Lilith
Başak
23° 09' 52"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>