Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Önemli kararlar alabilirsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün başkalarında nasıl bir izlenim bıraktığınıza dikkat edin, çünkü tartışmalara girmek kolay olabilir. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz, ancak aileniz onlarla birlikte olmanız için size baskı yapıyor olabilir. "İnziva" moduna girdiğinizde, insanları keşke buna dikkat etse, çünkü Başak erkekleri bu konuda biraz huysuz olabiliyor! Sevdiklerinizi reddetmemeye çalışın. Sadece biraz stres atmak için yalnız kalmanız gerektiğini açıklayın.

Bugün duygusal ve hassas insanlara doğru çekilebilirsiniz. Yaratıcı olan arkadaşlarla biraz zaman geçirebilirsiniz ve hayal gücünüze ilham verebilirler. Bir kitap, bir senaryo ya da onlarla fikir alışverişinde bulunduğunuz bir sanat eseri için bir fikir aklınıza gelebilir. Yaratıcı tarafınızı ifade ederek eğlenin. Çok önemli bir ilhamı yakalamış olabilirsiniz!

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Bir ebeveynsen, çocukların bugün seni delirtebilir! Günün enerjisi insanların modunu abartılı kılıyor. Çocuklar ise özellikle bu enerji değişimlerine açıklar. Yaşananları çok ciddiye almamaya çalış. İnsanlar aslında kastetmedikleri şeyleri söyleyebilirler. Güne hakim kaotik hava, sabırlı ve mesafeli olmanı talep ediyor.Bugün hava beklenmedik bir şekilde kötüleşecek. Şiddetli yağmur veya boğucu nem için hazırlıklı olun. Kendinizin gerekli olduğunu düşündüğünüzden daha fazla nemlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz eğlence isteyeceksin. Havaya mizah kokusu hakim...ki mizahı nerede araman gerektiğini de biliyorsun. İçinde bulunduğun stresli periyodda, duraksamak ve nefes almaya çalışmak kolay olmayacak. Ama bunun yanı sıra gülmek seni her şeyden daha fazla rahatlatacak. Yap ve gör!

2 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün ortasında Ay, 12:45-14:44 arası boşlukta ilerliyor. Devamında 14:44'te Ay, Yay burcuna geçiyor. Bu saatten sonra ailevi konularınız gündeme gelebilir. Uzaklardan bir aile ferdinden haber alabilirsiniz. Aile içerisindeki yaşanmışlıklar, kırgınlıklar yavaş yavaş çözüme kavuşabilir. Evinizde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir ev bakıyorsanız bugün aradığınız fırsatı öğleden sonra bulabilirsiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararlar alabilirsin! İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle yapacağın konuşmalar doğrultusunda önemli kararlar alabilirsin. Bugün aynı zamanda telefonuna gelecek bir mesaj ya da sosyal medyada gördüklerine çok şaşırabilirsin. Beklentilerinin yükseldiği günlerden geçerken, basit davranışlar keskin çıkışlar yapmana neden olabilir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size verilen sözlerin tutulmaması bugün kafanızı karıştırmış olabilir. Bunlara odaklanmayın. Sadece ileriye dönük verilen vaatlerin yerine yedek planlar içinde olun.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim açısından yoğun bir gündesiniz. Hareketli olmanız sizi keyifli kılacaktır. Gün içinde gelecek kısmetleri iyi değerlendirmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Bazı işlerinize rahatça yön verebileceksiniz. İlerleyen saatlerde ikili ilişkileriniz daha fazla önem kazanabilir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişimin her türlüsü ile alakalı atacağınız adımlar olumlu olacak. Hayatınıza yenilik getirmek istediğiniz noktaları düşünün ve küçükte olsa adımınızı atın.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir yerden bir yere gitme ihtiyacı duyan sevdikleriniz için planlar düzenlerken eşiniz, kardeşiniz veya arkadaşınızla bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu durum sosyal hayatınızı etkileyebilir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yay burcunda seyahat eden Ay, evinizdeki ilişkilere ışık tutacak. Ebeveynle diyaloglar ya da ev düzeninizle ilgili düzenlemeler önemli olur. Ev dekorasyonuyla uğraşmak vaktinizi alır. Eve gelen misafirlerle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Dış dünyayla özel hayatınız arasında vereceğiniz öncelikleri saptamak zaman alabilir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burçları ilişkilerinden ve partnerlerinden beklenti içindeler. Yüksek beklentiler de sizleri hayal kırıklığına uğratıyor. Ya olan ilişkinizde mutlu olmaya çalışmalısınız ya da beklentinize uygun bir aday aramalısınız. Seçimlerinizin sonuçlarına katlanmanız gerekiyor. Sosyal çevrenizle problemler yaşıyor olabilrsiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; ailevi konular gündemini meşgul ederken; ev hayatınla ilgili sıkışmalar yaşıyor olabilirsin. Bu durumlar seni geçmişe ait konularla alakalı bir güven arayışına itebilir. Gün içinde yakınlarına zaman ayırmalı ve duygusal açıdan destek olmanda fayda var. Yorucu bir gün olabilir ancak kendini oldukça enerjik hissediyor olabilirsin.

2 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 07" R
Ay
Oğlak
01° 18' 10"
Merkür
Koç
16° 20' 25"
Venüs
Koç
28° 47' 33"
Mars
Balık
28° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 14' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 27"
Lilith
Başak
23° 08' 20"
True Node
Koç
15° 25' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>