Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tahrik edici duyumlar alabilirsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Aile ve ebeveynlikle ilgili sorunlar aklınızı karıştırıyor olabilir. Son zamanlarda kendi ebeveynlerinizle vakit geçirmiyorsanız, onları ziyaret etmek size iyi gelebilir. Bir süredir görmediğiniz bir yeğeniniz varsa, ona zaman ayırmanın tam zamanı. Sevdiklerinizle iletişim kurarak ve enerjinizi onlarla paylaşarak güzel vakit geçireceksiniz. Hayatınızda olup bitenleri birbirinize anlatmanız ve birbirinize duygusal anlamda destek vermeniz gerekebilir.

Bu dönemde Başak burçları hayatlarını her yönüyle sorgularken bugün size küçük bir iç keşif yapma şansı sunuyor. Varlık göstermek ve etrafınızdaki insan grubunun bir parçası olmak doğal bir durumdur. Örneğin, işinizin kişisel hayatınızdan önce gelmesi sizin için normaldir. Belki de ikisi arasında bir denge bulmaya çalışmalısınız?

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Beklenmedik olaylar vuku bulabilir ve seni içten içe dürtebilir. Yoktan var olan şeyler adeta seni sinir etmek için ortaya çıkmış gibi hissedebilirsin. Sabit bir tutum takınmalısın ve alışılmamışı bir şekilde günlük rutinine bugünlük dahil etmelisin. Duyguların baş döndüren yoğunluktaki hareket sebebiyle olumsuz etkilenebilir. Kontrol edemeyeceğin şeyleri düşünüp boş yere kendini huzur etmemelisin.Birileri senden bir sır saklıyor. Hepimizin başkalarıyla paylaşmak istemediği özel konuları vardır ancak bu durum seni etkiliyor. İç güdülerin muhtemelen bu kişinin kim olduğunu sana söylüyor. Çok baskı uygulamadan onun açılmasını dene. Bitmemiş işler seni çılgına çevirebilir. Büyük bir silindirden kaçar gibi onlardan kaçmaya çalışabilirsin, bu seni aşırı derecede strese sokabilir. Hayati önem taşıyanları yap, gerisini salla. Bu akşam bir film izleyerek rahatla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok sabırsız olmamaya çalışsan iyi olur. Şu an bir düzine işi aynı anda yapmaya çalışarak biraz aceleci davranabilirsin. Her bir şeyi çözmeye çalışmanın imkansız olduğunu görebilirsin. Bu yüzden sadece tek bir şeye odaklanmaya bak. Çevrendekilerden seni biraz yalnız bırakmalarını iste. Araya giren olmasın, gelen o telefonlara da bakma. Sessiz sakin şekilde odaklanırsan, daha verimli olacaksın.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 05:05-12:41 arasında hareketini boşlukta sürdürüyor. Finansal işlemlerinizde günün ilk yarısı sorunlar yaşayabilirsiniz. İşlemleriniz havada kalabilir. Saat 12:41'den itibaren Ay, Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sizler için sosyal bir zaman dilimi başlıyor. Keyifli, yakınlarınızla beraber vakit geçireceğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Akşam itibariyle ise Ay-Uranüs karşıtlığıyla kardeşlerinize dair beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tahrik edici duyumlar alabilirsin! Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Uzun toplantılar ve ciddi gündemler bugün seni bekliyor. Hem ortaklıkları hem de rakipleri bir arada barındıracak dürtüsel ve tahrik edici bazı duyumlar alabilirsin. Her ne kadar hukuki bir sürece girmek istemesen de yakın bir arkadaşından bu konu ile ilgili fikir alacaksın.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızın ertelenmesine üzülmeyin. Bugünü daha iyi ve sağlıklı hamlelerin hazırlığıyla geçirmeniz hem moralinizi yükseltecek hem de krizi fırsata çevirmenizi sağlayacaktır.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar içinde olacağınız zamanlar var. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Bir süre harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gelirlerinizle ilgili gelişmeler olabilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakileri üzebilme ihtimaliniz var bu konuda dikkatli olmalısınız. Düşünmeden ani verilmiş bir karar hem sizi hem etrafınızdakileri karamsarlığa sürükleyebilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zaman kaybetmeyin; cesaretle hareket edin. Zeka ve keskin zihniniz size üzerine atlamanız gereken fırsatları sunacak. İşyerinde grup çalışmaları için bağlantılarınızı kurun ve projelere katkıda bulunun.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı yoğun bir tempoda sürdürecek, fırsatları değerlendireceksiniz. Başarılı çalışmalar yapacak ve kazançlı çıkacaksınız. Gelişmelerin beklediğiniz gibi olduğunu anlayıp kendinizi kutlayabilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda hislerinizi dinleyerek sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Haftaya pozitif, herkese anlayış gösterebilen bir tutum ile başlıyorsunuz. Genel anlamda gün boyu duygularınız değişkenlik gösterebilir, sürpriz bazı olaylar ve karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Depresyonla boğuşan Başak burçları ise, artık normale dönüyorlar.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün oldukça yoğun bir gündemin olabilir; eğitiminle ilgili bir konu, iltişim yeteneğinin üst seviyede olacağı bu günde yardım ve fikir almak isteyen insanlarla uğraşıyor olabilirsin. Sakin kalmaya çalışmalı; ani tepkiler verememelisin. Aynı zamanda elektronik cihazlarında ani bozulmalar meydana gelebilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 03' 20" R
Ay
İkizler
17° 39' 26" R
Merkür
Koç
23° 52' 09"
Venüs
Boğa
13° 14' 22"
Mars
Koç
07° 21' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 23' 44"
Uranüs
Boğa
22° 55' 13"
Neptün
Balık
29° 11' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 19"
Lilith
Başak
24° 26' 23"
True Node
Koç
15° 11' 15"
Son Güncelleme : 10/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>