Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bireysel vakit geçirmek isteyebilirsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2019, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 80%

Etrafınızdaki insanlar arasında kendinizi gösteriyorsunuz. Bugün, bir sürü arkadaşınızla beraberken kişiliğinizin bir yönünü gösterme şansınız olacak. Çocukken sahip olduğunuz ve hala bir parçanız olan kusursuz cazibeniz bugün normalden daha fazla parlıyor! Yani, tereddüt etmeyin, tekrar o çocuk olun!

Hayatta neyin peşindesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz işlerden en derinlerdeki arzularınız tatmin oluyor mu? Bu hafta mesleki hayatınızda karşılaştığınız küçük problemler, bardağı taşıran son damla olabilir. Ne kadaryaptığınızı ve kişisel hayatınızdaki insanların ne kadar derinden manevi bir nitelik aldığını görmek için etrafınıza bir göz atın.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Baş gösteren sorunlar seninle ilgili değilmiş gibi görünse de, bunların ucunun sana dokunacağı su götürmez bir gerçek. Duyguların oldukça yoğun ve bu yoğunluğun sebebini göremeyebilirsin. Otur ve parçaları birleştir. Belki, birinden aldığın olumsuz yorumlar sebebiyle öfke seviyen artabilir. Ya da iyiliğini önemsediğin bir arkadaşının yaşadığı travmalar seni de etkileyebilir.Bir şeyler bugünlerde sizi her zaman olduğundan daha çok bir dünya vatandaşı olmaya zorluyor. Bu durumu bir parça rahatsız edici bulmanız muhtemel. Aile geçmişiniz ve sosyal duruşunuz gibi kimlik köklerinizin yavaş yavaş yok olduğu hissine kapılabilirsiniz. Ailenizin sadece bir değişim geçirmekte olduğu gerçeğiyle rahatlayın; zira o genişliyor ve daha yüksek başka bir düzlemde istikrara kavuşacak...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemel uzun bir süredir tatil planı yapıyor ya da okula geri dönmeyi düşünüyordunuz ve şimdi ise planlarınızı kesinleştirmek üzeresiniz. Gelgelelim, oldukça rahatsız edici bir mesaj ya da telefon görüşmesi planlarınızı suya düşürebilir ve bu yüzden hayal kırıklığının eşiğine gelebilirsiniz. Yine de durumu dikkatli bir şekilde gözden geçirirseniz, size o kadar da çok şeye mal olmayacağını fark etmeniz muhtemel. İstediğiniz şeyi gözden çıkarmadan da bir çaresine bakabilirsiniz.

24 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 01:05-12:19 arası bugün boşlukta kalıyor. Devamında 12:19'da Aslan burcunda geçiyor. Duygusal tarafınızın öne çıkacağı bir güne ilerliyor olacaksınız. Kararlarınızı alırken mantığınızı devre dışı bırakmamaya dikkat edin. Saatler akşama gelirken sağlığınızla ilgili dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinizi gereğinden fazla yormayın. Kişisel gelişim çalışmalarına ilginiz artabilir.

24 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel vakit geçirmek isteyebilirsin! Ay, bugün öğle saatine kadar boşlukta hareket edecek. Kişisel ilişkilerinizde sorunlar çıkmasını istemiyorsan bugün bireysel takılabilirsin . Beklentilerinde karşılık bulamaman veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olacaktır. Atılımların için beklemeli ve eski ilişkileri gözden geçirmelisin. Eğer 1985 doğumlu bir Başak burcuysan bir süre önce yaptığınbaşvurusundan beklediğin cevabı alabilirsin. Evli Başak burçları çocuklarının gelişimi ile ilgili kurs ve eğitimler araştırmaları yapacaklar.

24 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün derine inmeyen bir bakış açısı size daha önce görmediklerinizi gösterebilir. “Hiç bu açıdan düşünmemiştim” diyeceğiniz türden farkındalıklar hoşunuza gidecektir.

24 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda planlama hatalarından kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İşlerinizi toparlamak için destek alabilirsiniz.

24 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş çevrenizde oluşabilecek olası dedikodu ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Hayatınızda laf kalabalığı olacak bir güne girebilirsiniz.

24 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yıl yurt dışına bir tatile çıkmayı umuyor musunuz? Bugün seyahat planlarınızı eyleme geçirme günü! Şu anda başınızın üzerinde parlayan şanslı yıldız, çok iyi bir fiyatta bir olanak yakalamanıza yardımcı olacak.

24 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de çok çalışmaktan kurtulamadığınız bir gün. Yığılan işlerinizi toparlamak, yenihaftasına hazırlanmak, kariyer planlarınızı güncellemek için bugünü de bilgisayar başında geçirirsiniz. Öğleden sonra kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde kalbinize sevgi yollamayı unutup, hem bedensel hem de ruhsal açıdan yorulursunuz.

24 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

24 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Konuşma ihtiyacınızın yüksek olduğu bir gün. Özellikle satış yapan, pazarlama departmanlarında çalışan, sunumları olan Başak burçları için mükemmel bir gün. Konuşarak kendinizi kanıtlayacak ve özgüveninizi arttıracaksınız. İyi bir döneme giriş yapıyorsunuz. Başak burçları daha fazla gündeme gelecek, daha fazla konuşulacaklar.

24 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; güne uzun zamandır yapmış olabileceğin harcamaların bilançosunu çıkararak başlayabilir, gelir gider dengeni düzene oturtmak canını sıksa da pratik çözümler bulmakta oldukça şanlısın. Fırsatlarını kendin yaratırken bulunduğunuz şartları da yükseltebilirsin. Öğleden sonra planlarını organize etmek için kullanabilirsin.

24 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>