Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sosyal medya kullanımına sınır koymak isteyebilirsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sizin için her şey oldukça iyi gidecek. Romantik doğanız gelişiyor ve sevdiklerinize doğru bir adım atmanın, ilişkiyi başlatmak için gerekli olan şey olduğunu göreceksiniz. Eğer yalnızsanız ve aşk arıyorsanız, bugün dışarı çıkıp birini dansa kaldırmak için iyi bir gün. Durum ne olursa olsun, canlanın, parfüm sıkın ve en iyi kıyafetlerinizi giyin.

Şu anda gerici bir takım yazılar kaleme almanız çok daha kolay olacaktır. Modernliğe doğru giden nesil sizi rahatsız ediyor ve dünyadaki son gelişmelerin bizi tamamen ileriye taşıdığına ikna olmuyorsunuz. Deney tüpünde yetişen bebeklerden hoşlanmıyor ya da bir ofiste başkalarıyla çalışmak yerine tek başına çalışmayı tercih ediyorsunuz. Başka bir deyişle, sizi doğal dünyadan ayıran her şeyden nefret ediyorsunuz. Her ne kadar bazıları sizinle doğayı oluşturan şeyleri tartışma da.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Bazen teknoloji gözünü korkutuyor. Yeni araç gereçleri kullanırken kendini rahat hissetmiyorsun. Şu anda ise, bilgisayarını geliştirmek için bir şeyler yapman gerekebilir. Belki yeni programlar yükler; kırık şeyleri tamir ettirirsin. Sorun tespiti için dedektiflik oynama modundasın. Az bir zaman ve biraz odaklanmayla her şeyi tespit edebilirsin. Teknik meseleler konusunda kendine güvenmelisin.Bugün enerjiniz çok yüksek olmalı. Son zamanlarda olayları bizzat kendiniz ele almaya karar verdiniz. İlişkileriniz de bu kararınızdan faydalanıyor doğrusu. Uğraşmak durumunda kaldığınız anlaşmazlıklar büyük çoğunlukla anlayışsızlığa dayanıyor. Siz de bazen uzlaşmalısınız! Fazla talepkar olmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki muhtemel yenilenmeler haberler, yerel dergiler veya gazeteler aracılığıyla karşınıza çıkabilir ve gündeminiz olabilir. Bu değişiklikler oldukça tartışmalı olabilir, bu nedenle çok fazla dedikodu ve bir dizi görüş -artısıyla eksisiyle- duyarsanız şaşırmayın. Kendi düşüncelerinizi oluşturmadan önce gerçekleri daha derinden incelemek isteyebilirsiniz. Bu oldukça aydınlatıcı olabilir!

21 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay, İkizler burcunda ilerliyor. Sabahın ilk saatlerinden itibaren oluşan Ay'ın sert açıları nedeniylehayatınızda agresif bir gün geçirebilirsiniz. Üstünüzde çalışan kişilerin yaptırımları canınızı sıkabilir. Jüpiter ve Neptün arasındaki açıyla akşama doğru aile içerisindeki problemler büyümeye başlayabilir. Duygusal olarak kırılgan olabilirsiniz. Aileden birinin sağlık problemi ortaya çıkabilir.

21 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medya kullanımına sınır koymak isteyebilirsin! Detaycı yapın, savruk çalışanlarla karşı karşıya gelmene neden olabilir. Olaylara akılcı yaklaşılması gerektiğinden dem vuracağın bir gün olacak. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevdiğin kişinin sosyal medya kullanımına sınır koymak isteyebilirsin. Fakat bunun ne kadar doğru olduğunu bir kez daha düşünmende yarar var.

21 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni girişimleriniz ve belirginleşen hedeflerinizi hayatınıza dahil etmek için son dokunuşları yapmalısınız. Bugün, ilerleyen günlerinizi de parlatacak enerjiyi size aşılıyor. Bu fırsatı kaçırmayın.

21 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda dolunay etkisi altında, eşinizle ilgili gelişmeler ya da ilişkiler önem kazanmakta. Bu alanda karşınızdakilere karşı daha duyarlı olmaya bakmalısınız.

21 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neyin ne olduğunu yargısızca ve mantık çerçevesinde bilirseniz önlem almanız çok daha kolay olacaktır. Ayrıca fırsatlar da bugün size gelecekler.

21 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz doğrultusunda kararlı ve planlı hareket etmeyi isteyeceğiniz bir gün olabilir. Düzen, organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Duygularınızı öne çıkarabilirsiniz.

21 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yapmanız gereken tek şey içgüdülerinizi takip etmeye devam etmektir çünkü çok sağlamlar! En iyisini hissettiğiniz yöne doğru gitmeye devam edin; yoldan çıkma tehlikesiyle karşı karşıya olmazsınız.

21 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdaki coşkulu kararlar size cesaret ve neşe taşır. Adeta küllerinizden yeniden doğmak istersiniz. Hayatın tadını çıkarmak sizin için neşe kaynağı olacaktır.Diğer yandan baskıladığınız liderlik özellikleriniz bugün su yüzüne çıkar. Bunu pozitif yönde kullanmaya çalışın. Hayatın hep pozitif yönlerini görmeye çalışın. Olumsuzlukları kendinizden uzak tutun.

21 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

21 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu uzun süre önce kaybettiğiniz ve değer verdiğiniz bir şeyi bulabilirsiniz. Maddi konularda şüpheci olmaktan ve kuruntulu davranmaktan kaçınmalısınız. Şifa çalışmaları, nefes terapisi, meditasyonlar ve masaj gibi ruhunuza iyi gelecek aksiyonlar almayı deneyebilirsiniz. Ruhunuzun da en az sizin kadar dinlenmeye ihtiyacı var.

21 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sabah saatlerinde kariyerinle ilgili fırsatlar ve seçim yapman gereken pozisyonlar oluşabilir. Üstlerinle ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşanabilir ve hedeflerine varmak için yeni yollar geliştirebilirsin. Fakat aileden veya geçmişten kaynaklanan sorunlar karşısında abartılı tepkiler vererek bir anda öfkelenebilir ve kararlarından vazgeçebilirsin.

21 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>