Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararsız kalıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Son birkaç gündür çok yoğundunuz. Çocuklarınız sizinle biraz zaman geçirmek, konuşmak ve oynamak istiyor ya da eşiniz/sevgiliniz sizden daha fazla sevgi bekliyor olabilir. Sevdiklerinize öncelik verin. Bu yakınlık ve paylaşım çin programınızda yer açabilirseniz, aileniz çok sevinecek ve onlarla olan ilişkileriniz çok daha sağlam ve mutlu olacak.

Bugünün hedefiyle kendinizi motive edin, ancak düşecek bir güvenlik ağınız olduğundan emin olun. Muhafazaka bir atmosfer, spontaneliğinizi zehir edebilir. Bunun sizi engellemesine izin vermeyin! İşler yolunda gitmiyor gibi görünüyorsa, o işi zorlamayın. Kişisel projelere ve ev yenileme çalışmalarına odaklanmak sizin için daha iyi olabilir.

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

Ağır ve temkinli ol. Günün enerjisine bakılırsa acele etmek seni hiçbir yere götürmeyecek. Dahası, bu tavrın seni hatalara daha açık hale getirecek ve geride tamamlanmamış işler bırakacak. Yapılacaklar listeni hazırla ve her birini teker teker gerçekleştir. Hepsini bitiremesen bile, hiç olmazsa yaptığını tam yapmış olursun.Bugün, verdiğiniz sözler ve sadakat duygunuz öne çıkabilir. Kendinizi adamış olduğunuz, artık eskisi gibi doğru ya da güvenli gelmeyen bir şey mi var? Eğer öyleyse, bu işin içindeki diğer kişilerle nasıl hissettiğiniz konusunda konuşmanızın vakti gelmiş olabilir. Belki de bu sözün diğer kişi için hala önemli olduğuna dair güvenceye ihtiyacınız var ya da belki sizin kendi ihtiyaçlarınız değişmiştir. Durum ne olursa olsun, bununla ilgili bir şeyler yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizi son derece özel bir biçimde güzelleştirmeye odaklanabilirsiniz. Sürekli, evde bakımı yapılabilecek, özellikle de çiçekli bitkiler satın alabilir ve onları, doğanın nefesini evinize üfleyecek biçimde yerleştirmek isteyebilirsiniz. Buün saksıda bitki yetiştirmeye başlamak için mükemmel bir gün. Toprakla haşır neşir olmanız son derece önemli. Bugün bunlarla ilgilenin.

15 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 01:32'yi gösterdiğinde Ay, Koç burcuna geçiyor. Sonrasında oluşan Ay-Venüs, Ay-Merkür karşıt açıları nedeniyle maddi anlamda zorlu bir zaman diliminden geçebilirsiniz. Özellikle sizden borç isteyenler olursa kibarca geri çevirin. Günün ilerleyen saatlerinde enerjiniz daha iyi olacaktır. Karamsar olduğunuz konularla ilgili gereğinden fazla endişe ettiğinizi göreceksiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kalıyorsun!Bugün uzun zaman önce arana mesafe koyduğun arkadaşını bir anda merak edebilirsin. Onunla iletişime geçmek istesen de alacağın tepki kafanı karıştırabilir. Evde yapacağın temizlikle üzerinden bir yük kalkacak. Ailede herkesin üzerine düşeni yapmasını istemen, onlarla zıtlaşmana neden olabilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevdiğin kişiden ayrı geçireceğin birkaç günlük ayrılık canını sıkabilir. Evlilik hazırlığı yapan bir Başak burcuysan, küçük detaylar konusunda kararsız kalabilirsin. Her şeye rağmen arkadaşlarınla akşam plan yaparak günü miskinlikten kurtarabilirsin.

15 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündeminizi özlediğiniz geçmiş ilişkileriniz oluşturabilir. Kuracağınız iletişimler bu özleminle ilgili olacaktır.

15 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

15 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize ?ama?lar oluşturduğunuz bazı konularda ?ama?ları ortadan kaldırarak hareket edebilecek güç ve isteğinizin olduğunu fark edebilirsiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay ikili ve bire bir ilişkilerde farkındalığa, göz ardı edilmiş bir konunun açığa çıkmasına neden olabilir, bazı fedakarlıkları beraberinde getirebilir. İlişkinizde eski kalıpları terk etme zorunluluğu doğabilir.

15 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aldığınız tüm kararları iyice tartmalısınız. Bir ilişki için bir ortak seçerken, sadece yürekten değil, sağduyulu bir şekilde tavsiye isteyin. Aile meclisiyle toplanabilir ve ortak bir gelecek konusunda önemli bir konuşma yapabilirsiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, Merkür'ün ardından 8 Ekim'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Kazanç ve ortak paylaşımlarınızda olumlu bir döneme adım atıyorsunuz. Uzun zamandan beri sarf ettiğiniz çabalar size olumlu olarak geri döner. Kaşınızdakilerin ani kararları sizi asla yıldırmasın. Hak, hukuk, adalet daima yerini bulur.

15 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

15 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızla olmak size her zaman çok iyi geliyor. Dün yaptığınız organizasyonlar sizi yormuş olsa da güne keyifli başlamanıza sebep olmuş olabilir. Maddi anlamda şansınız yüksek. Yeni kazanç kapıları için fikirler üretilebilir. Sürpriz haberler alabilirsiniz. Aldığınız haberlerin arka yüzünü de düşünün. 

15 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; dün yaşanan dolunayın ardından önemli kararlar alabilir, bazı konu ve kişileri hayatından çıkarabilirsin. Bugün başkalarının ödemelerini üstlenmen gerekebilir ya da planladığından fazla harcama yapman bütçende delik açılmasına neden olabilir. Finansal konularda karşındakiler adil davranmayabilir.

15 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>