Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorunlara çözüm üretmeye çalışıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 40%

Evcil hayvan almayı mı düşünüyorsunuz? Öyle olmasa bile, sevimli bir köpek veya kedi şu sıralar hayatınıza girebilir ve sizinle birlikte kalmak istediğinin belirtilerini gösterebilir. Günlük işlerin bunu engellemesine izin vermeyin. Bu zamanda hayvanlar hayatınıza bolca neşe getirebilir. Sağlık açısından da iyi durumdasınız ancak enerjinizi çokça harcayabilirsiniz. İyi günler.

Bugün aynaya bakın ve kendinize gülümseyin. Gerçek ruhunuzla bağlantı kurun ve üzerinizdeki depresyon bulutunu temizleyin. Bu üzüntü size ait değil, onu çok uzaklara gönderin. Neşeli ve kaygısız bir hava var, bu enerjiyle bağlantı kurmaya çalışmalısınız. Her şeyi hafif, enerjik ve gerçekdışı tutun. Gerçeklikten kopmuş her şeyin uzmanı sizsiniz.

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

Arkadaşlarınla ilgili romantik meseleler gündemde. Aniden uzun süredir çevrende olan bir erkek arkadaşını potansiyel partner olarak görebilirsin. İçinde bulunduğun grup, bazı sorularına yanıt olacak nitelikte davranabilir, ve dünyanın en iyi arkadaşlarıyla birlikte olduğunu fark edebilirsin. Bu, herkesin mükemmel olduğunu düşünmeye başlamadığın sürece güzel bir şey!Rutininize bir ara verin. Sürekli yeni maceralar ve yeni topraklar fethetme arzusu peşinde koştuğunuz için kendinizi savaşın ortasında muhteşem bir savaş atı sürüyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bugün durup atınızın su içmesine izin vermek için biraz vakit ayırın. Kendiniz de biraz dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Bu dinginlik anından faydalanarak zihninizde saldırı planınızı oluşturun ki bir sonraki adımınızı nasıl atacağınızdan tam olarak emin olabilesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün gökyüzü konumlanmaları yaratıcı etkinliklerinize yeni bir persfektiften bakmanızı gerektiriyor. Dahil olduğunuz herhangi bir yaratıcı aktivite biraz daha düzenli bir biçimde planlanmış olmayı gerektiriyor. Yaratıcı özellikleriniz muhteşem, fakat bu özelliklerin çeşitli alanlara kanalize edilmesi gerekiyor. Bazı yanılsamalarınızdan kurtulmanız ve gerçekliğe biraz daha tutunmanız gerekiyor.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Sabah saatleriyle beraber güzel haberler alarak güne başlayabilirsiniz. Özellikle günün ilk yarısı aşk hayatınızda beklemediğiniz şekilde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün ikinci yarısına gelirken Ay, 11:30'da yarına kadar boşluğa giriyor. Günün devamında zihninizi rahatlatacak aktivitelere vakit ayırmak iyi olacaktır.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlara çözüm üretmeye çalışıyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. İş yerinde sorun yaşadığın çalışma arkadaşının işten ayrılacağını duyabilirsin. Bu kadar hırslı biri neden aniden işten ayrılır ki sorusu gün boyunca kafanı kurcalayabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, arkadaşın aracılığıyla tanışacağın kişi hayatının aşkı olabilir. Çocukları olan bir Başak burcuysan, eğitimleriyle ilgili yaşanan sorunlara çözüm bulmakta zorlanabilirsin. Son zamanlarda toparlayamadığın, gözden kaçırdığın konulara yeniden yönelebilirsin. Yetenekli olduğun konularda yapacağın atılımlar ilerleyen aşamalarda dikkat çekecek nitelikte olacak.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi doğru alanlara yönlendirebileceğiniz bugün tüm sorunları çözebilirsiniz. Sürprizlere açık olun.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bazı konularda rahatça risk alabileceksiniz. Aşk gündeminize gelebilir. İlgilendiğiniz konuları sonuca bağlamak kolay olmayabilir. Hayatınızda düzeltmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde dağınık koşullar söz konusu. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir zaman dilimine girmektesiniz. Bugünlerde hediyeler alabilirsiniz, mutlu olabilirsiniz...

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve sevdiklerinizin ön planda olduğu bir gün. Kendinizi ve yaratıcılığınızı güçlü bir şekilde ifade edebilir, kelimelere dökebilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi şımartma günü. Uzun bir duş alın, mumları yakın ve hayaller kurun, kendinize çiçek alın ve arkadaşlarınızla kahve içip kendinize zaman ayırın. Başkalarının size hediye almasını beklemektense siz kendinize hediye alın.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz son derece yüksek. Karar vermek zor gelse bile, olayları anlayacak ve değerlendireceksiniz. Sevgi duygunuzu yükseltiyor ve olayları olumlu açıdan ele almaya başlıyorsunuz. Dostlarınız destekleyecek.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızda netlik kazanacağınız bir gün. Ne istediğinizi daha iyi biliyorsunuz. Hala kafanız karışık, bilinçaltınız yoğun ama en azından neyin iyi neyin kötü hissettirdiğini fark etmiş durumdasınız. Günlük hayatınızda rastladığınız enteresan durumlar geleceğinizi şekillendirip, maddi anlamda yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; hem ilişkilerde hem de hayatına dair konularda kontrolü ele alabilir, yaşamdan daha fazla keyif alarak, kendine ve hobilerine zaman ayırabilirsin. Sevdiklerinle bir arada olurken, sorumluluklarını da yerine getirebilir; başarılı olmak için çaba sarf ederken, destek bulabilirsin.

9 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 50" R
Ay
Yay
08° 49' 37"
Merkür
Koç
16° 02' 36"
Venüs
Koç
26° 39' 11"
Mars
Balık
27° 00' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 11"
Satürn
Balık
16° 15' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 48"
Neptün
Balık
28° 47' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 30"
Lilith
Başak
22° 56' 47"
True Node
Koç
15° 31' 11"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>