Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cesur kararlar alıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün sizin için yoğun bir sosyal gün. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz sizinle iletişim kurmaya çalışırken, telefonlarınız susmuyor olabilir. Sizi bir buluşmaya veya bir aile üyesinin doğum günü partisine davet edebilirler. Muhtemelen her daveti kabul edemezsiniz. Bu nedenle sizi pozitif ve ilham verici kişilerle buluşturacak etkinlikleri seçin. Son haftalardaki stresten sonra, yeniden şarj edilmeniz gerekiyor.

Bugün ve geçtiğimiz birkaç gündür çıkışını inkar ettiğiniz içsel geriliminizi düzenlemeye çalışıyor görünüyorsunuz. Sonuç olarak, fünyeniz biraz kısalmış olabilir. Aslında, sizi veya işinizi eleştirerek öfkenizi kışkırtacak kadar talihsiz bir kişi varsa etrafınızda, bir şimşek gibi patlayabilirsiniz. Şüphesiz, tartışmalar büyümekte! Olabildiğince elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Bugünlerde herhangi bir para problemi yaşıyorsanız, bugün onları çözebilirsiniz. Bir şeyleri ödeyebilmedeki yolunuz aniden aydınlanacak ve bu, adımları yerine getirmede yalnızca bir nokta. Bankacınızı veya size yardım edecek diğer insanları arayın. Ya da belki bazı önemli kariyer kararları alma konusunda düşünmeniz gerekebilir. Bugün normalden çok daha az engel olduğunu göreceksiniz.

Arada sırada yalnız olmak istesen de bugün tek başına takılmak istemiyorsun. İnsanların varlığı şu anda senin için önemli. Belki arkadaşlarınla görüşüp hayatınız üzerine laflarsınız. Ya da uzun süredir görmediğin aile üyelerine ziyarete gidersin. Kökenlerinle bağ kurmak ve seni anlayan insanlarla enerjini paylaşmak istiyorsun.Şu anda yan rol oynamanız gerekebilir. Eyvah, sahne başkasına kalacak galiba! Belki önemli bir projede birilerine yardım eli uzatıyorsunuzdur. Çabalarınız için tüm takdiri tek başınıza toplamasanız bile daha mütevazı bir rol oynamak sizi tatmin edecek. Bu işe verdiğiniz zamanın karşılığını alacaksınız. Yaptığınız katkıdan gurur duyabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ufak mental farkındalık bir şey ifade eder. Bir dahaki sefere bir şelale gördüğünüzde bunu hatırlayın ve yalnızca yürümeyi planlayın. Orada durup yalnızca vakit geçirip ve dilek dileyip bir bozukluk atmak yerine bunu yapın. Bu fiziksel hareket uzun zamandır dinlenilmek için bekleyen hayallerinizi hatırlamanız konusunda size yardımcı olacak. Onlarda bir ses verin.

6 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Yay burcundaki hareketini sürdürüyor. Genel olarak negatif açılar kuran Ay, bugün stresli anlar yaşamanıza neden olabilir. Özelikle aile içerisinde agresif olabilirsiniz. Sizin gösterdiğiniz özveriyi aile bireylerinin göstermeyişi kalbinizi kırabilir. Evinizin içinde ise tehlikeli olacak işlerden kaçınmalısınız. Merkür-Jüpiter arasında oluşan açı nedeniyle ise genel olarak bugün sert bir iletişim kurabilirsiniz. Partnerinize bunu yansıtmamaya çalışın. 19:03'te Ay boşluğa giriyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesur kararlar alıyorsun!Risk almaktan korkmayacağın bir gün seni bekliyor. Kendine olan güvenin, cesur kararlar almanı sağlayacak. Özellikle işinden memnun değilsen, her an rest çekebilirsin. Keskin kararlar almadan önce, kendini garantiye almanda fayda var. Bir süredir telaşlı olduğun bir meselen sonunda çözülüyor. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysan, ilişkini evlilikle taçlandırmak isteyeceksin. Eğer ailede baba ya da önem verdiğin bir kişin sağlık sonuçlarını bekliyorsan güzel haberler alman söz konusu. Hedeflerin, planların bugün senin için biraz daha ön planda olacak. Yapmak istediklerine odaklanacaksın.

6 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alttan almayı ve sabırlı olmayı elden bırakmamanız gereken bir gündesiniz. Maddi kaynakları sorunlarınız güven sorunlarına dönüşebilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Geçmişe yönelik konularla ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Eğitimle ilgili yeni gelişmeleri takip edeceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gün içinde etkili olabilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklarınızın genişlediği bir gündesiniz. Önümüzdeki günlerde ekstra harcamalar yaparak ya da kendinizi ödüllendirerek iyi hissedebilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

6 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün organize edemeyeceğiniz bir şey yok. Özelliklen uzun süredir ertelediğiniz bir proje olan varsa buna hemen adım atın. Evde toparlamanız, bahar temizliği yapmamız gereken bir şeyler varsa el atmanın tam zamanı.

6 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuğunuz ve sevdiklerinizle ortak zevklerinizi saptayıp birlikte keyifli vakit geçirin.Ayrıca aniden çıkacak bir seyahat planının içinde hemhem de gezme fırsatınız doğacaktır. Komisyon gelirinizi artırmak için önünüze fırsat çıksa da sizi pek mutlu etmeyebilir. Attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmez.

6 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkileriniz için adım atıyorsunuz. Sevdiğiniz insanları mutlu etmek için harekete geçeceksiniz. Genel anlamda enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Ailenizle ilgili sürekli problemler yaşıyor olabilirsiniz. Biraz daha dikkatli olmalı ve herkesi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Kafanız fazla karışık olabilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; evinle ya da yaşam alanınla ilgili gerçekçi kararlar alabileceğin bir gündesin. Belirsizliklerden hoşlanmadığın bugün; hem yaşamdan beklentilerini gerçekleştirebilecek adımlar atabilir, hem de ailene dair olayları kendi istediğin gibi yönlendirebilirsin. Evinde yapabileceğin bir takım organizasyonlar iyimserliğini ve neşeni arttıracak.

6 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 02' 38" R
Ay
Başak
00° 09' 48"
Merkür
Koç
17° 56' 36"
Venüs
Koç
16° 35' 32"
Mars
Balık
20° 41' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 32"
Satürn
Balık
15° 28' 35"
Uranüs
Boğa
21° 41' 35"
Neptün
Balık
28° 32' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
19° 59' 08"
Lilith
Başak
22° 02' 29"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 18/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>