Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kazançların artıyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 20%

Bir sosyal etkinlik veya grup toplantısı sayesinde ilginç alanlarda bazı yeni ve heyecan verici kişilerle temasa geçebilirsiniz. Hatta belki uzun zamandır görmediğiniz eski bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, çekici bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu sizin için heyecan verici ve teşvik edici bir gün olacağa benziyor. Büyük bir geleceğin kapıları sizin için açılırsa şaşırmayın. Keyfini çıkarın!

Bugün çok fazla şey halletmek için iyi bir gün. Birden fazla göreve konsantre olmayı ve çeşitli projeleri bir kerede bitirmek size çok kolay gelecek. Telefon görüşmeleri yapacak, e-postalara yanıt verecek ve kendi projelerinizde de aynı anda çalışacaksınız. Bugün süper kahraman gibi hissedebilirsiniz! Çünkü gezegenlerin enerjileri şu anda dayanıklılığınızı ve açıklığınızı artırıyor. Öyleyse bundan faydalanın!

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Hislerinin sabit olacağı bir gün. Yine de bu durağanlığı sinsi bir etken bozmaya çalışabilir. Dengesiz insanlardan uzak dur. İlk anda sessiz ve sakin ilerleyen bir durum, bir dakika sonra patlayabilir. Gün boyunca güvenli ve dengeli kalmalısın ki insanların değişken duygularından ve tavırlarından etkilenme.Bugün hayattaki asıl umutlarınız ve arzularınızla temasa geçmenin tam zamanı olabilir. Kimi zaman öyle geliyor ki hayat öylece akıp gidiyor ve sizi de beraberinde sürüklüyor. Bazen her şeyi kontrol edemediğinizi düşünüyorsunuz. Ancak şu anda gerçekten kendi kaderinizin efendisi olduğunuzu görmeye başlayacaksınız. Kendinize ulaşmak istediğiniz hedefler koyun ve bu hayallerin peşinden gitmek için kendinizi motive edip cesaretlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her işi aynı anda yapamazsınız. Hayatınızın her alanında süperstar olmaya devam ettiğiniz takdirde nasıl stres atıp kendinizi toparlamayı umuyorsunuz? Bugün kendinizi ?performans sergilemeye? zorlamayın. Fazla yorulmamaya bakın, dinlenin ve rahatlayın! Bu molayı fazlasıyla hak ettiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün hareketine sizlerin burcunda devam ediyor. Günün başında oluşan Ay-Neptün karşıtlığı nedeniyle sevdiğiniz kişiyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bazen aranızdaki ilişkinin hayalinizdeki gibi yürümediğini düşünebilirsiniz. Ay ve Plüton arasındaki pozitif etkinin günün devamında hakim olmasıyla gücünüzü ispatladığınız olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sonrasında Ay, 11:46'dan itibaren boşluğa giriyor.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazançların artıyor!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. Etrafındakileri ne kadar çok sevsen de meraklı bakışları ve soruları üzerinde gerginlik yaratabilir. Gün içerisinde karşılaşacağın kişilerle bu duyguyu üzerinden atacaksın. Diğer yandan da alacağın haberle derin bir nefes alacaksın. Bir süredir sürüncemede kalan işin çözümlenmesi seni rahatlatacak. İlerleyen günlerde kazançlarında da ufak bir artış gözlemlenebilir. Güven ve sevgi ihtiyacı konusunda geçmişte haksızlığa uğradığın düşüncesi ile hayatındaki bazı insanları yargılayabilirsin. Çocukları olan bir Başak burcuysan, hayatı daha ciddiye almaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunabilirsin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ertelenen planlarınız olabilir. Bunu hedeflerinize ulaşma noktasında moral bozukluğu haline getirmemelisiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemekte. Bugün duygusal açıdan meşgul eden, evinize, yakın çevrenize ait konular meşgul edebilir. Yeni adımlar atmak istiyorsunuz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bedeninize girecek besinin ne kadar yaşam enerjisi verdiği doğru besinler ile beslendiğinizde titreşiminiz yükselecek, geri kalanlar da yavaşça yoluna...

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hoşunuza gitmeyen sıkıcı sosyal davetlere evet demek zorunda değilsiniz. Mutlaka sizin hoşunuza gidecek, tarzınıza uygun bir sosyal etkinlik vardır. Çok beklemeden ve sorgulamadan kendinizi dışarı atın.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızda anlaşmazlıklar olabilir. Ancak, bu durum geçiyor. Enerjinizi yapıcı yönde kullanabilirsiniz. Fiziksel açıdan kendinizi güçlü ve sağlıklı hissedeceksiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu beklemediğiniz duygular yaşayacaksınız. Bir anda alt üst olabilirsiniz. Ancak bu değişim pozitif olacaktır. Uzun süredir beklediğiniz gelişmeleri hayatınıza çekeceksiniz. Ancak umudunuzu kestiğiniz için çok şaşıracaksınız. Geleceğinizi şekillendirecek güzel gelişmelerin tadını çıkarın.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; burcunda oluşan Yeniay'ın enerjileri devam ediyor olsa da bugün öğleden sonra belirsizliklerle dolu saatler geçirebilirsin. İnsanların seni dışarıdan nasıl gördükleri ve verdikleri tepkiler hakkında evhamlanabilirsin. Liderliğin ve öncülüğün sınırlarını zorlamamalı, yeni ve radikal kararlar almadan önce analizini iyi yapmalı, sonuç odaklı değil plan odaklı davranmaya çalışmalısın.

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 18" R
Ay
Akrep
20° 22' 55" R
Merkür
Koç
15° 59' 01"
Venüs
Koç
24° 50' 49"
Mars
Balık
25° 52' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 07' 20"
Uranüs
Boğa
22° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 45' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 27"
Lilith
Başak
22° 47' 02"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>