Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çalışkan tarafın dikkat çekecek! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2019, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Etrafınızdaki insanlar için bir yaşam rehberisiniz. Bugün, bu konumda olmayı ne kadar sevdiğinizi fark etmenizi sağlayan günlerden biri. Sıkı çalışmalarınızın meyvelerini alabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizdeki toplulukta isminden söz ettiren biri olabilirsiniz. Kendinizle gurur duymaktan çekinmeyin!

Hayatınızı değerlendirmeye almak isteyebilirsiniz. Belki de kariyeriniz açısından işleriniz doğru yönde gitmiyormuş gibi hissediyorsunuzdur. Meditasyon yapmak ve gerçekte ne yapmak istediğinizi anlamak isteyebilirsiniz. Sadece başkalarını memnun etmek için bir şeyler yapmayın. Sizi mutlu edecek seçimler yaptığınızdan emin olun. Kariyer planlarınızı veya ilişki hedeflerinizi, gerçek size uyacak şekilde ayarlayın.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.Bugün gökyüzünde oluşan açılar sayesinde yaratıcılığın oldukça yüksek bir seviyede olacak ve bu yaratıcılık sana en iyi müzik yoluyla gelecek. Eğer bir enstrüman çalıyorsan, bugün işler senin için çok daha kolay gidebilir. Eğer çalmıyorsan, biraz sabırla kafanın içinde dönen şarkıyı kayıtlı sesler ve ritmler sayesinde kaydedebileceğin bilgisayar programları var. Elinde bu yazın hiç şarkısı olmayabilir ama seni mutlu eden bir şey keşfedecekti ve esas önemli olan da bu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen daha önceden yalnızca arkadaş olarak gördüğünüz çok özel bir kişi bugün sizin için çok daha fazlasını ifade edebilir. Bu kişiye karşı aniden ve beklenmedik bir şekilde arzu duyabilir ve fazla ileri gitmemek için kendinizi dizginlemek zorunda kalabilirsiniz. Yine de bu kişiyle kahve içmeye çıkabilirsiniz. Uzun ve derin bir sohbet, bu durumu nereye götürmek istediğinizi anlamanız için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

27 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün Yengeç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Ay'ın sabah Neptün ile oluşturduğu güzel kontak sayesinde umut ettikleriniz gerçek olabilir. Fakat devamında meydana gelen Ay-Plüton arasındaki gergin açı nedeniyle çevrenizde agresif tepkiler vermeye yaktın olabilirsiniz. Özellikle dostlarınıza karşı ani çıkışlar yapabilirsiniz. Ay, 11:55'ten itibaren boşlukta kalıyor. Konsantrasyon gerektiren işlerinizde zihniniz bulanık olabilir. Mümkünse yarına bırakın.

27 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunların üstesinden geliyorsun!Ay, bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Bitmek bilmeyenyoğunluğuyla, ilgi ve yeteneklerini geri plana attığını fark edeceksin. Bu durum yeniarayışlarına girmene neden olabilir. Yeni bir gün her zaman yeni bir umuttur senin için. İş arayan, çalışma arkadaşlarıyla arası bozuk olan,yerinde sorun yaşayan bir Başak burcuysan bugün senin için gerçekten önemli bir gün. Gireceğin bir mülakat beklediğinden de iyi geçebilir. Eğer bir kursa başlamayı düşünüyorsan, bugün harekete geç! Kırgın olduğun, geçmişte bıraktığın bir arkadaşın, senden habersiz sosyal medya üzerinden seni takip ediyor olabilir.

27 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ilişkilerinizin artacağı davet ve organizasyonlar içerisinde olmanız gereken özel bir gün. Eski hedeflerinizi bir kenara bırakmalı yeni hedefler belirlemelisiniz.

27 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz için düşünüp, zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızdan gelen sürprizler olabilir. Hayatınıza yenilik katmak isteyeceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek size keyif verecektir. İş hayatınızda başkalarından destek alacağınız imkanlar var. Üzerinde çalıştığınız işler netleşmek üzere.

27 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski yaşanmışlıklarınız tekrar gözünüzün önünde canlanarak sizi daha iyi bir forma sürükleyebilir. Kırıklılıklarınızı gidermek için içinizi dökmek son derece önemli.

27 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars'ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

27 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınıza koyduğunuz ne ise onu yapabilecek güçtesiniz. Eşinizi geri plana atmayın, işlerinize koştururken ona da zaman ayırdığınızdan emin olun.

27 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinize karşı kendinizi sorumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz.Vefalı dostlarınızla vakit geçirin, sosyal etkinliklere katılın. Yurt dışından gelen olumlu haberler moralinizi güçlendirir. Seyahat kararı almak ve planlar yapmak için uygun. Size koşulsuz sevgisini sunan kişilere kalbinizi açın.

27 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

27 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ağzınızdan çıkan sözleri kontrolünüzde tutmalısınız. Pot kırmaya, gaf yapmaya oldukça müsaitsiniz. Anlattıklarınızı abartmamaya da dikkat etmeniz gerekiyor. Sosyal olduğunuz, çevrenizde rahatlıkla fark edildiğiniz, fark yarattığınız bir gün olacaktır.

27 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün ilişkilerin için her şeyi oluruna bırakmayı denemelisin. Sosyal hayatındaki çalışmalarında, kendini yetersiz hissedebilir ve içinde bulunduğun ekiplere fayda sağlamadığını düşünebilirsin. Sebepsiz yere kendini yormamalı, kendinden şüphe etmeni gerektirecek bir şey olmadığını göz önünde bulundurmalısın.

27 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 09' 30" R
Ay
Akrep
02° 32' 04" R
Merkür
Koç
16° 06' 01"
Venüs
Koç
23° 03' 28"
Mars
Balık
24° 44' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 42"
Satürn
Balık
15° 59' 09"
Uranüs
Boğa
21° 58' 58"
Neptün
Balık
28° 42' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 26"
Lilith
Başak
22° 37' 22"
True Node
Koç
15° 38' 29"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>