Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Adaletli davranıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün sevdiklerinizle takılmak için harika bir gün. İş sorunları veya ev işleri hakkında endişelenmemeye çalışın. Ailenizle geçireceğiniz zaman için şükredin. Hayvanat bahçesi veya bir müze gezmek gibi özel bir şeyler yapmaya çalışın ya da aileniz ve akrabalarınızla güzel bir yemek yiyin. Sevdiklerinizleyken kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün, çok fazlaile ilişkilendirilebilecek yeni bir döngünün başlangıcını işaret ediyor! Aslında, bir şekilde daha önce hepinizin geçtiği yollardan geçip bu tür projeler üzerinde çalışmaya başlayanlarınız, bu projelerin temel aldığı temelleri güçlendirmek için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Çalışmalarınız için iyi, sağlam ortaklar aramak için iyi bir zaman.

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

Bugün öğretmen rolünü oynayabilirsin. Mesela bilgisayar kullanmak konusunda sıkıntı yaşayan birine yardım edebilirsin. Ya da bazı sıkıntıları konusunda onlara yol gösterebilirsin. İzlemeleri gereken yolları bir yere not alabilir; koçluk ya da danışmanlık yapabilirsin.Bugün sizi motive edebilecek pek çok etken var. Siz içeri girer girmez sohbetlerin canlandığını fark edeceksiniz. Düşler, hayaller ve ilham dolu dilekler su yüzüne çıkıp, açık görüşlü ve maceraperest zihninizle onları teşvik etmenizi bekleyebilirler. Bu durumu içinizdeki ateşi canlı tutmak için değerlendirin. Düşlerinizi gerçekleştirmek için başkalarıyla güç birliği yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

07:06-07:36 arası boşlukta kalan Ay, 07:36 itibariyle Boğa burcuna geçiş yapıyor. Merkür-Jüpiter arasındaki olumlu görünüm sayesinde sağlık sorunlarınızda şifa bulacağınız bir döneme giriyorsunuz. Aldığınız haberler, yeni tedaviler iyi gelecektir. Geçmişinizdeki bir kişiden haber alabilirsiniz. Şansınızın açıldığı görebilirsiniz. Venüs Başak burcuna bugün geçiyor. 14 Eylül'e kadar çekici olacağınız bir dönemdesiniz. Yıldız gibi girdiğiniz ortamlarda parlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da gelişmeler yaşayabilirsiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adaletli davranıyorsun!Sevgi gezegeni Venüs, bugün burcuna geçiyor. Yakın çevrene özellikle de ailene karşı duyduğun sorumluluk, onlarla daha fazla zaman geçirmeye itiyor seni. Bugün hareket etmekten değil düşünmekten yorgun düşebilirsin. Karşılaştığın olaylarda adaletten yana olan tavrın ile insanların takdirini toplayacaksın. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, finansal bazı iniş çıkışlar karşısında akılcı önlemler alman gerekebilir. Evli bir Başak burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili sorunların çözülmesine önayak olabilirsin. Akşamüzeri tamamen bireysel hareket etmek isteyeceksin. Bu yüzden arkadaşının buluşma teklifini uygun bir dille geri çevirebilirsin.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde yeni açılımlar yapmak isteyeceğiniz önemli bir zaman dilimi. Aşk hayatınızda rutinlerinizi kıracak önemli adımlar atabileceksiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için adım atabilirsiniz. Bazı olayların bütünü görmek daha kolay olabilir. Başkalarının katılımla hayallerinizi daha rahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde yaşanacak değişiklikler keyfinizi kaçırmasın.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde stres odaklı olabilirsiniz. Öfke peşinizden gelse de mümkün olduğunca uzak durun. Özellikle işinizde öfkeli olmak size çok olumsuz sonuçlar getirebilir.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız ve aileniz 'çöpçatan' oyunu oynayıp sizi biriyle tanıştırmak isteyebilirler. Denemekten bir zarar çıkmaz, hemen reddetmeden, önerdikleri kişinin kim olduğunu öğrenmenizde fayda var.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs, hizmet odaklı sizin burcunuza geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar burada seyahat edecek. Herkes tarafından çalışkanlığınızla takdir edileceksiniz.Yetenekleriniz ve hizmet ruhunuz bu dönemde size pek çok başarının kapısını açar. Duygusal anlamda da, partnerinizle olan ilişkilerinizde de sadelik ararsınız. Duygularınızı abartılı ifade etmekten ziyade mantığınızla birleştirirsiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinize özel konuları tartıp, daha tutarlı bir şekilde adımlarınızı atabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Geleceğiniz için daha sağlıklı beslenmeye ve daha fazla hareket etmeye ihtiyacınız var. 

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; Venüs gezegeninin de burcunda hareket etmeye başlamasıyla dış görünüşüne çok daha fazla özen gösterir bir duruma gelebilir, önümüzdeki günlerde gardropunu yenileyebilirsin. Bugün uzun vadeli, başarıyla sonuçlanacak girişimlerin hazırlıklarını yapabilir, kendini cesaretle öne çıkarabilirsin.

21 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 47' 41" R
Ay
Akrep
23° 14' 13" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 07' 46"
Mars
Balık
26° 02' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 00"
Satürn
Balık
16° 08' 37"
Uranüs
Boğa
22° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 45' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 15"
Lilith
Başak
22° 48' 33"
True Node
Koç
15° 35' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>