Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Başarılarınla konuşulacaksın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Evinize karşı aniden bir sevgi besleyebilir bu da sizi biraz tadilat yapmaya zorlayabilir. Ayrıca, telefon, faks veya e-posta yolu ile ailenizden biriyle ilgili beklenmedik güzel bir haber alabilirsiniz. Bu haberin tüm aileyi bir şekilde etkilemesi muhtemel, bu nedenle hem bu kişi için hem de kendiniz için mutlu olun. Bir kıskançlık ya da imrenme duygusu hissederseniz şaşırmayın! Sonuçta siz de bir insansınız.

Bugün bazı şeyleri olduğu gibi bırakmayı düşünmelisiniz. Başladığınız projeler üzerinde çalışmak sizin için çok çalışmaktan ziyade daha faydalı olacaktır çünkü doğru şeyi yapmadığınız için endişeleniyorsunuz. Sebepsiz yere kendinizi yormanın zamanı değil. Şüphelerinizi kendinize saklayın!

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Affedici bir doğan var. İnsanların mükemmel olmadığının farkındasın. Eğer biri hislerini zedelerse bunu görmezden gelmeye çalışıyorsun. Fakat bu cömertliğin bazı zamanlar ekstrem boyutlara ulaşabiliyor. Şu anda yaşamında büyük miktarda zehirli enerji açığa çıkaran biri olabilir. Bu kişiyle arana sınır koyman gerekebilir. Seni de kendileriyle birlikte aşağı çekmelerine izin verme.Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, seyrini Koç burcunda sürdürüyor. Finansal konularınızın ağırlık kazanacağı bir gündesiniz. Ödemeleriniz için harekete geçebilirsiniz. Ay'ın Kiron ile kavuştuğu gün içinde kronik rahatsızlıklarınızla, ameliyat konularınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay-Merkür olumlu açısı sayesinde ise maddi durumunuzu ilgilendiren haberler alabilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılarınla konuşulacaksın!Hayatındaki pürüzlerden uzaklaşmak istiyorsun. Hizmet sektöründe çalışan bir Başak burcuysan; birlikte çalıştığın insanların kaprisleri, bugün seni fazlasıyla yıpratacak. Fakat yine de kazançlı bir gün! Bu nedenle, canını fazla sıkmadan işine odaklanmalısın. Eğer anlaşma aşamasında olduğun işlerin varsa; büyük işlere imza atabilir, başarılarınla konuşulabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, bugün seni özellikle tip olarak etkileyecek biriyle karşılaşabilirsin. Gün içerisinde bazı arkadaşlarınla fikir ayrılığına düşebilirsin. Önyargılı konuşmaların sana göre olmadığını anlayacaksın.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girişimleriniz için yeni atılımlarda bulunma zamanı. Aşkta kendinizi daha özel hissedebileceğiniz bir zaman dilimi. Çekiciliğinizle dengeleri değiştirebileceksiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde acele karar vermemeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri eleştirirken dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Karşınızdaki sözlerinizi yanlış değerlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konuları olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Finansal konular gündeminizi etkileyebilir. Bazı işlerinizde yenilenme ihtiyacı duyabilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnızsanız aşk bulabilirsiniz, ilişkiniz varsa hareketlenmesine vesile olabilirsiniz. Özellikle problemli ilişkisi olan Başak'lar çözüm yoluna gidebilir.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşınıza çıkan güçlü kişiler, erkek gibi kadınlar mücadele ruhunuzu ateşleyebilir. Yüzeysellikten uzak ve derin düşünebilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren konularda planlı hareket edebilir, başarılı olabilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Açıkça söylemek gerekirse, sizden ne beklendiği konusunda biraz şaşkınsınız. Özellikle akraba ve arkadaşlarınızla aranızda sık sık yanlış anlaşılmalar olabiir. Gergin durumu daha da kötüleştirmekten kaçınmak için ani hareket etmekten kaçının.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ayın Koç burcundaki seyahati ortak paylaşımlarınızı ve alacak verecek dengenizi mercek altına almanıza neden olur.Ani tahsilatlar gündeme gelse de harcamalarınız da bir o kadar hızlı olabilir. Çalışma temponuzdaki artış bugün tavan yapar 24 saat size yetmez hale gelebilir. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var. Hayatınızdaki önemli bir kadınla aksiyonu ve gerilimi bol bir diyalog kurarsınız.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Öfke size bir şey kazandırmaz sevgili Başaklar. İçinizde kötü duyguları barındırmamalısınız. Hayat sizi ne kadar zorlasa da yumuşak bir şekilde karşılayıp, analitik gücünüz ile tüm sorunlarınızın üstünden gelebilirsiniz. Genel anlamda maddi anlamda şanslısınız. Ancak bu şansı değerlendirebilmek için geleceğe yönelik planlar yapmanız gerekiyor.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sevdiklerin ve keyiflerin için yapmak istediklerin finansal krizlere yol açsa da, sıkıntıların üstesinden gelebileceksin. Farkına varmadığın gizli destekler ve kulislerden gelen bilgiler, üstüne ailenin yardımıyla hem cesaretini hem de risk alarak harekete geçme potansiyelini artırabilir.

19 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 53' 55" R
Ay
Başak
10° 30' 28"
Merkür
Koç
17° 29' 28"
Venüs
Koç
17° 40' 18"
Mars
Balık
21° 22' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 31"
Satürn
Balık
15° 33' 47"
Uranüs
Boğa
21° 44' 28"
Neptün
Balık
28° 33' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 12"
Lilith
Başak
22° 08' 18"
True Node
Koç
15° 36' 44"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>