Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Anlayışlı davranıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün sevgiliniz/eşinizle biraz zaman geçirebilirsiniz. Belki bir gün tatil yapabilir ve yeni yerleri birlikte keşfedebilirsiniz. Ormanda yürüyüş yaparak doğayla iç içe olmayı veya bir ülkeye gidip rahat bir otelde kalmayı düşünebilirsiniz. Her zamanki rutininizden çıkıp farklı bir şeyler yapın. Eğer küçük bir "balayı" na çıkabilirseniz, sevgiliniz/eşinize karşı daha yakın hissedeceksiniz.

Alışkanlıklarınızın ve davranışlarınızın dökümünü yapmanız önemlidir. Geliştirmiş olduğunuz belirli yollara bakın ve sizin için çalışanlar ve çalışmayanlar için notlar alın. Muhtemelen, bu rutinden kurtulmak için güçlü bir dürtü hissedeceksiniz ve kendinize yeni fırsatlar yaratmak için yeni yollar bulabilirsiniz. Bir çok açıdan boşa kürek çektiğinizin farkında bile olmayabilirsiniz. Hiç bir yere çıkmayan yollarda enerjinizi tüketmeye devam etmeyin.

"Kanıt" bugünün anahtar kelimesi. Düşünme ve analiz etmeye zaman ayırabilme becerinizi herkes biliyor. Bugün, diğer bir yandan, bir şeyleri "görmeye" başlayacaksınız. Bu şeyler net olacak ve artık her açıdan onları irdelemek, düşünmek ve incelemek zorunda kalmayacaksınız. Buna, tüm gün boyunca herkesin onayladığı yeni bir teori icat ettiniz de diyebiliriz aslında.

Bugünbirliği ve birliktelikler üzerine kafa yoracaksın. Günün enerjisi her çeşit partnerliği etkiliyor. Sana hizmetlerini pazarlama konusunda destek olacak kişilerlebirliğine gidebilirsin. Ya da finansal danışmanla çalışmaya başlayabilir veyaalanındaki sorunların üstesinden gelmene yardımcı olacak bir avukat bulabilirsin. Profesyonel alanda başkalarıyla el ele verdiğinde kendini iyi hissedeceksindir. Tavsiye ve yardımlarına karşı açık ol!Genelde insanlara düşüncelerinizi söylemekten hiç de korkmuyorsunuz ama belki de atık hislerinizle ilgili daha açık konuşmalısınız. Bugün zihinsel aktiviteleriniz biraz rayından çıkabilir ve biri ya da bir durum yüzünden sekteye uğrayabilir. Karşılaştığınız duruma tepki verirken içgüdüleriniz ve duygularınızın da bu tepkiye dahil olduğundan emin olun. Tüm cevapları almak için yalnızca beyninize güvenmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir basamak daha yükselirken varmak istediğiniz zirvenin daha önce hesaba katmadığınız kadar yüksekte olduğunu fark edebilirsiniz. Muhtemelen tırmanışın bu zorlu kısmı başladığınız yerden, aşağıdan bakıldığında görünmüyordu. Panik yapmayın. Bilinmeyene aşırı tepki gösterirseniz dengenizi kaybedip uçuruma düşebilirsiniz. Bunun yerine kendinizi toparlayın, dinlenin ve izleyeceğiniz stratejiyi adım adım yeniden düzenleyin.

13 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Oğlak burcundaki seyrini sürdürüyor. 01:11-18:35 aralığında ise Ay, boşlukta ilerliyor olacak. Bu saatlerde sevdiğiniz kişiyle iletişim kurmakta, anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aynı şekilde çocuğunuzla da ayrı frekanslarda olabilirisiniz. Saat 18:35 itibariyle Ay, Kova burcuna geçiyor. Sağlığınıza önem vermeniz gereken bir akşama giriyorsunuz. Çok fazla yorulmayın.

13 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlayışlı davranıyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Bugün beklenmedik anda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Çevrendeki insanların sürekli bir şeylerden yakınan tavrına bir dur demek isteyeceksin. Sürekli kuruntulu halinin ve insanlara karşı olan güvensizliğinin sosyal yaşantını etkilediğini fark edebilir, kendince çözümler bulmak isteyebilirsin. İlişkisinde sorunları olan bir Başak burcuysan, sevgilinin anlatmadığı sıkıntıları olduğunu fark edebilirsin. Daha anlayışlı bir rol üstlenmen yarar sağlayacak. Bir süredir diyet yapıyorsan, bugün kendini ödüllendirmek isterken diyeti bozabilirsin. Midene fazla yüklenmemende fayda var!

13 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkeli düşüncelerden uzak durmalısınız. Bazı şeyler planladığınız gibi ilerlemiyor olabilir bu durum yüzünden hemen tepkisel yaklaşımlarda bulunmayın.

13 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. İşlerinizde risk almaya yatkın zamanlar var. Bazı konularda aksiyon almak sizin için daha kolay olabilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

13 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi severek yaptıkça bereketinizin tekrar geldiğini göreceksiniz. Aşk hayatınızla alakalı bazı fırsatlar gündeme gelebilir, değerlendirmeye açık olmanız gerekebilir

13 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve sevgiyle ilgili konular gün içinde en çok meşgul olabileceğiniz alan olabilir. Duygular söz konusu olduğunda kontrol sağlamanın ya da beklenti içinde olmanın her zaman sonuç getirmeyebileceğini unutmayın, akışta kalmalısınız.

13 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün güçlü bir yönü,ve yaşam dengenizi düzeltmenizin önemli olduğunu göstermektedir. Evde biri işte çok fazla zaman harcamanıza izin verebilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramda çocuğunuzun ya da partnerinizin taleplerine cevap verebilirsiniz. Ortak vakit geçireceğiniz sosyal aktivitelere katılın. Dostlarınızla birlikte olun. Aşk hayatında üzerinizde baskı hissedeceğiniz bir süreçtesiniz. İlişkiler zihninizi yorabilir. Yalnız kalmayı deneyin.

13 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burçları seyahat ediyorlar. Bilinçaltınız çok yoğun. Merkür'ün de ileriye gitmeye başlaması ile bu yoğunluk çok daha artmış vaziyette. Fiziksel olarak değil ama sanki beyniniz yorulmuş gibi hissedebilirsiniz. Uyku problemleri, uzun rüyalar söz konusu olacaktır.

13 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün yaşamını ilgilendiren konularda önemli bir gelişme olmamasına rağmen içten içe kendine güvenin artacak ve bir nebze de olsa iç huzurunu yakalayacaksın. Ancak akşama doğru akrabaların ya da bulunduğun ortamdaki kişilerin laf sokması seni rahatsız edebilir.

13 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 05" R
Ay
Oğlak
19° 06' 55"
Merkür
Koç
16° 43' 49"
Venüs
Boğa
00° 26' 26"
Mars
Balık
29° 22' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 05"
Satürn
Balık
16° 32' 07"
Uranüs
Boğa
22° 19' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 60"
Lilith
Başak
23° 17' 15"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:06

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>