Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Beklentilerin cevap buluyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 60%

Son zamanlarda aşk hayatınız hakkında endişelendiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Eğer bir ilişkideyseniz, muhtemelen ilişkinizi ilerletmeyi umuyorsunuz. Ortama yeni enerji getirmek için her türlü fırsatı değerlendirebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa, kişisel yaşamınızda işlerin gidişatından bıktınız. Bugün güzel geliştirmeler yaşanabilir. Aklınıza gelen fikirlere kulak verin.

Bugün egzersiz yapmak ve hareket etmek isteyeceksiniz. Enerji seviyeleriniz çok yüksek olabilir. Okulda uzun boyluların arasına girmeye zorlanan küçük bir çocuk gibi hissedebilirsiniz. Kalkıp koşmak isteyeceksiniz! Gününüzü spor salonunda geçiremiyorsanız, en azından hızlı bir yürüyüş için kendinize zaman ayırın. Veya meslektaşlarınız için bazı işleri yürütmeyi teklif edin. Sadece yardımcı olduğunu düşünecekler. Gerçekten, bacaklarınız biraz egzersiz yapmalı!

Bugün sizin için duygusal olarak zor bir gün olabilir. İlginiz çeken bir konu hakkında araştırma yaparken içinizdeki çok eski duyguların tekrardan canınızı sıktığını görmek sizi şaşırtabilir. Bu duygularla başa çıkmak zor olabilir. Hepsini bir mantık çerçevesine dayandırmaya çalışmayın. Aynı zamanda, sizin için duygusal bir fırtınayı tetikleyen durumlar konusunda temkinli olun. Bazı sözler söylendiğinde çok kırıcı olabilir. Ne pahasına olursa olsun bunda kaçınmaya çalışın.

Kendini bir grup önünde açıklamak konusunda başarılı olabileceğin bir gün. Söyleyecek önemli şeylerin olabilir. Genelde hislerini şişeleyip fikirlerini rafa kaldırmaya meyilli bir yapıdasın. Fakat şu anda içindeki bütün enerji köpürerek yüzeye çıkıyor. Düşüncelerini başkalarına aktarmaktan korkma. Her şeyi açığa çıkardığın takdirde daha iyi hissedeceksin.İnsanların varlığına nasıl tepki gösterdiklerinin bilincinde ol bugün. Yaptığın espriler pek hoş karşılanmıyor olabilir. Daha da ileri gitme. Şu anki tavırlarınla yeterince ileri gitmiş olabilirsin. Biraz rahatla ve bir başkasının üstündeki rolü almasına izin ver. Konuşmadan önce biraz düşün. Negatif eleştiriler yerine, olan biteni pozitif kelimeler ve yüreklendirici ifadelerle destekle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişinizden birisini düşünebilirsiniz. Belki uzun zaman önce bağlantınızı kaybettiğiniz bir çocukluk arkadaşınız olabilir, gördüğünüz bir şey onunla olan anılarınızı tetiklemiş olabilir. İnternette eski arkadaşlarıyla bağlantı kurmak isteyen kişiler için rehberler mevcut. Büyük bir tanesi gerçekten oldukça geniş. Neden bilgisayarını özlediğin bu insanın izini bulmak için kullanmıyorsun? Her zaman onları bulmak kolay olmuyor ancak hiç denemezsen de asla onları bulamazsın.

9 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca hareketine Yay burcunda devam ediyor. Ev yaşantınız sizler için önemli olabilir. Evinizde değişimler yapmak veya taşınmak için enerjinizi harcayabilirsiniz. Ziyaret etmediğiniz aile bireylerini görmek hem onları hem sizi manevi olarak besleyecektir. Aile içinde yaşanan sorunlara yapıcı tavrınız sayesinde son noktayı koyabilirsiniz. Ailede geçmişte yaşanan kalp kırıklarını unutup, affedici olabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerin cevap buluyor!Hayatının hâkimi olmak isteyeceğin bir gün. Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, özel yaşamındaki bazı değişiklikler, ilerleyen zamanlarda işinle ilgili ciddi kararlar almana neden olabilir. Hayatında dengeye oturtmaya başladığın konularda beklentilerine yönelik neticeler almaya başlıyorsun. Özellikle ilişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinle geleceğe yönelik konuşmalar yapabilirsin. Anne ve anne ailesi ile ilgili gelişmeler ön planda… Çocukları olan bir Başak burcuysan, eğitimleriyle ilgili verdiğin kararlardan emin olamayabilirsin. Yakın arkadaşlarına buluşarak güzel bir akşam geçirebilirsin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karamsarlık yaşamak yerine kendinizi keşfetmeyi tercih etmelisiniz. Sanatsal konulara yönelmek bugün size rahatlatabilir. Yılmadan korkularınızın üzerine gidin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Evinizin güvenliği ile ilgilenebilirsiniz. Öğlen saatlerinde duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Hareketli iletişimi yüksek bir gün yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte sorumluluklarınızda artabilir. Akşam saatlerinde içine kapanabilir, duygularının yoğunluğuna kapılabilirsin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi olanaklarınızın artacağı bir güne giriyorsunuz. Özellikle satın almak istediğiniz, ihtiyacınız olan şeyleri edinmek için oldukça uygun olacak.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artan tutkular mevcut veya potansiyel partnere olan bağlılığınızı teyit için yardımcı olacaktır. Unutmayın insanların özel alana ve beslenmeye ihtiyacı vardır. Her türlü ilişkilerde dengeyi koruyun.

9 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konular hakkında iyi arkadaşlarınızla konuşun. Yararlı bilgileri filtrelemek için bir püf noktanız var ve başkalarından iyi ipuçları alabilirsiniz. Onları uygulamaya koyacak kadar cesur ve dinamikseniz, kesinlikle bundan faydalanacaksınız.

9 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken evdeki ilişkilerde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Eşinizin kaprisli tavırları ya da yaşlı bir ebeveynin özel bakımı bugün sizi zorlayacaktır. Ev yatırımı yapmak için uygun bir gün olabilir. Yatırımlarınızı değerlendirmek, aileden kalan ortak bir gayrimenkulü değerlendirmek gündeminizi doldurabilir. Evde yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kalbiniz yeni birilerine çarpmaya başlamış olabilir. Bu sebeple çok fazla atılgan, kendinizi göstermek isteyen bir tutum içine girebilirsiniz. Bu hevesinizin geçme ihtimaline karşı biraz daha yavaş hareket etmeyi tercih etmenizde fayda olacaktır. Herkesin söyleyecek bir sözü mutlaka vardır ama siz her söylenene kulak asıp kendinizi üzmeyin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; gününü ailenle geçirmek isteyebilirsin. Ailenle yapabileceğin bir tatil planı ile alakalı işlerle uğraşabilir, elinden gelenin en iyisini yapmaya özen gösterebilirsin. Motivasyonun yüksek olmasıyla birlikte, işlerini bir çırpıda halledip seyahat için yapılması gerekenler listeni tamamlayabilirsin.

9 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 50"
Ay
Kova
23° 11' 24"
Merkür
Koç
17° 47' 54"
Venüs
Boğa
03° 28' 53"
Mars
Koç
01° 16' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 40"
Satürn
Balık
16° 45' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 45"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 19"
Lilith
Başak
23° 33' 40"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>