Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini değiştirmek istiyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Bugün,ve finansla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir ve bu durum birazcık göz korkutucu olabilir. Bir yığın bitmemiş işiniz m var? O halde paçaları sıvayın, işleri hallettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu eski işlerinizi halledince, hayatınızda yeni fırsatlar için yer açıldığını göreceksiniz. Ancak, sonraki günlerde sevgilinizle ilgili ekstra çaba göstermeniz gerekiyor, onu sonsuza dek ihmal edemezsiniz.

İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın. Oyun zamanı bitti. Şu anda çok verimli ve etkili bir şekilde çalışma gücünüz var. Bir plan yapın ve bu işi bitirin. Görevlerinize odaklandığınız sürece listenizdeki çok sayıda şeyi halledeceksiniz. Bu çok zor olmamalı, çünkü daha net bir zaman anlayışı benimseyeceksiniz ve sınırlamalarınızı bileceksiniz.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Harika bir modda olacaksın ve bu pozitif tavırlarının insanlarla iletişim kura kura iyice arttığını fark edeceksin. Bugün dikkat etmen gereken tek şey tembellik. Olan biten bir ton şey olabilir - özellikle senin alanında. Güzel enerjini oturup hiçbir şey yapmayarak harcama - her ne kadar cezbedici de olsa.Bugün kendinizi oldukça özgüvenli hissedebilirsiniz. Genellikle utangaç birisiniz ve kendiniz hakkında çok büyük şeyler düşünmezsiniz. Bugün kendiniz için bu düşüncelere karşı direnmeye çalışın, kişiliğinizi savunun. Eğer var olduğunuzu görürlerse insanlar size saygı duyacak! Çok ilginç yönleriniz var ve artık dünyanın sizin bu yanlarınızdan faydalanmasına izin vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tebrikler, biten dönemden çok daha huzur dolu ve keyifli yeni bir döneme giriyorsunuz. Son dönemlerde, kendinizi pek çok konuda savunmak zorunda kaldığınız güç durumlara göğüs germiş olabilirsiniz. Fakat bugünden başlayarak, iletişim, birliktelik ve işbirliği sayesinde kişisel bir dönüşüm yaşayacaksınız. Keyfini çıkarın, fakat geçen ay kazandığınız savunma yetilerinizi de kaybetmemeye dikat edin.

4 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzda ilerleyen Ay, 07:27-16:29 arası boşlukta kalıyor. Kendinizle ilgili yeni şeylere başlamanız pek iyi bir fikir olmayabilir. Eski işleri tamamlamak bugün için daha iyi olacaktır. 16:29 itibariyle ise Ay, Terazi burcuna geçiyor. Akşamı maddi konularınıza yoğunlaşarak sonlandırabilirsiniz. Kazancınızla, harcamalarınız arasında denge kurmak için detaylı hesaplar yapabilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini değiştirmek istiyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Bir plan ve programa uygun olarak hareket etmenin seni zorlayacak olduğunu bilsen de buna mecbur kalabilirsin. Her şeye rağmen kendini değiştirmek isteyebilir, hayatının bütününü kapsayacak radikal kararlar alabilirsin. Monotonluğundan sıkıldığın bugün sosyal medyada fazla zaman geçirmen seni bazı gerçeklerle de yüzleştirecek. Küs olduğun, asla görüşmem dediğin biriyle ilgili haberler alabilirsin. Büyüklük bende kalsın diyeceğin bir gün daha.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş alanında önemli bir görüşme yapabilirsiniz. Uzun zamandır ortak olmayı düşündüğünüz kişiyle bir araya gelebilirsiniz. İlişkilerdeki şüpheci tavrınıza son vermelisiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi daha çalışkan ve hareketli hissedebilirsiniz. Ailevi işler ya da duygusal açıdan önemi olan konular da gündeme gelebilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzü hayatı anlama, felsefe ve din konuları üzerinde yoğunlaşarak geçirebilirsiniz. Güzel fırsatlar karşınıza çıkarak sizi mutluluğa zerk edecek.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kabuğunuzun altından çıkıyorsunuz ve çoğunlukla kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bekarsanız, bu aşk hayatınızın tarihinde inanılmaz derecede şanslı bir dönem olabilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken, kendinize daha fazla değer vermeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Diplomasi yapmak, karşınızdakini incitmeden fikirlerinizi aktarmak, sizin için önemli olan değerleri ortaya koymak için oldukça uygun bir gün. İkili ilişkilerdeki öneminizin ortaya konması sizi mutlu eder. Aslan burcundaki Venüs ise size şahane bir aşk yaşatabilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizi sağlamlaştırmak için uygun bir gün. Günü partneriniz ile geçirip ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşımak için adımlar atabilirsiniz. Bir şeyleri yıkmak isterseniz de yıkıp yeniden başlatmak isterseniz de evren size yardım edecektir. Ani kararlar almadan önce arkadaşlarınıza, dostlarınıza danışabilirsiniz. Faydası olacaktır.

4 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; gelecek beklentilerinle ilgili yeni kararlar almak isteyebilir,  kişisel konularınla meşgul olabilirsin. Bu aralar hayatından çıkan insanlar ilk etapta seni zorlayabilir ancak uzun vadede onların hayatından çıkması yapamadıklarını yapman için fırsat olabilir. Her geçen gün artan iştahının için önlem almak isteyebilir, spor ve yürüyüşlerini artırmak isteyebilirsin.

4 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>