Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Şüpheleri artıyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Kalbiniz yakın zamanlarda kırıldı mı? Öyleyse, kendinizi toparlamak için ne yaptınız? "Ya olursa?" Diye merak ederek zamanınızı mı harcıyorsunuz? Yoksa bir arkadaşınızla konuşmak ya da yeni bir kıyafet almak gibi sakinleştirici ve canlandırıcı faaliyetlerle uğraşıyorsunuz? Hislerinizi değiştiremezsiniz ancak bunlarla nasıl başa çıkacağınıza karar verebilirsiniz. Kendinize mümkün olduğunca iyi bakmaya çalışın.

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Bugün çocuklarla zaman geçirebilirsin. Eğer çocuğun yoksa, bir arkadaşınınkine bakıcılık yapmak veya yeğenlerini ziyaret etmek için iyi bir zaman olabilir. Eğer bir ebeveynsen, enerjin tamamen çocuklarına odaklanabilir. Onlara bir şeyler öğretmekten ve onlara sevgi göstermekten zevk alacaksın. Sarılmak, kıkırdamak ve eğlenmek için iyi bir zaman.Bugün senin için olağanüstü bir gün ve neşeli, pozitif tonlarda kendini göstereceği enerjiyi kolaylıkla hissedebilirsin. İnsanları kendine çekeceksin ve bir şeyleri yapış biçimlerindeki bilgeliği farketmelerini sağlayacaksın. Kendine güvenini sağlam tut ve pozitif kal. Maceraperest ruhun yedi denizlere yelken açmaya hazır, o halde karadan uzaklaşmaya hazır ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zarif bir tarzınız var ve insanlar her zaman onların dikkatini çekmek için giyinmeseniz de çok şık giyindiğinizi düşünüyorlar. Sofistike tarzınızın bugün dikkat çekmesi muhtemel. Giysilerinize, saç stilinize, hatta kendinizi ellerinizle ifade etme şeklinize bile iltifat alabilirsiniz. Başkalarından eşsiz tarzınız hakkında geri bildirim alacağınız ilginç bir gün olacak. Övgüler, yansıtmakta olduğunuz görüntünün daha fazla farkında olmanızı sağlayacak.

2 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başından itibaren Ay, saat 16:20'ye kadar boşlukta hareket ediyor. Venüs'ün Uranüs ile yaptığı sert kontakla öğlen duygusal olarak gergin olabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı, biriktirdiklerinizi bir anda sevdiğinizin yüzüne vurabilirsiniz. Saatler 16:20'yi gösterdiğinde Ay, sizlerin burcuna geçiyor. Bu saatle birlikte çok güzel, enerjik bir zaman dilimine giriyorsunuz. Mutlu bir akşam sizleri bekliyor.

2 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şüpheleri artıyor!Bugün sıkıntılarının üstesinden geleceksin ancak bu durum sana bazı kayıplara neden olacak. Ama özellikle işyerinde hırsına kapılıp hata yapma oranın çok yüksek, sakin kalmaya dikkat etmelisin. Özellikle teknoloji sektöründe çalışıyorsan zor bir gün yaşayabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, yoğun çalışma ortamı yorsa da güçlü adımlarla hedefine doğru gitmek seni dinç tutacak. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, aylar önce tanıştığın kişinin yakın ilgisinden etkilenebilirsin. Ailede para konusunda savruk davrananları uyarmak sana düşebilir. Bugün aynı zamanda etrafında gizli kapaklı işlerin döndüğünden şüphelenebilirsin.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkileriniz önem kazanacağı ve yeni girişimlerde bulunmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Alacağınız önemli bir haberler yeni bir rota kendinize belirleyebilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerini arkadaşlarınıza ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatler daha bulanık geçebilir. Almak istediğiniz kararlar üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Planlarınızdaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. İyi geçtiğini düşündüğünüz görüşmeler sonuç getirmeyebilir. Gün içinde kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanızı doğru yerde kullandığınız taktirde bugünlerde her konuda desteklenecek ve isteklerinizi elde edebileceksiniz. Neşeniz yerine gelecek.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda önemli bir ilişki, eşiniz, çok yakın arkadaşınız, ortaklığınız olabilir, şu anda bazı önemli ve zorlayıcı dönüşümler geçiriyor. Ona destek olmanız çok önem taşıyacak.

2 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın akşamüstü burcunuzdaki yolculuğu, her şeyin mükemmel olması için çok fazla çaba harcayacağınıza işaret eder. Unutmayın ki mükemmellik görecelidir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız yeterli olacaktır. Partnerinizden ekstra ilgi bekler, birbirinize hangi konularda yararlı olacağınızı saptarsınız. Hayat paylaştıkça güzeldir. Bu sizin yaşam felsefeniz haline gelebilir. Pragmatik tarafınızın ağır bastığı bir gün.

2 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evlerinde tadilatlar olan Başak burçları bugün ciddi bir ilerleme kaydedecekler. İşlerin hızlanması ile yavaş yavaş sona yaklaştınız. Uğraştığınıza değecek hiç merak etmeyin. Ailevi problemleri olan Başak burçlarının da gün içinde yüzleri gülecektir. Kendinizi daha sağlam ve huzurlu hissedeceksiniz. Uyku problemleriniz söz konusu olabilir.

2 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün durumları çok fazla analiz edememenden kaynaklı belirsizlikler yaşayabilirsin. Bunun dışında kendi iç dünyana dönmek ve zihnini rahatlatmak seni rahatlatacaktır. Hem olayları hem de kişileri kendi akışı içerisinde görmek daha sağlıklı düşünmeni ve ilerlemeni sağlayabilir.

2 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>