Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ertelediğin görüşmeleri yapıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Gerçekten çok çalıştığınız dönemler ile dinlenip tembellik ettiğiniz dönemler arasında mekik dokuyorsunuz. Tüm enerjinizi fiziksel bir egzersizde veya aşk hayatınızda kullanmaya karar vermediğiniz sürece, bugün yıldızlar size çalışmanız gerektiğini söylüyor! Ne yaparsanız yapın, sizi harekete geçmeye zorlayacak kadar güçlü duyguları içinizde barındırıyorsunuz!

Bir kusa gitmekle ilgilenebilirsin. Merakınızı cezbediyor olabilir. Belki yeni bir teknoloji hakkında bilgi edinmek istiyor olabilirsiniz. Bir atölye veya seminere kayıt olmak isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olan bilgisayar becerilerini edinebilirsiniz. Ya da bazı üniversite dersleri daha çok ilginizi çekebilir. Böylece o konu hakkında bir derece edinebilirsiniz. Karar vermeden önce tüm seçeneklerinizi araştırın.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Yaratıcı yeteneklerin üzerine eğilmek için mükemmel bir gün. Bir süredir kullanmadığın eski marifetlerinden faydalanabilirsin. Örneğin, önceleri şarkı söylemeye yöneldiysen, duşta eski favori parçalarını söylerken kendini bulabilirsin. Veya önceleri resim çizdiysen, eline fırça ve paleti alıp harikalar yaratabilirsin. Bugün kişiliğinin ifade edici yönünün açığa çıkmasına izin ver.Tebrikler, biten dönemden çok daha huzur dolu ve keyifli yeni bir döneme giriyorsunuz. Son dönemlerde, kendinizi pek çok konuda savunmak zorunda kaldığınız güç durumlara göğüs germiş olabilirsiniz. Fakat bugünden başlayarak, iletişim, birliktelik ve işbirliği sayesinde kişisel bir dönüşüm yaşayacaksınız. Keyfini çıkarın, fakat geçen ay kazandığınız savunma yetilerinizi de kaybetmemeye dikat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi göstermeniz hiç de zor olmayabilir. Girişimci ve lider özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde daha güçlü ve söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ay-Uranüs arasındaki uyumlu açıyla beraber bugün kendinizde radikal değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Risk almak için sabah güzel bir zaman dilimidir. Akşam saatlerinde kesinleşen Ay-Neptün karşıtlığı nedeniyle eşinize, sevgilinize karşı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Belki de sizin beklentiniz karşınızdakinin çok üstündedir. Fazla detaylara boğulmayın. Aşkın tadını çıkartın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin görüşmeleri yapıyorsun!Gerçekleşecek etkinlik ya da projelere liderlik etmek isteyebilirsin. Yaşam koşullarını daha da iyi hale getirebilmek için alternatifleri değerlendirebilir, ekarayışına girebilirsin. Kendine ait işlerinden çok, başkalarına yardım etmek için uğraşman özel hayatını ihmal etmene neden oluyor. Uzun zamandır ertelediğin görüşmeleri bugün yapabilirsin. Boşanma sürecinde olan bir Başak burcuysan, hukuki süreçte bazı pürüzler yaşanabilir. Ayrılacağın eşinle bazı konularda uzlaşma sorunu yaşayabilirsin. Bu arada telefon rehberine dikkat etmelisin. Teknoloji son günlerde herkesin başının belası!

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdealleriniz için mücadele vermekten vazgeçmemelisiniz. Geçmiş alacaklarınızı alarak yeni hedeflere doğru ilerlemeniz sandığınızdan daha da kolay olabilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak sizi hapseden konuları daha fazla hissedebilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Gün içinde kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğlen saatlerinde odağınızı değiştirseniz iç uyumunuzu yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yönelmeniz sizi rahatlatabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi değerlerinizin artacağı bir güne giriyorsunuz. Hayal kurmak her şeyin başlangıcı olduğu için mutlaka hayal kurmayı unutmayın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeniden düzenleme yapınız. Evinizin veya ofisinizin etrafında onarım yapınız. Kısa vadeli değişiklikler başlatın. Özellikle, yakın arkadaş ya da akrabalar ile kişisel konularda tartışın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda önemli bir ilişki, eşiniz, çok yakın arkadaşınız, ortaklığınız olabilir, şu anda bazı önemli ve zorlayıcı dönüşümler geçiriyor. Ona destek olmanız çok önem taşıyacak.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para ve ortaklık paylaşımlarına dikkat edin. Şartlar birden bire aniden değişkenlik gösterebilir. İş hayatınızda kazanca yönelik ani kararlar alabilirsiniz. Büyük harcamalardan kaçının. Ortaklıklarda hakkınızdan feragat etmeyin. Sonradan pişman olabilirsiniz. Bugünün keyfini özgür ruhunuzu besleyerek çıkartın. Tehlikeli ekstrem sporlardan kaçınarak sizi besleyen yeniliklere yelken açın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu ailevi konularda ve evinizle ilgili konulardaki gündemleriniz duygusal dengenizi bozabilir. Hayatınızın günlük düzenini korumakta zorlanabilirsiniz. Her şeye rağmen çok şanslısınız. Beklemediğiniz kısmetler kapınızı çalabilir. Geçmişe ait bazı konuları çözümleme fırsatı bulabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; özel ilişkindeki bağların sağlamlaştığını sezebilir, yakın çevrenden manevi destekler alabilir ve yaşama sevincini ikiye katlayabilirsin. Motivasyonunun yüksek olduğu ve yapacağın her işten keyif alacağın bir gün olabilir. Başkalarından duyabileceğin ama aslı astarı olmayan konuşmaları çok da dert etmemende fayda var.

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>