Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygularının karşılıklı olduğunu öğreniyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu gece katılacağınız büyük bir parti size sıkıcı ve yorucu görünebilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa, muhtemelen kimse size gerçekten çekici gelmiyor ve karşınıza çıkanlar da çok çılgın olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgiliniz bu partiye katılmayabilir. Eğer eğlenmiyorsanız neden hala partide duruyorsunuz? Tek başınıza bir şeyler izlemek, boş insanlarla dolu bir odadan daha iyidir!

Sizin için ufukta harika sürprizler var. Yeni bir kariyer fırsatı ya da duygusal arkadaşlık konularında bir hızlanma söz konusu olabilir. Mevcut gezegensel dizilim sayesinde, hem kişisel hem de profesyonel tatmin için en kuvvetli yönlerinizden faydalanabilirsiniz. Özgün olmak konusunda isteksiz olmayın. Bu, her şeyinizi ortaya koyacağınız bir davranış olacak!

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Fiziksel gücünün ve enerjinin yüksek olduğu harika bir gün! Bu enerjiyi doğru şekilde kullanabileceğin aktivitelere girişmelisin. Cesur bir şekilde projelerin üstesinden gelebilir; kükreyerek kendini gösterebilirsin! Yeleni salla ve ormanın kralının kim olduğunu herkese göster. Kimse seni engellemek üzere yoluna çıkamayacak çünkü içindeki savaşçı enerjiyi görecekler.Kıskançlık senin için bir problem olabilir. Eğer üzgünseniz, bir başkası sizden daha fazla dikkat çekiyorsa, özellikle de onun bunu hak etmediğini düşünüyorsanız, kendinize nedenini sorun. Bu kişi mutlaka sahip olmadığınız bir şeye sahip olmasa da, o kişinin neyi temsil ettiği konusunda güvensiz hissediyor olabilirsiniz. Bugün duygularınızı yakından inceleyin ve onların kökenine ulaşıp ulaşamayacağınızı keşfedin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla kavgaya tutuşmamaya çalışın. Ancak ağız dalaşı ya da herhangi bir tür atışma kaçınılmaz ise bir köşeye sinip saklanmayın. Saldırının kaynağıyla yüzleşip yolunuza çıkan her kim ya da ne ise ona karşı durmanız büyük önem taşıyor. İçinizdeki savaşçıyı meydana çıkarırsanız ne kadar güçlü olduğunuza kendiniz de şaşıracaksınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. İletişim yönünüzün bir hayli aktif olacağı bir gündesiniz. Eğitimle ilgili yeni girişimler yapmak isteyebilirsiniz. Haftanın güzel günlerinden ilkini bugün hissedeceğiz. Güneş'in Jüpiter ile oluşturduğu olumlu kontak sayesinde sağlık sorunlarınızda şifa bulmaya başlayabilirsiniz. Psikolojik olarak artık sizi kimse yıkamayacaktır. Öyle şanslı gelişmeler olacak ki tüm kötü anılarınızı unutabilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının karşılıklı olduğunu öğreniyorsun!Mantıklı düşüncelerden yola çıkarak çözümleyici noktaları bulmuş olacaksın. Yapacağın telefon görüşmesi, aylar sonrası için birkapısını açacak olabilir. Sağlık, düzen merakın, ortak kullanılan alanlar bir anda tartışmalara vesile olabilir. Eğer araban ya da başka bir şey için mekanik bir kontrolün varsa bu konuda aksaklık yaşaman mümkün olabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, hoşlandığın kişinin de sana ilgisi olduğunu öğrenebilirsin. Bu durum karşısında kalbinin hızla çarpmasına engel olamayacaksın. Hayatın başka alanlarına yöneleceksin. Gezmek, başka dünyalar görmek isteyeceksin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

istediklerinizin temelini atmaya başlamanız gerekir. Bu, okula başlamak, yeni bir işe başlamak, yeni bir kariyer yapmak, yeni bir ilişki kurmak gibi bir şey olabilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilir. Yeni bir bütçe planlamasına gidebilirsiniz. İşlerinizde başarılı sonuçlar elde edeceğiniz zamanlar var. Şanslı bir gününüzdesiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle gün içinde daha rahat ilerleyebileceksiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olgunlukla karşıladığınız olaylar sizler için pozitif bir etki yaratabilir. Olaylardan ders çıkartmak, geleceğe bakmak ve aşk hayatınızda verimli davranmak sizin elinizde.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz sürekli bildiğinizde ayak direyerek başkalarını yabancılaştırmak riskini alıyorsunuz. Siz meşru bir bakış açısını mı savunuyorsunuz yoksa egonuzu mu koruyorsunuz? Önemli konuları derinlemesine inceleyin, ama takıntılardan kaçının.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşılaştığınız sorunları çözmek imkansız görünüyor. Tamamen yeni bir yaklaşım benimseme olasılığını göz ardı etmeyin. Hafif bir grip veya halsizlik gibi bir durumdan dolayı doktora gidebilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcundaki Jüpiter ile Aslan burcundaki Güneş arasındaki olumlu etkileşim, sizin zihinsel becerilerinizi harekete geçirir. Aile meselelerine odaklanacaksınız. Herkes sizden çözüm bekler. Kalbinizi güzel enerjilere açmanızı tavsiye ederiz. Yeni bir kursa başlamak, internet sitesi açmak, blog, makale, kitap yazmak için ilham perileriniz sizin yanınızda!

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel anlamda duygusallığınızın fazla olduğu bir gün. İş hayatınızda olan bitenleri evinize, kendi özel hayatınıza taşımamalısınız. Kafanız çok karışık ve duyduklarınızı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini bilmiyorsunuz. Enerjinizi işinize akıtın. Bu dönemde bir Başak burcunun yapacağı en güzel şey uyumadan önce kendi inanç sisteminizde dua etmek olacaktır. Dilek kapılarınız açık.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün yeni ufuklara açılmak için adım atabilir ve bazı olayların bütününü görmek daha kolay olabilir. Çevrendeki insanların katılımıyla da hayallerini daha rahat gerçekleştirebilir ve kendini hafiflemiş hissedebilirsin. Akşam saatlerinde yaşanabilecek değişiklikler keyfini kaçırmasın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 44' 09" R
Ay
Koç
28° 27' 04" R
Merkür
Koç
20° 47' 26"
Venüs
Boğa
09° 00' 56"
Mars
Koç
04° 43' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 53"
Satürn
Balık
17° 07' 32"
Uranüs
Boğa
22° 43' 17"
Neptün
Balık
29° 05' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 12"
Lilith
Başak
24° 03' 34"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>