Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayal gücünün sınırlarını zorluyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Şu anda özellikle ortaklıklar konusunda heyecanlı hissediyorsunuz. Özel biri kesinlikle sizi birlikte bir akşam geçirmeye davet edecek. Diğer yandan, profesyonel ve yaratıcı ortaklıklar hem sizin hem de takım arkadaşlarınızın güçlü bir şekilde inandığı yeni bir projeye işaret ediyor. Bu projede ilham almak için uzak veya yabancı ülkelerdeki olaylara bakabilirsiniz. Buradaki şeyler hayal gücünüzü genişletebilir.

Bugün, uzun vadeli bir sorunun veya mücadelenin çözüldüğü gün olabilir. Önemli olan, başkalarından yardım almak için ne kadar yardıma ihtiyaç duyduğunuzu, hayatınızı sorunsuz bir şekilde yürütmeniz gerektiğini fark etmektir. Çözümlerle gelmenizde size yardımcı olması için romantik bir partner veya bir arkadaş etkin olacak. Yardımlarını talep etmekten ve onların çabalarının onurlandırmasından çekinmeyin. İşbirliği içinde birlikte çalışıyorsanız, daha hızlı sonuçlar elde edecek, verme ve alma sanatı hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz.

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

Baş gösteren sorunlar seninle ilgili değilmiş gibi görünse de, bunların ucunun sana dokunacağı su götürmez bir gerçek. Duyguların oldukça yoğun ve bu yoğunluğun sebebini göremeyebilirsin. Otur ve parçaları birleştir. Belki, birinden aldığın olumsuz yorumlar sebebiyle öfke seviyen artabilir. Ya da iyiliğini önemsediğin bir arkadaşının yaşadığı travmalar seni de etkileyebilir.Bugün geçmişinizden birisini düşünebilirsiniz. Belki uzun zaman önce bağlantınızı kaybettiğiniz bir çocukluk arkadaşınız olabilir, gördüğünüz bir şey onunla olan anılarınızı tetiklemiş olabilir. İnternette eski arkadaşlarıyla bağlantı kurmak isteyen kişiler için rehberler mevcut. Büyük bir tanesi gerçekten oldukça geniş. Neden bilgisayarını özlediğin bu insanın izini bulmak için kullanmıyorsun? Her zaman onları bulmak kolay olmuyor ancak hiç denemezsen de asla onları bulamazsın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kıskançlık senin için bir problem olabilir. Eğer üzgünseniz, bir başkası sizden daha fazla dikkat çekiyorsa, özellikle de onun bunu hak etmediğini düşünüyorsanız, kendinize nedenini sorun. Bu kişi mutlaka sahip olmadığınız bir şeye sahip olmasa da, o kişinin neyi temsil ettiği konusunda güvensiz hissediyor olabilirsiniz. Bugün duygularınızı yakından inceleyin ve onların kökenine ulaşıp ulaşamayacağınızı keşfedin.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün içinde Ay, Akrep burcunda ilerliyor. Sabah aktifleşen Ay ve Mars arasındaki zorlu görünüm nedeniyle yakınlarınıza, kardeşlerinize karşı sert bir tutum sergileyebilirsiniz. Eğitim hayatınızda işinizi şansa bırakmayın. Bugün gerçekleşen Venüs-Jüpiter pozitif görünümü bu haftanın ikinci şanslı görünümü olacak. Hem sağlığınızı hem psikolojinizi yükseltecek gelişmeler sizleri bekliyor. Geçmiş tamamen sizi bırakıyor. Yeniliklere yer açın. 17:57-23:34 saatleri arasında Ay boşlukta kalıyor. Günün son saatlerine girerken 23:34'te Yay burcuna geçiyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayal gücünün sınırlarını zorluyorsun!Bugün hayal gücünün sınırlarını zorlayabilir, yeteneklerinde engel tanımayabilirsin. Zihninin tıkır tıkır çalışıyor. Kendini hemen her konuyu daha çok irdelerken bulabilirsin. Bu durum seni mutsuz etsin istemiyorsan sana tavsiyem bu kadar detaya inmemen ve konulara daha genel olarak yaklaşman. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan değer verdiğin kişinin ailesinde yaşanan sorunlar konusunda ona destek olacaksın. İlişkisini kısa bir süre önce sonlandırmış bir Başak burcuysan, kimseye hesap vermek istemediğini defalarca belirtmek zorunda kalabilirsin. Son zamanlardaki iştahsızlığının nedeni stresten kaynaklanıyor olabilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her konuda adaletli olmak ya da haksızlıklara karşı fazlasıyla sesinizi çıkartmak niyetinde olabilirsiniz. Finansal konularda ise olaylar beklemediğiniz yönde gelişebilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Konuşmaların ve yazışmaların olduğu hareketli bir gündesiniz. Bununla birlikte iletişimde olduğunuz kişileri anlamak için çaba sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Stres altında yargılayıcı tutum takınmamaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulara tepkisiz kalmakta fayda var.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların sizler için normalden de fazla kıymet kazanacağı bir gün. Adeta dostunuzu düşmanınızı ayırt etme fırsatları elinize geçecek.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olumlu tutumunuz başkalarıyla iyi çalışmanıza olanak sağlar. Kendi öncelikleriniz çok daha açıktır ve hedeflerinize odaklanmanız için gereken alanı size sağlayan meslektaşlarınızla işbirliği yapma biçiminizde size belirgin bir avantaj sağlar.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi ortaya koymak için uygun bir gün. Kararlı fakat, yumuşak bir tavır içinde bulunacak böylece sevdiğinizi etkileyeceksiniz. Hem parasal hem de aşk açısından keyifli bir dönemde bulunuyorsunuz. Gelişmeler olumlu olacak.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle kariyer vehayatınıza partnerinizin verdiği destek çok hoşunuza gidiyor. Son zamanlarda ilişkinizde ayaklarınız yerden kesilmiş olabilir. Kontrolü kaybettiğinizi, fazlaca kaptırdığınızı düşünebilirsiniz. Kimse sizi kullanmaya çalışmıyor. Gereksiz yere kafanızı şüphe ile doldurmamalısınız.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; kariyer kazançların artarken, yetenekli olduğun konularda yakınlarından gelebilecek tavsiyeleri dikkate almanda fayda olabilir. Zira içgüdülerin seni durdurabilir. Kendi gerçeğinle yüzleştiğin an yaşamında yeni bir sayfa açabilir, hızla ilerleyebilirsin. Bazı başaklar seyahat palanı yaparken, bazıları ise çoktan tatile çıkmış olabilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 30"
Ay
Kova
24° 33' 52"
Merkür
Koç
17° 50' 58"
Venüs
Boğa
03° 36' 04"
Mars
Koç
01° 21' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 02"
Satürn
Balık
16° 45' 33"
Uranüs
Boğa
22° 28' 05"
Neptün
Balık
28° 58' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 39"
Lilith
Başak
23° 34' 19"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>