Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Etrafına neşe saçıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Fiziksel dayanıklılığınız bugün düşük olabilir, ancak kendinizi normal sınırlarınızın ötesine zorlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gün boyunca kendinizi hızlandırın ve son engelin üstesinden gelmek için en son bir enerji dalgası çağırın. Kişisel meselelerinize sızabilecek ve yanlış anlamaya neden olabilecek para meseleleri üzerinde biraz depresif olabilirsiniz. Sevdiklerinizin neden mavi bir funk'ta olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Etrafınızdaki insanlar değişiyor olabilir. Belki de yeniarkadaşlarınız olacak. Şirketinizin çalışanlarında değişiklikler olabilir ve bu yeniarkadaşlarıyla ilişkiler kurmanız gerekebilir. Ya da yakında yanınızda yaşayan yeni komşularınız olacağını keşfedebilirsiniz. Gelecekte birbirlerine yardım edebilmeniz için çevrenizdeki diğer insanlarla arkadaş olmak için de çaba gösterin.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Zihnin berrak ve anlamaya fazlasıyla yatkın. İlgini çeken şeylere odaklanmak ise daha da kolay gelecek ve bunun yanı sıra ilgini pek de çekmeyen şeylerle de başa çıkman daha kolay olacak. Son zamanlarda bir konsantrasyon sıkıntısı yaşıyorsan, günün enerjisiyle derin bir nefes alacaksın. Zihninden sonuna kadar faydalan!Hayatını bir yönüyle değiştirecek uzun vadeli bir hedefi tamamlamak için bugün beklenmedik bir kararlılık duygusuyla güdüleneceksin. Belki birarıyorsundur ya da geleneksel olmayan yöntemlerle hayatını kazanmayı deniyorsundur. Sen doğuştan bir şifacısın, ve bugün bu yeteneğin aniden artacak. Bugün ayrıca sanat ve modern teknolojiyi iç içe geçirmek için oldukça uygun bir gün, belki bilgisayar grafikerlik ya da ses mühendisliği bu alana girebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkatinizi, sizinle arkadaş olmaya çalışan o kişiye verin. Çok iyi tanımadığınız birinin size ulaşmaya çalıştığını ve size yaşam öyküsünü anlatmak istediğini fark edebilirsiniz. Hayatınız ve geçmişinizle ilgili detayları paylaşmak hoşunuza gidebilir. Ya da bir tanıdığınız, size öğle yemeğine gitmeyi ya da masa tenisi oynamayı teklif edebilir. Yeni sosyal bağlantılara açık olun ve kanatlarınızı rüzgarla doldurun.

11 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah boşlukta olan Ay, 07:49'da Oğlak burcuna geçiyor. Aşk hayatınızın önem kazanacağı bir gündesiniz. Geçmişteki problemleri partnerinizin yüzüne vurmak yerine aşkın tadını çıkartmayı deneyin. Jüpiter retrosu bugün bitiyor. Ailevi konularda yavaş ilerleyen süreçlerinizde şans tekrardan geliyor. Evinizle ilgili değişiklik yapmak için de uygun bir yer bulabilirsiniz. Merkür retrosunda Yengeç burcuna gerileyen Merkür, Aslan'a giriş yapıyor. 29 Ağustos tarihine kadar sağlık durumunuzla alakalı bir haber alabilirsiniz. Bilinçaltınız çok karışık olabilir. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönem, rüyalarınıza dikkat edin.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafına neşe saçıyorsun!Kurban bayramının ilk günü iletişim gezegeni Merkür, ateş burcuna geçiyor. Kural tanımaz tarafın açığa çıkıyor. İsteklerinden, hayallerinden ödün vermek istemiyorsun. Seni yoğun duygulara sürükleyen her durumu ele alacaksın. İlişkisinde sorunları olan bir Başak burcuysan, defalarca güvenin kırıldıysa son noktayı koyacak kadar güçlü hissedeceksin kendi. Evli bir Başak burcuysan, eşinle gönlünü almak için bir yakınınızı ziyaret edebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendini hiç olmadığı kadar eğlenceli bulacaksın. Yapacağın espriler etrafındakileri de neşelendirecek.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenive projeler içerisine gireceğiniz ve çalışma arkadaşlarınızdan destek almanız gereken bir günde olabilirsiniz. Bilgi paylaşımı içinde olmanız oldukça mühim.

11 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

11 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinize güveninizin yerine geleceği gelişmelerin yaşanması mümkün. Bugünlerde başka kişilerin de duygusal bağlamda ilgisini çekebilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Verimli ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Olumlu beklentiler içinde olduğunuz için gelişmeler olumlu olacak. İçinizden yükselen sevgi ve anlayış duyguları yepyeni beklentiler doğuracak.

11 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle veya ortağınızla ilgili, sizin ihtiyaçlarınızı ailesinin ve başkalarının ihtiyaçlarına oranla daha geride tuttuğunu düşünebilirsiniz. Gerçekten öyle mi? Gerekirse, objektif bir bakış açısıyla yaklaşabilecek birinden bu konuda görüş alın.

11 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın ilk günü Ay Oğlak burcunda seyahat ederken sevdiğiniz kişiyle geleceğinizi planlamak istersiniz. Çocuğunuzun eğitim hayatı ve başarıları için ekstra bir çaba içine girebilirsiniz. Hobilerinizi geliştirmek için yeni kursa kayıt olmak için sakın geç kalmayın.

11 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burçları gereğinden fazla kuruntulular. Analitik olmak, hayal kurmamak veya umut kaybetmek değildir. Bazen sadece negatif olana odaklanıyorsunuz. Bugünü dinlenmek için kendinize ayırmaya çalışmalısınız. Masaja gitmek iyi bir tercih olabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün biraz zorlu koşullar seni bekliyor. Biraz çekişmeli olsa da aşk hayatında hareketlenme olabilir. Şansının bir anda dönmesiyle endişelerinden sıyrılabilirsin. İletişim kazaları bir süre daha hayatında seni zorlamaya devam etse de aile içinde yaşamış olabileceğin anlaşmazlığı ve ilerlemediğini düşündüğün konuları çözüme kavuşturabilirsin.

11 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 40"
Ay
Kova
19° 16' 36"
Merkür
Koç
17° 39' 24"
Venüs
Boğa
03° 08' 21"
Mars
Koç
01° 03' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 46"
Satürn
Balık
16° 43' 37"
Uranüs
Boğa
22° 26' 48"
Neptün
Balık
28° 57' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 23"
Lilith
Başak
23° 31' 49"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>