Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişiklikler avantaj sağlayacak! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Kalbiniz bugün bulutların üzerindeymiş gibi hissediyor, o halde neden onun peşinden gitmiyorsunuz? İnandığınız hayal dünyasına karşı harekete geçin. İçgüdülerinize güvenin ve hassas doğaya kulak verin. Bugün bütün gün eğleneneceksiniz. Modunuz yüksek olacak ve dikkatinizi çeken bir şeyle ilgili harekete geçmede hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Etrafınızda diğer kadınlarla kaliteli zaman geçirin.

Yaratıcılıkta zirvedesiniz, özellikle de bugün! Orijinallik ve yetenekle dolup taşıyor,arkadaşlarınızı muhteşemliğinizle büyülüyorsunuz. Kendi içinizde bazı gizli saklı şüpheleriniz olsa da, kendinizden en iyisini beklediğinizde bunu ortaya çıkarabildiğinizi biliyorsunuz. Bugün, bünyenizde birleşip güçlenen motivasyonunuz ve yaratıcılığınızla, muhteşem performansınıza hiçbir şey gölge düşüremeyecek.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Dinlenmek ve rahatlamak istediğin bir gün. Günün enerjisi seni uykulu ve uyuşuk hale getirebilir. Ya da kendini hayallerine dalmışken bulabilirsin. Yaptığın işlere dikkatini vermen önemli. Kendini de çok zorlama çünkü yapmak için arzun çok yüksek olmayacaktır. Rahatla ve işleri ağırdan al. Yapabiliyorsan, doğada bir yürüyüşe çık.Bugün dikkatinizi, sizinle arkadaş olmaya çalışan o kişiye verin. Çok iyi tanımadığınız birinin size ulaşmaya çalıştığını ve size yaşam öyküsünü anlatmak istediğini fark edebilirsiniz. Hayatınız ve geçmişinizle ilgili detayları paylaşmak hoşunuza gidebilir. Ya da bir tanıdığınız, size öğle yemeğine gitmeyi ya da masa tenisi oynamayı teklif edebilir. Yeni sosyal bağlantılara açık olun ve kanatlarınızı rüzgarla doldurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların varlığına nasıl tepki gösterdiklerinin bilincinde ol bugün. Yaptığın espriler pek hoş karşılanmıyor olabilir. Daha da ileri gitme. Şu anki tavırlarınla yeterince ileri gitmiş olabilirsin. Biraz rahatla ve bir başkasının üstündeki rolü almasına izin ver. Konuşmadan önce biraz düşün. Negatif eleştiriler yerine, olan biteni pozitif kelimeler ve yüreklendirici ifadelerle destekle.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Yay burcundaki seyrine bugün devam ediyor. Ay'ın Jüpiter'le kavuştuğu sabah saatlerinden itibaren olumlu bir güne başlıyor olacaksınız. Devamında Ay'ın Venüs'e açı yapması da gönül ilişkinizde de güzellikleri beraberinde getirecektir. Aile içindeki bazı olaylara karşı alınganlıklar yapabilirsiniz. Fazla uzatmamanızda yarar var. Gece olduğunda Ay, 22:50 itibariyle boşluğa giriyor.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişiklikler avantaj sağlayacak!Kendinle ilgili eleştirilere katlanamadığın bir gün. Çalışma ortamındaki değişiklikler avantajına olabilir. Beklemediğin hatta gözden çıkarttığın eski bir ödeme bazı ufak tefek borçlarını toparlamanı sağlayabilir. “Her şeyi bırakıp gitsem” dediğimiz günler olur ya bazen… Bugün de senin için böyle bir gün olabilir. Etrafındaki şartlar ve sorumlulukların çok üstüne geldiğini hissedebilir ve hiç kimseye haber vermeden ufak bir kaçamak yapabilirsin. Tabi daha sonra ne açıklama yapacağını düşündüysen, sorun yok! İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle keyifli bir akşam geçirebilirsin. Birbirinizle uyumlu bir dil geliştirdiğinizi fark edeceksin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her ayrıntıyı gördüğünüz bir gündesiniz. Gerçekçi ve mantıklı olmak isterken hislerinizden de asla şüphe etmeyin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ve evde meşgul olmak açısından hareketli bir gün olabilir. Düşüncelerinizi netleştirmeye çalışın.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların sizler için sergilemek istediği sevgi, yardım, destek ve rehberliği kabul ettiğiniz taktirde gününüz oldukça keyifli geçebilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal bir fırsat görüp kariyerinizi veya sosyal planlarınızı buna göre değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu değişim başkaları tarafından nasıl algılandığınızı değiştirebilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda Yay burcunda seyahat eden Ay, evinizdeki ilişkilere ışık tutacak. Ebeveynle diyaloglar ya da ev düzeninizle ilgili düzenlemeler önemli olur. Ev dekorasyonuyla uğraşmak vaktinizi alır. Eve gelen misafirlerle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Dış dünyayla özel hayatınız arasında vereceğiniz öncelikleri saptamak zaman alabilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün içinize kapanma eğilimine girebilir, insanlardan uzaklaşıp yalnız kalmaya çalışabilirsiniz. İletişim veya paylaşım konularında da isteksiz olabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri ya da iç dünyanızı kimseye açmayabilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu bilinçaltınızın sizi zorladığı, uyku problemleri yaşayarak uyandığınız bir gün olabilir. Gün içinde meditasyon, masaj yaptırmak gibi rahatlatıcı aktiviteler yapmak size çok iyi gelecektir. Ani kayıplar söz konusu olabilir. Giden insanlara gereğinden fazla anlam yüklememelisiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; çok gezdiğin veya dışarıda işlerini halletmekten dinlenemediğin günlerden sonra bugün evinde zaman geçirmek isteyebilirsin. Aile içinde bazı tartışmalı konular gündemini doldurabilir. Bu ara ihmal ettiğin ailenden, onları ziyaret ettiğinde duyabileceğin sitemli sözlere hazırlıklı olmalısın. Ailenle birlikte tatil planları yapman da mümkün.

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 30"
Ay
Kova
24° 33' 52"
Merkür
Koç
17° 50' 58"
Venüs
Boğa
03° 36' 04"
Mars
Koç
01° 21' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 02"
Satürn
Balık
16° 45' 33"
Uranüs
Boğa
22° 28' 05"
Neptün
Balık
28° 58' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 39"
Lilith
Başak
23° 34' 19"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>