Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Başarılar karşısında gurur duyuyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Birinin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal boşluğunuzu doldurmasını istiyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Aşktaki paradoks, en az ihtiyaç duyduğunuz anda gelmesidir. Öyleyse, kendinize tamamlamak için gereken adımları atın. Eğer yapmazsanız, size çok yakışmayan şeylere sonsuza kadar bağlı kalacaksınız.

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

Güneş enerjisiyle etkileşime geç ve sana sunulan bu inanılmaz yaşam gücünü hisset. İçini enerji dolu güneş ışığıyla doldur ve ayağının altındaki toprağı hisset. Mevcuttaki iyicil enerjiye karşı kucaklayıcı ve açık ol. Sana doğru gelen enerjiye kollarını açarsan eğer, büyük bir içsel sıcaklık ve kendi kendini iyileştirme etkisinin varlığını hissedersin.Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Kova burcunda 22 derecede saat 15:29'da dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayla birlikte ofiste gergin bir gün geçirebilirsiniz. Altınızda çalışan kişilerle tartışmalı bir süreç yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza önem göstermelisiniz. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat edin. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Özgürlük arzunuz ağır basabilir.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılar karşısında gurur duyuyorsun!Ayın tam ortasında hava burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Bugün zamanını daha çok işlerine ya da gündelik konularına yöneltirsen, entelektüel açıdan kendini iyi hissedebilirsin. Bir süredir aranda sorun olan arkadaşınla konuşmak isteyebilir, mevcut sorunu halletmek isteyebilirsin. Eğer çocuğu olan bir Başak burcuysan, çocuğunla ilgili bir sağlık sorunu bugün gündemini oluşturabilir. Ailen ve sevdiklerinle zaman geçireceksin. Ailenden birinin elde edeceği başarı gurur kaynağın olacak. Sevdiklerine ufak tefek hediyeler alabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, ortak arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yakalandığınız belirsizlik duyguları sizi rahatsız edebilir. Ailenizin özel hayatınız üzerindeki etkileri aşk hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Detaylar içinde çalışmak sizi yorabilir. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Alternatif planlar çıkabilir.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşman diye nitelendirebileceğiniz kişiler varsa, uzaklaşmak için sesli olarak niyetinizi dile getirmeniz gerekmekte. Uslubunuzu sertleştirmekte sakınca yok.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar, hesap işleriyle uğraşırken düzenli ve titiz davranabilirsiniz. Kaygı ve kuruntulardan uzak işlerinize odaklanırken zamanı doğru kullanmayı ihmal etmemelisiniz. Akışın size getirdiklerinden ise genel olarak memnun olabilirsiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirip, gelecekle ilgili bir planlama yapmaya çalışırken, telefonlarla bölüneceksiniz. Bu beklenmedik telefonla, ilginizi bekleyen bir durumdan haberdar olacaksınız.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rutin hayatınız ve sağlık alanınızda Kova burcunda Dolunay meydana geliyor. Sağlık kontrolünden geçmek, ebeveynlerin sağlıklarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca çalışma düzeninizde bir değişim meydana gelebilir. Para kazancınızı artıracak önemli projeler gündeme gelir. Fikirlerinizi kabul ettirmek için otorite figürleriyle tartışmaya girmekten kaçının.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rüyalarınızda anlam aramanız gereken zamanlardasınız. Bilinçaltı boşaltıyorsunuz. Bu zamana kadar neler biriktirdiğinizi, nelerden korktuğunuzu rüyalarınız sayesinde anlayabilirsiniz. Böylece yeni oluşturacağınız dünyanızı bu konulardan korursunuz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmeye çalışmalısınız. Size iyi geliyorlar.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugünkü dolunay, kontrolün dışı gelişmelerin yaşanabileceğine ancak bu durumu rahat bir şekilde atlatabileceğine işaret etmekte. Çalışma ortamında ekip çalışmalarına yönelmen gerektiğini fark edebilir, üstünde çalıştığın projelerin başarılı bir şekilde sonuçlanması için alternatif çözümler arayabilirsin.

15 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 01' 16" R
Ay
Oğlak
19° 37' 17"
Merkür
Koç
16° 44' 36"
Venüs
Boğa
00° 29' 13"
Mars
Balık
29° 24' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 36"
Satürn
Balık
16° 32' 19"
Uranüs
Boğa
22° 19' 24"
Neptün
Balık
28° 53' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 07"
Lilith
Başak
23° 17' 30"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>