Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kimin ne dediğini umursamıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Şu anda aşk ve romantizmle ilgili konularda biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. Birilerinin bir süreliğine mola vermesi gerekebilir ve biraz kendi ayaklarının üzerinde duran bir tavır takınıyor olabilirler. İlk başta, sizin için bir sorun olmayabilir çünkü bir dereceye kadar özgürlüğün tadını çıkaracaksınız. Sorun şu ki, bu özgürlük size biraz fazla gelebilir.

Bir arkadaşınız ya da romantik partneriniz sizi ziyarete mi geliyor? Bu konuda o kadar heyecanlısınız ki, şu anda hangi görevle uğraşıyorsanız kendinizi heyecanınıza yönlendiriyorsunuz. Çok çılgınca çalışmayın aksi takdirde misafirinizin tadını çıkarmak için ihtiyaç duyacağınız tüm enerjiyi tüketeceksiniz. Kendinizi hızlandırın, böylece arkadaşınız geldiğinde en iyi şekilde görüneceksiniz ve bu ziyaret için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Bir şeyleri sonlandırmaya karar vermiş olabilirsin. Hayatındaki şeylerin daha iyi ilerlemesi için çaba sarfediyorsun. Eğer bir süredir bir arkadaşlıktan zarar gördüğüne inanıyorsan, bu kişiden uzaklaşma kararı alabilirsin. Çevreni pozitif insanlarla çevrelemelisin. Ya da eski bir romantik meseleden kurtulabilirsin. Belki de bu kişiyle arkadaş kalmanın zor olduğuna inanıyorsun. Kendine karşı dürüst ol ve sağlıklı kararlar al.Bir arkadaş ya da bir aile üyesiyle aranızda geçen bir anlaşmazlık, başladığı an müdahale edilmezse, duygularınızın incinmesine ve kafa karışıklığının artmasına sebebiyet verebilir. İletişim anahtardır. Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu veya ne vermeye hazır olduğunuzu ayrıntılı olarak açıklayarak yanlış anlaşılmaları önlediğinize emin olun. Bunu zaten herkesin bildiğini varsayalım. Bunu yapabiliyorsanız eğer yüz yüze yapın, telefon ve e-posta gibi iletişim cihazları normalden daha az etkili olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

16 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay, 04:01-06:49 arası boşlukta kalıyor. 06:49'da ise Balık burcuna geçiş yapıyor. Genel olarak gün içinde evlilik ve ilişki hayatınızla ilgili sorular aklınızı kurcalayabilir. Duygusal tarafınızın ağır bastığı bir gündesiniz. Merkür ve Uranüs arasındaki sert etkinin hakim olduğu gün içinde beklemediğiniz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bu geçmişteki bir olayla ilgili unuttuğunuz veya önemsemediğiniz bir konu olabilir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kimin ne dediğini umursamıyorsun!Arkadaşının sorunlarından uzaklaşması için yeni stratejiler üreterek, mücadeleci yanını ön plana çıkarabilirsin. Bugün hayal dünyandan seni uyandırmak zor olabilir. İsteklerin doğrultusunda hareket ederken, kimsenin söylediğini umursamıyorsun. Evet, mutluluğun çok önemli, hayatına müdahale edilmesini istemiyor olabilirsin ama tek başına bir hayat yaşıyormuş gibi de davranmamalısın. Sonunu görmediğin bir yola girmenin risk olduğunu bilmelisin. Evli bir Başak burcuysan, eşinle maddi bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Yaşam alanında yapacağın küçük değişimler, keyfini yerine getirecek.

16 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikteliklerinizi uzun vadeli huzurlu bir ortama çevirmek için önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizde aktif iletişimler kurmak için harika bir gündesiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar olabilir. Karşınızdakini daha iyi dinlemeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde net göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinize empati ile yaklaşmaya çalışın, eleştirel tavrınız partnerinizin kırılmasına sebep olabilir. Aile ilişkilerinizde huzur bulacağınız bir gün.

16 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki günlerde, kendinizle ilgili gerçekte nasıl hissettiğini merak ettiğiniz birini bir başkasıyla flört ederken görebilirsiniz. Bir gün uzak görünüyorlar ve bir sonraki gün şiddetli tutkulu olarak karşınıza çıkıyor. Uzaktan gözlemleyin.

16 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür ile değişimi tetikleyen Uranüs arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Bilinçaltı dünyanızın zenginleştiği bir dönem. Haberci rüyalara hazırlıklı olun. Egonuzu ön plana çıkması gereken yönlerinin farkına varın. Evdeki konular ve beklentiler kanatlarınızı özgürce çırpmanıza engel olabilir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilinçaltınız kalabalıklaştı. Birkaç gündür tekrar ediyorum; rüyalarınız çok önemli. Aldığınız mesajlara dikkat etmelisiniz. Sizin kafanız bu şekilde dolu olduğunda mutlaka bedeninizden çıkar. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken zamanlar. Alerjiler artabilir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; karşıt burcunda ilerleyen Ay ilişki, işbirliği ve ortaklıklarda fedakârlık yapmanı gerektirebilir. Karşındakilerin hayalperest tutumunu hemen reddetmemeli, güvenli koşulları oluşturabilmek için yönlendirmelisin. Ancak kulisler ve gizli ilişkilerle baş etmekte zorlanabilirsin.

16 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 05' 19" R
Ay
Oğlak
20° 33' 33"
Merkür
Koç
16° 46' 03"
Venüs
Boğa
00° 34' 21"
Mars
Balık
29° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 35"
Satürn
Balık
16° 32' 42"
Uranüs
Boğa
22° 19' 38"
Neptün
Balık
28° 53' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 21"
Lilith
Başak
23° 17' 57"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>