Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni insanlarla tanışıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

İşler bugün sizin için daha da fazla. İnsanlar sizin bakış açınızı öğrenmek istiyorlar. Herhangi bir sebepten dolayı kendinizden şüphe duymanıza gerek yok. Aynaya bakınca gördüğünüz kişinin bir şeyler başarabildiğini görün. Sizin müttefikleriniz güçlü duygular. Kalbinizin yüksek sesle konuşmasına ve istediği gibi engelleri ortadan kaldırmasına izin verin.

Bugün çalışmak zorunda olsanız bile her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız. Sadece mevcut enerjinizle,yükünüzü sırtlamaya hazır değilsiniz. Kahvaltınızın ve öğle yemeğinizin sağlıklı bir menüden oluşmasına dikkat edin çünkü vücudunuz son zamanlarda yaptığınız kaçamaklar yüzünden biraz asileşmiş durumda. Öğle yemeğinde çorba ve salata ile bol su önerilir. Gün sonuna dek, enerjinizin geri gelmeye başladığını hissedeceksiniz.

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Ebeveynlerin veya ebeveynlik meseleleri şu aralar aklında. Annenle ya da babanla ilişkilerini kuvvetlendirme yolları arıyor olabilirsin. Belki onların sağlık sorunlarıyla ilgileniyorsundur. Ebeveyn/çocuk ilişkisini güçlendirmek şu an senin için büyük önem teşkil ediyor olabilir. Eğer çocukların varsa, onlara yeterince ilgilenip ilgilenmediğine kafa yorabilirsin. Onların daha fazla vakte, ilgiye ve sevgiye ihtiyaçların olup olmadığının farkına varmaya çalış.Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, senin gibi hassas ve ince insanlar için iyi bir gün olmayabilir, tatlım. Öyle ki, günün kazananı en yüksek sesle bağıran ve masaya en sert vuran olacak. Akıp giden şiddet kokulu hava seni de etkileyecek. Maalesef keyfin kaçacak ve uç derecede korunmasız ve duygusal olacaksın. Karmaşadan uzak durmaya bakmalısın.

18 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başlangıcında 01:34-19:32 arası boşlukta kalıyor. Saat 19:32'de Koç burcuna geçiş yapıyor. Gün içerisinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim'e kadar kendinizle ilgili harekete geçiyorsunuz. Kendiniz ne istiyorsunuz onun için mücadele vereceksiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için azimle çalışacaksınız. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yaratabilirsiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni insanlarla tanışıyorsun!Mücadele gezegeni Mars, bugün burcuna geçiyor. Alacağınteklifi kafanın karışmasına neden olabilir. Bir yandan alışkanlıklarını bozmak istemezken bir yandan da teklif oldukça cezbedecek. Gün içerisinde daha çok sosyalleşerek, yeni insanlarla tanışabilirsin. Arkadaşların arasında geçen dedikodulardan uzak kalmak istesen de bugün kendini tam ortasında bulabilirsin. Sinirlenmek yerine politik davranarak rahatlıkla eleştirileri savuşturacaksın. Evli bir Başak burcuysan, akşamüzeri gelecek misafirlere, tadı damaklarında kalacak yemekler hazırlayabilirsin. Hayatında dengelerin kurulmasını arzulayacaksın.

18 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mars bugün başak burcuna geçiyor ve sizleri yeni bazı planlara sürüklüyor olabilir. Zihninizi açın ve stres düzeyinizi azaltın zaman planları istediğiniz gibi gerçekleştireceksinizdir.

18 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

18 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda herkes için faydalı olacak köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Siyasi ilerleme kaydedin. Bu gün kariyerinizde ilerlemek için mükemmel bir zaman.

18 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel olasılıklara gebe bir gün, o yüzden fırsat gördüğünüz durumlar olursa, kaçırmayın. Çabuk davranın. Sabırlı olun, size çılgın gelen fikirler aslında yararınıza olabilir.

18 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

4 Ekim'e kadar yaşam dinamosu Mars gezegenine ev sahipliği yapıyorsunuz. Yoğuntemposundan kafanızı kaldıramayacaksınız. Dolayısıyla bu dönemde sağlığınıza ekstra özen göstermekte fayda var. Stres kaynaklı psikosomatik rahatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hayatta her şeyi mükemmel yapmak için didinip durmayın. Olayları akışa bırakmaya çalışın. Bu kadar yoğun tempobaşarısını taşıyacaktır.

18 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

18 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı konularda beklediğiniz desteği alamamanız ve ailevi problemleriniz içinizdeki korkuları besliyor olabilir. Uyku problemleri genel anlamda Başak burçlarını yoruyor. Yoğun rüyalar söz konusu olmaya devam ediyor. Bu dönem aşka pek güvenmemelisiniz. Size her yeşil ışık yakana itimat etmemelisiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; Mars gezegeninin burcunda harekete geçmesiyle birlikte hareketli ve girişimlerde olacağın bir ay seni bekliyor. Bir sürüncemeden olan işlerini bir çırpıda ve cesur atılımlarla halledebilir, mücadeleden kaçmayabilirsin. Son günlerde olayların kontrolü sende olmasa da akşam saatlerinde bireysel hareket edebilirsin.

18 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 19' 11" R
Ay
Aslan
09° 02' 50"
Merkür
Koç
19° 00' 03"
Venüs
Koç
14° 24' 58"
Mars
Balık
19° 19' 23"
Jüpiter
Boğa
20° 51' 28"
Satürn
Balık
15° 17' 57"
Uranüs
Boğa
21° 35' 50"
Neptün
Balık
28° 28' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
19° 52' 56"
Lilith
Başak
21° 50' 44"
True Node
Koç
15° 33' 56"
Son Güncelleme : 16/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>