Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Zor günlere sünger çekiyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Siz doğası gereği, ruhsal olarak eğilimli bir insansınız ama bugün aklınız özellikle başka şeyler. İçgörü ve vahiy kalın ve hızlı gelebilir ve bunları bir tür sanatsal etkinlikle ifade etmek isteyebilirsiniz. Her türlü ilişkide, özellikle romantik olanlarda yeni ve daha karmik bir hava tutuyor. Meditasyon, geçmiş yaşam regresyonu veya yeniden doğuş gibi süreçler gibi, tüm bunları anlamanıza yardımcı olabilir. Bunun yokluğunda: Düşüncelerinizi yazın!

Karmaşık problemleri analiz ederken size yol gösteren gezegensel enerji sebebiyle, konsantrasyon gücünüz bugün yüksek. Bir bilgisayar programcısı iseniz, bu, sistem genelindeki sorunların giderilmesi ve bazı şeyleri iyileştirmenin net yolunu görmek için iyi bir gün. Çok sayıda iniş ve çıkışı olan kişisel bir ilişki üzerine düşünüyorsanız, aniden bunun iyileştirilebileceği bir yol göreceksiniz. Vizyonunuz bugün geniş ve global çözümler bulma yeteneğiniz de geliştirilmiş.

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

Modun inişli çıkışlı olabilir. Kendine karşı nazik ol. Eğer bir konu hakkında stres yaşıyorsan, bunu bugün çözmeye yönelme. Daha dengeli ve pozitif olduğunda bunu gerçekleştir. Gün boyunca enerjik egzersizler yaparsan kendini daha iyi hissedersin. Uzun bir yürüyüşe ya da bisiklet sürmeye çık. Terleyerek toksinlerini atabilirsen, daha huzurlu olursun. Sonrasında, karşına çıkan her şeyle mücadeleye hazır olmuş olursun!Bugün, senin gibi hassas ve ince insanlar için iyi bir gün olmayabilir, tatlım. Öyle ki, günün kazananı en yüksek sesle bağıran ve masaya en sert vuran olacak. Akıp giden şiddet kokulu hava seni de etkileyecek. Maalesef keyfin kaçacak ve uç derecede korunmasız ve duygusal olacaksın. Karmaşadan uzak durmaya bakmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş ya da bir aile üyesiyle aranızda geçen bir anlaşmazlık, başladığı an müdahale edilmezse, duygularınızın incinmesine ve kafa karışıklığının artmasına sebebiyet verebilir. İletişim anahtardır. Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu veya ne vermeye hazır olduğunuzu ayrıntılı olarak açıklayarak yanlış anlaşılmaları önlediğinize emin olun. Bunu zaten herkesin bildiğini varsayalım. Bunu yapabiliyorsanız eğer yüz yüze yapın, telefon ve e-posta gibi iletişim cihazları normalden daha az etkili olabilir.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Balık burcundaki hareketine devam ediyor. Ay ve Jüpiter arasındaki gergin kontak nedeniyle öğle saatlerinde eşinizle aranızda anlaşmazlıklar oluşabilir. Bir anda aradaki problem büyüyebilir. Ay'ın Neptün ile kavuşumu ile duygusal bir zaman diliminde olacaksınız. Öğlenin aksine alttan alırsanız romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zor günlere sünger çekiyorsun!İşinden ve bulunduğun pozisyondan mutlu değilsen yeni alanlara ve farklı sektörlere yönelmek isteyebilirsin. Duyguların konusunda bir türlü emin olamadığın anlar, geçtiğimiz günlerde seni biraz zor durumda bırakmış olabilir. Ama bugün, tüm o zor günlere bir sünger çekiyorsun. Sevgilisi olan bir Başak burcuysan, bugün ona yönelik duyguların yoğunlaşabilir ve bunu romantik bir jestle taçlandırmak isteyebilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, yakın arkadaşlarının ilişine dair sorunlarını geçiştirmeye çalışabilirsin. Üzerine konuşmak, anlatmak için biraz daha zamanı olduğunu hissediyorsun.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve ikili ilişkilerinizde önemli alacağınız kararlar artık ciddiyet noktasında olacaktır.Bugün kuracağınız bire bir görüşmelerle önemli bir sorunu çözümleyebilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz size ilgi göstererek ve sizi anlamaya çalışarak sizi mutlu edebilir. İlişkiniz yardımlaşma odaklı olacak ve birbirinizi arkadaş gibi anlama fırsatı yakalayabileceksiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birilerine danışmak, fikir ve görüş almak için uygun bir gün olabilir. Yalnız kalmak yerine size en yakın kişi veya kişilerle birlikte hareket etmeyi tercih edebilir, zaman zaman kendinizi bu kişilere bağımlı hissedebilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir kitapta veya online bir yazıda size biraz zor gelecek ama yardımı da dokunacak bir bilgiye erişim sağlayacaksınız. Çocuğunuz varsa, bu onun bir sağlık sorununa yardımcı olacak bir bilgi de olabilir.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatın akışıyla ilgili kafanızda soru işaretleri oluşabilir. Karşınızdaki insanın düşünceleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Bu kişi size söylemek istediklerini tam açıklığıyla dile getiremez. Kısacası aranızda bir sis perdesinin varlığını hissedersiniz, ama tanımlanması zordur. Günü akışa bırakın, unutkanlıklara karşı her türlü önlemi alın. Çantanıza ve içindekilere sahip çıkın.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu hayatınızın rotasını kaybettiğinizi, kontrolü başkalarının eline verdiğinizi düşünebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan, dostlarınızdan destek göreceksiniz. Önümüzdeki birkaç gün ciddi adımlar atmaktan, fevri kararlar almaktan uzak durmalısınız.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün koşulları belirleyemeyeceğinden nereye gideceğine de karar veremeyebilirsin. Olaylara duygusal yaklaşabilir; aile ve yuvan için fedakârlık yapabilirsin. Başkaları için harekete geçmeden önce koşulların netleşmesini beklemeli, karşındakilerin abartılı isteklerinin seni sürüklemesine izin vermemelisin.

17 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 08' 33" R
Ay
Oğlak
21° 18' 37"
Merkür
Koç
16° 47' 13"
Venüs
Boğa
00° 38' 27"
Mars
Balık
29° 30' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 21"
Satürn
Balık
16° 32' 59"
Uranüs
Boğa
22° 19' 50"
Neptün
Balık
28° 53' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 33"
Lilith
Başak
23° 18' 20"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>