Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çalışma koşullarını düzenliyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2019, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, birine güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Bu kişinin fiziki özelliklerinden çok zekası sizi etkileyebilir! Özgür, yaratıcı enerji dolu olan akıllı insanlarla olmayı seviyorsunuz. Tam da böyle bir insanla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi ile iletişiminiz hareketli ve ilham verici olabilir. Bu ilişki bir işbirliği ya da yeni bir arkadaşlıkla sonuçlanabilir!

Sanatsal doğanız bugün yükselişte olacak. Yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak için ilham bulabilirsiniz. Müzikten hoşlanıyorsanız, bir enstrüman çalabilir veya orijinal bir şarkı yaratabilirsiniz. Bir yazarsanız, bir Web sitesi için akıllı metinler oluşturabilir veya kısa bir hikaye için bazı fikirleri yazabilirsiniz. Hayal gücünüzü işe gitmesine izin verin. Aklınızın havada olmasına biraz izin verin.

Bazen kendi fikirleriniz konusunda eleştirel davranabiliyorsunuz. Fakat bugün, cesaret verici bazı geri dönütler alabilirsiniz. Mesela, bitirmiş olduğunuz bir proje pozitif bir tepki alabilir. Başarınız konuşulurken isminiz ağızlardan düşmeyebilir. Çabalarınız bazı önemli insanların dikkatini çekebilir. Başardığınız şey için iltifat almaktan çekinmeyin, çünkü bu size önemli kapılar açabilir.

İnsanların eylemleri ve duyguları aldatıcı özellikle taşımakta ve eğer dikkat etmezsen sen de bu özellikleri taşıyan suçlulardan biri olabilirsin. Elindeki malzemeleri kullanarak yanıltıcı bir cephe oluşturabilirsin. Aniden bu cephe, kendin hakkında hissettiklerine yıkılabilir. Gerçekleri açıklamayı zor bulabilirsin. Evet, er ya da geç bunu yapmak en iyisi olacaktır.Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

20 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketine Koç burcunda devam ediyor. Sabah meydana gelen Ay-Jüpiter güzel kontağıyla beraber sizler de hem maddi hem ailevi konularda şansın sizden yana döndüğünü görebilirsiniz. Öğle sonrasında ise Ay'ın Plüton ile yaptığı gergin açı nedeniyle aşk hayatınızda ani tepkiler vermeniz olayları büyütebilir. Bilmeden partnerinizin üstüne fazla gidebilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma koşullarını düzenliyorsun!Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, çalışma koşullarını yeniden düzenleme kararı alabilirsin. Alacağın kararlar bazı karşı çıkışları da beraberinde getirebilir. Birçok konuda bilgi sahibi oluşun seni aranılan biri haline getiriyor. Ancak gel gör ki sana uygun olmayan işler yüzünden de fazlasıyla yoruluyorsun. Bir an evvel günün bitmesini isterken öğleden sonra alacağın haberle keyfin biraz olsun yerine gelecek. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, bir araya geleceğin arkadaşların yeni bir aşkın başlamasına vesile olabilirler.

20 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabır ve güç gerektiren önemliprojeleri hayatınızın gündemini oluşturabilir. Kulağınıza çalınan her haber doğruluk payı taşımayabilir. Yaşça olgun ve tecrübeli kişilerden alacağınız desteklerle motivasyon sağlayabilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konulara dikkatinizi verebilirsiniz. Sizi krize sokan konulara karşı özen göstermenizde fayda var. Korku ve endişe duyduğunuz konuları göz ardı etmekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde bazı kararlar alabilirsiniz. Gün içinde aşırı harcamalardan uzak durmalısınız. Akşam sevdikleriniz için sürprizler hazırlayabilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün öğleden sonraki saatlerini sakin geçirebilirsiniz ve akşam saatlerinde yorgun olmadığınız için yürüyüş yapabilir ya da egzersiz yapabilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşınıza çıkan güçlü kişiler, erkek gibi kadınlar mücadele ruhunuzu ateşleyebilir. Yüzeysellikten uzak ve derin düşünebilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren konularda planlı hareket edebilir, başarılı olabilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cesur olun ve dilekleriniz ve fikirleriniz hakkında konuşun! Sevdiklerinizle kalplerinizin bağlantısının düşündüğünüzden daha yakın olduğunu göreceksiniz. Sorunları çözmek için konuşmanız için çok zamana ve sabra ihtiyacınız var.

20 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ve Jüpiter uyum içinde seyahat ederken, size yeni bir ev ya da toprak aldırabilir, evinizi oldukça değerli bir fiyata satabilirsiniz.Aile içinde yaratıcılığınız için çok önemli bir gün olabilir. Fırsat kapılarını açabilecek zihne ve perspektife sahip olacaksınız. Belki de bazılarınız yurt dışına taşınacak. Bütçeyi dengeleme ihtiyacı doğabilir.

20 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

20 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi çıkarlarınız, kendi istekleriniz ve sevdiğiniz insanın istekleri ve zorlamaları arasında kalmış olabilirsiniz. Değer verdiğiniz kişi sizi çok zorluyor. Bir şekilde orada olması size iyi gelse de, size kendinizi sürekli tekamül altında hissettiriyor. Kendi çıkarlarınızı kollamanız gerekiyor.

20 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün krizleri fırsata çevirebilecek cesareti kendinde bulabilir, kontrol altına almaya çalışsan da duygularını dolu dizgin yaşayabilirsin. Parayla ilgili konularda, borç ve alacaklarda risk alacağın girişimlerde bulunurken paylaşımlarında uyum ve dengeyi korumalısın.

20 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 48' 28" R
Ay
Akrep
10° 41' 01" R
Merkür
Koç
16° 01' 30"
Venüs
Koç
23° 52' 47"
Mars
Balık
25° 15' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 56"
Satürn
Balık
16° 02' 56"
Uranüs
Boğa
22° 01' 12"
Neptün
Balık
28° 43' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 45"
Lilith
Başak
22° 41' 48"
True Node
Koç
15° 37' 24"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>