Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Konforlu hareket ediyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün cazibeniz yüksek. Kendinizi her türlü sosyal ortamda dikkat çekerken bulacaksınız. Şiirsel, yaratıcı ve çapkın tarzınız çok ilgi çekecek. Sizin için özel biriyle görüşmek istiyorsanız, bugün bunun için birçok fırsat bulabilirsiniz. Önemli telefonları not etmek için yanınızda kağıt kalem bulundurun! Daha sonra görüşmek isteyeceğiniz birçok insanla tanışabilirsiniz.

Bugün diğer insanlarla yoğun bir temas kurabilirsiniz. İnsanlar normalden daha agresif davranıyor olabilir. Trafikte gerçekten sınırları zorlayan sürücülere dikkat edin. İş yerinde, bazı müşterilerin endişelerini giderirken sakin kalmanız gerekebilir. Servis temelli bir meslekteyseniz, telefonunuz bugün kafası karışık müşterilerin aramalarıyla sürekli çalıp duracak. Sadece rahatlayın ve başkalarıyla ilişki kurarken mesafeli kalmaya çalışın.

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Verimli bir hayal gücün ve şairane bir zihnin olsa da, bugün sanatsal açıdan kendini her zamankinden çok daha ilham dolu bulacaksın. Bazı kuvvetli ve biraz telaşlı hisler, aklına farklı fikirler sokuyor olacak. Bu sebeple bugün yazmak, çizmek, bestelemek için müthiş bir gün. Modern teknolojiden faydalanarak süreci daha kolay bir hale getirebilirsin.Uzun bir süredir evinizde birkaç misafir ağırlamayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak bugün geldiklerinde, birdenbire başa çıkabileceğinizden daha fazlasını üstlendiğinizi düşünmeniz muhtemel! Misafirleriniz bir anda her yere gitmek istebilir, döndükten hemen sonra nefes almadan akşamı planlamaya başlayabilirler! Ayrıca hesaba katmadığınız birkaç fazladan misafir de kapınızı çalıp sizi şaşırtabilir! Derin bir nefes alın ve keyfinize bakın. Nasılsa uzun bir süre burada kalmayacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi motive edebilecek pek çok etken var. Siz içeri girer girmez sohbetlerin canlandığını fark edeceksiniz. Düşler, hayaller ve ilham dolu dilekler su yüzüne çıkıp, açık görüşlü ve maceraperest zihninizle onları teşvik etmenizi bekleyebilirler. Bu durumu içinizdeki ateşi canlı tutmak için değerlendirin. Düşlerinizi gerçekleştirmek için başkalarıyla güç birliği yapın.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Gün içinde vaktinizi seyahat planlarına ayırabilirsiniz. Ay'ın oluşturduğu uyumlu açılar sayesinde bugün akademik hayatınızda başarı sağlayabilirsiniz. Yaptığınız çalışmalar takdir görebilir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bugün öğleden önce adım atmanız faydalı olacaktır. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz gittikçe artabilir.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konforlu hareket ediyorsun!Yaşama bakış açının farklılaştığını hissediyorsun. Daha konforlu bir şekilde hareket etmek isteyeceksin. İş konusunda beklediğin ve istediğin terfi haberini alabilirsin. Çalışkanlığın sayesinde çok çabuk ilerlemen farklı yorumlara sebep olabilir. Felsefi ve edebi konulara olan ilgin, daha profesyonel bir araştırmaya dönebilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, hoşlandığın kişinin sana karşı ilgisiz olduğu kuruntusuna kapılabilirsin. Belki de bu konuda biraz daha atak olman gerekiyordur, ne dersin? Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlem artabilir. Akşam saatlerinde aile bireyleri ile yapacağın telefon görüşmesi kendini daha iyi hissettirecek.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Geçmişten gelen konularda olumlu gelişmeler yakalayabilirsiniz.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır. Ruhani konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz işleriniz için plan yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir

22 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlama yapmaktan ziyade, bir süredir planladıklarınızı hayatınıza geçirebilirsiniz. Aile ilişkilerinizle ilgili kararlarda sürdürülebilirlik için uygun bir gün.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak yoğun sevgi ve merhamet hissederken, bugün kendinizden güçsüz durumda olan kişi ve hayvanlara yardım edebilir, size verileni siz de başkaları ile paylaşarak ruhunuzu doyuma ulaştırabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı bastırmadan ve saklamadan her ne hissediyorsanız muhatapları ile sakince paylaşmayı tercih etmelisiniz.

22 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışılmadık fikir ve tekliflerden oluşan bir yol karşınıza çıkacak. Eski yöntemler kendilerini ispatlamış olsalar bile, tüm seçeneklere kendinizi açık tutun.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Yurt dışı gezileri, akademik bağlantılar ön planda. Yabancılarla diyalog, sınavlar, tanıtımlar, web sitesi çalışmaları, medyayla ilişkiler, seminerler, duyurular için efektif bir gün. Kendinizi topluluklar önünde iyi ifade edersiniz. Uçak seyahatlerinde tanışacağınız insanlar önem kazanır.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi iyi ve dengede hissediyorsunuz. Güne tazelenmiş bir başlangıç yaptınız. Genel anlamda da şansınız yaver gidecek. Başak burçları bugün iyi satışlar yapabilir, iyi kazançlar elde edebilirler. Ailenize karşı takındığınız sert tutumu değiştirmeniz gerekiyor. Onları karşınıza değil yanınıza almalısınız.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sabah saatlerinden itibaren görüş ve inançlarını ifade etmek için fırsat kollayabilir, düşüncelerini kabul ettirmek için ısrarcı davranabilirsin. Kontrolünde olmayan gelişmeler çatışmalara yol açsa bile tecrübelerine dayanarak gücünüzü toplayabilir, sevdiklerinin de desteğiyle harekete geçebilirsin.

22 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 39" R
Ay
Akrep
19° 36' 18" R
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
24° 46' 12"
Mars
Balık
25° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 06' 59"
Uranüs
Boğa
22° 03' 38"
Neptün
Balık
28° 45' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 14"
Lilith
Başak
22° 46' 37"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>