Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fedakarlıklarını sınıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Şehvetli tarafınız bugün kendini gösterebilir ve etrafınızdaki insanları çekici bulabilirsiniz. Erotik romanlar ve filmler birdenbire ilginizi çekebilir, ayrıca parfüm veya iç çamaşırları dükkanlarına gidip alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Romantik karşılaşmalar yoğun ve tutkulu olacak bu yüzden onlar için yeterince vakit ayırdığınızdan emin olun! İyi eğlenceler!

Elinizdeki görevlere odaklanmak için kendinizi arkadaşlarınızı cesaretlendirmeniz gerekebilir. Havadaki enerji insanları etrafta dolanıp dalga geçmesi ve şakalar yapması konusunda kandırabilir. Pozitif ve sıcak enerji iyi bir şeydir, ancak işlerin de hallolması gerekiyor! Lider olan sizseniz, diğerlerini yönlendirici bazı yollarla motive etmeye çalışın. Onlara ne kadar iyi biryaptıklarını ve bir sonraki başarılarını dört gözle beklediğinizi söyleyin.

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Bugün arabuluculuk rolü üstlenmen beklenebilir. İletişim konusunda her zaman iyi olmuşsundur ve iki zıt düşünceli kişiyi uzlaşıya gitmeleri konusunda cesaretlendirebilirsin. Arkadaşların fikir ayrılığı yaşıyor olabilir. Çocukların evde birbirine girebilir. Olaya müdahale et ve sakin, iyileştirici enerjini onlara yansıt.Size oldukça yakın yaşayan bir kişi size karşı düşündüğünüzden daha güçlü duygulara sahip. Bu kişiyi çok iyi tanımamış olabilirsiniz, ama bugün onun şaşkın bakışlarını üzerinize çekerken bulursanız şaşırmayın. Bu cazibeyi sürdürmeye karar verseniz de vermeseniz de, bu tamamen size bağlı. Bununla birlikte, öyle ya da böyle bununla başa çıkmaya hazır olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi zaman kısıtları sebebiyle biraz baskı altında hissedebilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz ve teslim tarihi gelen bir projeniz varsa, teslim tarihini ötelemek isteyebilirsiniz. Yahut bugün için planlanmış çok fazla etkinliğiniz varsa, bazı toplantıları başka bir güne almak isteyebilirsiniz. Gezegensel enerjiler zaman su misali akıyormuş gibi hissetmenize yol açabilir. Acele içinde ve yorgun hissedebilirsiniz bu yüzden kendinize müsamaha gösterin!

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketine İkizler burcunda devam ediyor. Günün başlamasıyla beraber aklınızda geleceğinizle ilgili kaygılar olabilir. Bazı şeyleri rayına oturtmak, zihninizde netleştirmek isteyebilirsiniz. Venüs ve Mars bugün sizlerin burcunda kavuşumda bulunuyor. Özellikle şansınızın açık olduğu bir gündesiniz. Gönül ilişkinizde beklemediğiniz şekilde güzellikler yaşayabilirsiniz. Çekici olduğunuz bir gündesiniz. Bakan size dönüp bir daha bakabilir.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fedakarlıklarını sınıyorsun!Bugün ailen ve evin ile ilgili sorunları çözerek kendine yoğunlaşacaksın. Aynı zamanda işinle ilgili ufak detaylarla uğraşman gerekebilir. İletişim gücünle yöneticilerine fikirlerini kabul ettirmek senin için zor değil. Maddiyatla ilgili çok titiz davrandığın halde gözden kaçırdığın bazı ödemeler gündeme gelebilir. Evli bir Başak burcuysan, fedakârlıklarını sınayacağın bir gün olabilir. Yakın bir arkadaşının evliliğiyle ilgili sorunlar karşısında yorum yapmakta zorlanabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, sevdiğin kişinin ailesiyle ilgili bazı sağlık sorunları gündeme gelebilir.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla, geçmişten gelen sorunları tekrar konuşmak durumunda kalabilirsiniz. Kariyerinizde üstlerinizle fikir ayrılıklarına gitmemeye özen gösterin.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapabileceğiniz çok şey var. Ancak düşüncelerinizde bazı çift durumlar da olabilir.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz bazı şeylerin beklediğiniz yoldan gelmemesi gerçekleşmeyeceği anlamına gelmez bu yüzden umutsuz olmanıza gerek olmayacak.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insan ilişkilerinde daha girişimci olacaksınız. Yeni arkadaşlar bulabilir veya eski arkadaşlarla kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk sizi her yerde bulur, zira partnerinizden tutkulu bir enerji size doğru akıyor. Evlenme kararı almak için uygun bir gün.Evli olanlar ise evliliklerine tutku taşıyacak plan yapmak isterler. Dürüstçe dile getirilen duygular uzun zamandır sabırla beklediğiniz duygusal bağı size taşır. Cinsellik kokan bu heyecanlı günde partnerle hayatın keyfini çıkartın.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu maddi anlamda çok şanslısınız. Ancak bazı konuların olmayacağını, gerçekleşmeyeceğini düşünerek sürekli size ulaşacak fırsatları öteliyorsunuz. Enerjinizi hızlı bir şekilde değiştirmeniz gerekiyor. Aklınıza gelen her şeyi o an elde etmeye çalışmamalısınız. Sabırlı olmanız çok önemli.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak;hayatın oldukça hareketlenebilir, sunumlar ve toplantılarla yoğun bir tempo içinde olabilirsin. Üzerinde çalıştığın projeleri geliştirip, yeni fikirler üretirken, verimliliği ve uygulanabilirliğini göz ardı etmemelisin. Karşındakilerin kararsız ya da disiplinsiz tavırları hayal kırıklığına yol açabilir.

24 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 01' 02" R
Ay
Akrep
13° 19' 57" R
Merkür
Koç
16° 00' 30"
Venüs
Koç
24° 08' 42"
Mars
Balık
25° 25' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 55"
Satürn
Balık
16° 04' 08"
Uranüs
Boğa
22° 01' 56"
Neptün
Balık
28° 44' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 29"
Lilith
Başak
22° 43' 14"
True Node
Koç
15° 36' 58"
Son Güncelleme : 24/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>