Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aklının sınırlarını zorluyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bir şeylerin zihinsel tarafına çok odaklanmamaya çalışın. Aklınızdaki herşeyi yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bulacağınız şey ise, dışınızda düşüncelerinizi ellerinden geldiğince manipüle etmeye çalışan kuvvetli güçlerin olduğudur. Durumdan uzaklaşmak ve bunun yerine kalbinize odaklanmak iyi bir fikir olabilir. Konuyla ilgili düşüncelerinize çok fazla güvenmek yerine sezgilerinizle hareket edin.

Yeni teknolojiyi keşfetme konusuna karşı koymayın. İşinize yarayabilecek bazı bilgisayar parçaları veya ağ sistemleri olabilir. Bazen dünyanın nasıl değiştiğini göremezsiniz. Bu değişimler hakkında daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Teknolojinin getirdiği yeni araçları ve felsefeleri benimsemeyi başarabilirseniz, başarınızı artırabilirsiniz. Bugün bu düşünceler aklınızda olabilir, bu yüzden biraz araştırma yapın.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Hassas ve duyarlı olduğun günlerden biri daha. Başak oldukça ketum bir burçtur. Karmaşık ve zorlayıcı duygular yaşadığında bile bunları kendine saklamayı tercih edersin. Meditasyon yapmak isteyebileceğin bir gün. Ya da doğaya çıkıp bir yürüyüş yapabilirsin. Seni hissettirecek şeyler yap. Stresli olayların içinden biraz da olsa sıyrılabilirsen, çok daha iyi hissedeceksin.Bugün kendinizi zaman kısıtları sebebiyle biraz baskı altında hissedebilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz ve teslim tarihi gelen bir projeniz varsa, teslim tarihini ötelemek isteyebilirsiniz. Yahut bugün için planlanmış çok fazla etkinliğiniz varsa, bazı toplantıları başka bir güne almak isteyebilirsiniz. Gezegensel enerjiler zaman su misali akıyormuş gibi hissetmenize yol açabilir. Acele içinde ve yorgun hissedebilirsiniz bu yüzden kendinize müsamaha gösterin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir süredir evinizde birkaç misafir ağırlamayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak bugün geldiklerinde, birdenbire başa çıkabileceğinizden daha fazlasını üstlendiğinizi düşünmeniz muhtemel! Misafirleriniz bir anda her yere gitmek istebilir, döndükten hemen sonra nefes almadan akşamı planlamaya başlayabilirler! Ayrıca hesaba katmadığınız birkaç fazladan misafir de kapınızı çalıp sizi şaşırtabilir! Derin bir nefes alın ve keyfinize bakın. Nasılsa uzun bir süre burada kalmayacaklar.

23 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13:01-17:33 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. 17:33'te İkizler burcuna giriş yapıyor. Ay'ın kurduğu sert kontaklar nedeniyle kariyer hayatınızda stresli bir gün geçirebilirsiniz. Güzel haber ise Güneş'ten geliyor. Güneş, Başak burcuna bugün geçiyor. Sizlerin en güçlü olacağı dönem başlıyor. Doğum günlerinizin kutlandığı, mutlu olduğunuz bir süreçte olacaksınız. 23 Eylül'e kadar Güneş'ten aldığınız destekle gerçekleştirmeyeceğiniz hiçbir şey yok. Olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir dönemdesiniz.

23 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklının sınırlarını zorluyorsun!Güneş, bugün burcuna geçiyor. Hayal dünyanın bu kadar geniş olabileceğine ihtimal vermiyordun belki de. Ama aklının ve ruhunun sınırlarını zorladığında neler yapabileceğini fark etmenin zamanı! İş yaşamında sunacağın öneriler değerlendirmeye alınabilir. Öğlen saatlerinde programsız hareket etmek planlarında karışıklıklara sebep olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyerinde inanamayacağın gelişmeler yaşanabilir. Gezegenlerin konumu seni ilginç haberlere hazırlıyor. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, beğendiğin kişi seninle iletişime geçebilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Huzur arayışınızın arttığı özel bir gün. İlişkilerinizde uzun zamandır var olan sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

23 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi felsefi konular oluşturabilir. Kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda yaralandığınızı hissettiğiniz zamanlar olabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar meydana gelebilir. Bazı konular nedeniyle kopmalar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz karşınızdaki kişiye bağlı olabilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyenleri hayatınızdan çıkartabilecek potansiyele sahip olduğunuz taktirde güzel olanlar hayatınıza girecek. Geleceğinize güvenmeniz gereken bir gün.

23 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özgür ve bağımsız hareket etmek, bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Yabancılar, yurt dışı bağlantılı konular ve seyahatler gündeminize gelebilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgilerinizi özellikle aile üyeleri ve akrabalarınız için dinlemelisiniz. Bugün sezgileriniz sizi doğru yere götürecek, aile tartışmalarının içine çekilmek için hiç de doğru bir zaman değil.

23 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin bir gün geçirecek, işlerinizi düşündüğünüz gibi yapmayı sürdüreceksiniz. Enerjik ve hareketli davranışlarınızla çevrenizi ve özellikle sevdiğinizi etkileyebilirsiniz. Parasal konularda başarılı olacaksınız.

23 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

23 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hem maddi anlamda hem de çevrenizdeki insanların dikkatini toplama anlamında şanslı zamanlardan geçiyorsunuz. Şansınızı denemekten ve kendinize güvenmekten asla vazgeçmemelisiniz. Aile ile ilgili konular, evinizle ilgili konular canınızı sıkıyor ve derdinize dert ekliyor olabilir. Sağlığınızı kimse için bozmanıza değmez.

23 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sabah saatlerinden itibaren görüş ve inançlarını ifade etmek için fırsat kollayabilir, düşüncelerini kabul ettirmek için ısrarcı davranabilirsin. Kontrolünde olmayan gelişmeler çatışmalara yol açsa bile tecrübelerine dayanarak gücünüzü toplayabilir, sevdiklerinin de desteğiyle harekete geçebilirsin.

22 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 57' 48" R
Ay
Akrep
12° 38' 53" R
Merkür
Koç
16° 00' 44"
Venüs
Koç
24° 04' 36"
Mars
Balık
25° 23' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 09"
Satürn
Balık
16° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 01' 44"
Neptün
Balık
28° 43' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 18"
Lilith
Başak
22° 42' 52"
True Node
Koç
15° 37' 05"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>