Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çalışkan tarafın dikkat çekecek! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

İyi kalpli olmak genellikle Başak ile ilişkilendirilen bir şeydir. Ancak, bu diğerlerinden çok sizin için büyük bir tehdit oluşturuyor. Bunun olmasını önlemek için içgüdülerinize gerçekten güvenmeniz gerek. Duyduğunuz şeyler, hissettiğin şeylerle çelişiyorsa, hislerinize güvenin. Kullanıldığınızı hissederseniz, takmamaya çalışın. Eğer bunlara alınıp yardımsever doğanızı yok ederseniz, bu gerçekten utanç verici olur.

Başak kimliğiniz bugün güçlü bir şekilde kendini gösterecek çünkü bugün geleceğinizin belirleneceği bir gün. Bu da tam size göre bir konu. Gezegenin 3000 yılında nerede olacağına dair fikirleriniz olmuştu. Bugün, bu fikirlerin bazılarını yeniden hatırlama fırsatınız olabilir. Sizin de dahil olacağınız bir icat olabilir mi? Mümkün!

Yeni projeler planlamak için harika bir gün. Beyniniz çok hızlı çalışıyor ve düşüncelerle dolu durumda. Bu da onun ne kadar faydalı bir kaynak olduğunu kanıtlıyor. O an kullanamadığınız fikirleri bir kenara yazın ki sonra unutmayın. Kitaplar, dergiler, internet ve aynı zamanda insanlarla diyalogda olmak sizin için ilham kaynağı olabilir. Gününüz güzel geçsin.

Eğer birisi bir partnerlik teklifiyle sana yaklaşırsa bu konuyu ciddi bir şekilde düşünüp değerlendirmelisin. Her ne kadar aklında olmayan bir şey olsa bile; günün enerjisi başarılı işbirliklerini ve partnerlikleri destekliyor olacak. Otur ve bu kişiyle konuş. Fikirlerinizi yazın ve planlarınızı oluşturun. Görmezden gelmeyin; her şeyi ölçüp tartın. Her şeyi berrak bir şekilde görebilmek için analitik becerilerine güvenebilirsin.Muhtemelen daha önceden yalnızca arkadaş olarak gördüğünüz çok özel bir kişi bugün sizin için çok daha fazlasını ifade edebilir. Bu kişiye karşı aniden ve beklenmedik bir şekilde arzu duyabilir ve fazla ileri gitmemek için kendinizi dizginlemek zorunda kalabilirsiniz. Yine de bu kişiyle kahve içmeye çıkabilirsiniz. Uzun ve derin bir sohbet, bu durumu nereye götürmek istediğinizi anlamanız için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların tamamen akıl ve mantık dışı hareket etmeleri biraz canınızı sıkabilir. Durum size göre apaçık olabilir, ancak unutmayın ki herkes dünyayı sizin gözünüzle görmüyor. Gözden kaçırdığınız güçlü bir duygu unsurunun devreye girmesi olası. Gününüzün akışı içinde bunu bir kenara yazın.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 00:05 itibariyle hareketine Yengeç burcuna geçerek devam ediyor. Gün boyunca Ay'ın yaptığı destekleyici açılar sayesinde şansınız çok açık olacaktır. Hayatınızda yavaş yavaş bazı şeylerin yoluna girdiğini görmek sizi mutlu edecektir. Burcunuzdaki Venüs, Uranüs ile güzel bir kontak kurarken sizler de sürprizlere hazır olun. Bu özellikle beklemediğiniz anda partnerinizden gelebilir. Güzelliğinizle ilgili radikal değişimler yapabilirsiniz.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkan tarafın dikkat çekecek!Her şeyin para olmadığı hatırlatman gereken kişilerle bir araya gelebilirsin. Sürekli para konuşmak yerine çalışmayı yeğleyen bir pozisyonu benimsediğini göstereceksin. Dikkatinin biraz dağınık olduğunu fark edebilirsin. Bunun nedeninin kafana taktığın sorunlar olduğunu biliyorsun. Kesin sonuçlar getireceğine inandığın takdirde bugün bir işe koyulmak isteyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyeriyle ilgili beklenen haber bugün gelebilir. Çocukları olan bir Başak burcuysan, çocuklarının duygularını anlamakla uğraşacağın bir gün olabilir.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekim gücünüzün oldukça yüksek olduğu önemli bir gün. Kariyer hayatınızla ilgili önemli iletişimler ve görüşmeler söz konusu olabilir.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal gruplarınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ile ilgili beklentileriniz hakkında farklı konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve şanslı hissedebilirsiniz. Akşama doğru yapacağınız planlarda değişiklikler olabilir.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı aksiliklerin sorumluluğunu aldığınız taktirde olayların içinde size verilen dersleri çözebilir, bu şekilde hayat akışına uygun bir tutum sergiletebilirsiniz.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden epeyce hareketli bir gün sizi beklerken ilişkilerinizde de farklı tutum ve yaklaşımlarınızla dikkat çekici olabilirsiniz. Sıra dışı özellikleriniz ilginç kişileri çekmenizi sağlayabilir.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinize bugün sizin için ne ifade ettiklerini hatırlatın. Bugün kelimelerin özellikle güçlü olduğu bir gün. Kimseye kin tutmayın, bırakın affedin, içinizde kin ve haset duygularının kökleşmesine izin vermeyin.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk sizi her yerde bulur, zira partnerinizden tutkulu bir enerji size doğru akıyor. Evlenme kararı almak için uygun bir gün.Evli olanlar ise evliliklerine tutku taşıyacak plan yapmak isterler. Dürüstçe dile getirilen duygular uzun zamandır sabırla beklediğiniz duygusal bağı size taşır. Cinsellik kokan bu heyecanlı günde partnerle hayatın keyfini çıkartın.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal bir insan olmanıza rağmen bazen çevrenizle aranızda ciddi problemler olabiliyor. Kendi kendinize yaptığınız yargılar ve duygusallıklar analitik yapınızı bozabiliyor. Gereksiz kuruntuların arkadaşlık ilişkilerinizi bozmasına izin vermeyin. Evliliklerde bazı problemli konular çözümlenecektir.

26 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; eskiye sünger çekerek, yeni stratejiler belirleyebilir, hedeflerini cesur ve özgürce ortaya koyarak haftaya başlayabilirsin. Kendini geliştirmek ve revize etmek adına yenilikçi olabilirsin. Farklı duygular ilişkilerinde yeni bir yön belirlemeni sağlayabilir. Sosyal medyada da parlayabileceğin bir dönemdesin.

26 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 51" R
Ay
Başak
14° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 19' 47"
Venüs
Koç
18° 05' 29"
Mars
Balık
21° 37' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 11"
Satürn
Balık
15° 35' 48"
Uranüs
Boğa
21° 45' 35"
Neptün
Balık
28° 34' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 24"
Lilith
Başak
22° 10' 34"
True Node
Koç
15° 37' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>