Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Huzur arayacaksın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün birinin ayaklarını yerden kesmeye karar verebilirsiniz. Bu özel kişiye karşı güçlü bir sevgi hissediyor olabilirsiniz. Onun için şiir yazmak veya şarkı bestelemek isteyebilirsiniz. Ya da ilginizi açıkça belirten tutkulu bir mesaj gönderebilirsiniz. Risk almaya hazırsınız.

İşlerin nasıl geliştirileceği konusunda her zaman bir fikriniz var. Şu andayerinizde işleri nasıl düzelteceğiniz konusunda da bir çok fikriniz olabilir. Bilgisayarınızda çalışırken sistemdeki bazı hataları keşfedebilirsiniz. Ya da personeliniz arasında bazı iletişim problemlerini fark ediyor olabilirsiniz. Sadece gözlerinizi açık tutun ve şimdilik bunları gözlemleyin. Muhtemelen bunu tartışmak için en iyi gün bugün değil.

Bugüne kadar kariyeriniz için sarf ettiğiniz çabalar sonunda istediğiniz gibi meyve vermeye başlayabilir. Kendinizi size para getirecek hukuki sözleşmeler imzalarken bulabilirsiniz. Açıkcası, tüm gün boyunca harika hissedeceksiniz. Bu yüzden sosyal yaşantınızda da aynı şekilde iyiye gidiyor gibi. Arkadaşlarınızı sizi kutlamak için arayabilir, sevgiliniz ise sizi bunu kutlamak için dışarı çıkartabilir.

Yerinde duramamaktan yakınmak yerine bu hareketliliği fiziksel aktivite için kullan. Evden çıkıp temiz hava almak konsantrasyonun ve odaklanman adına harikalar yaratabilir. Eğer şehirde yaşıyorsan, neden öğle aranda küçük bir yürüyüş yapmıyorsun? Ya da arkadaşlarınla içeride ya da dışarıda; akşam için bir organizasyon yapabilirsin. Yaşam tarzın birçok insanınki gibi hareketsizse, asansör yerine merdiven kullanarak bir farklılık sağlayabilirsin. Oturmak dışındaki bütün aktiviteler enerjini güzelleştirecektir.Her işi aynı anda yapamazsınız. Hayatınızın her alanında süperstar olmaya devam ettiğiniz takdirde nasıl stres atıp kendinizi toparlamayı umuyorsunuz? Bugün kendinizi 'performans sergilemeye' zorlamayın. Fazla yorulmamaya bakın, dinlenin ve rahatlayın! Bu molayı fazlasıyla hak ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanlarla olan dostluklarınıza odaklanmanın tam zamanı. Bazı aile üyelerini öğle yemeğine davet etmek isteyebilirsiniz. Cömertliğinizi ve arkadaşlığınızı takdir edecekler. Ya da bir süredir görmediğiniz iyi bir arkadaşınızla akşam yemeği yemek isteyebilirsiniz. Ara sıra küçük sosyal inceliklere vakit ayırmak gerekir. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki dostlarla iletişimi çok kolay kaybedebiliriz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 02:57 olunca Ay, sizlerin burcuna geçiyor. Ardından 13:37'de burcunuzun 6. derecesinde yeniay gerçekleşiyor. Bu güzel enerjiyle tek yapmanız gereken dilek tutmak olmalı. Yeni başlangıçlar siz çabalamadan bile önünüze gelebilir. Bu başlangıçlar özellikle aşk hayatınızda da gerçekleşebilir. Fark etmeseniz de başkalarının ilgisini çoktan kazanmış olacaksınız. Yeniay yazısı için tıklayınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Huzur arayacaksın!Bugün burcunda Süper Ay gerçekleşiyor. Tecrübelerinin sana parayı ve zamanı doğru yönetmek gibi değerleri öğrettiğini anlayabilirsin. Daha sakin, huzur dolu bir arayışa gireceksin. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, ortağınla zıt düşebilirsin. Uzun zamandır yaşam alanında değişiklik mi yapmak istiyorsun? O halde bugün harekete geç. En azından neler yapabileceğin üzerine düşün. Bugün aklına gelen fikirleri bir kenara not al. Eğer evli ya da ilişkisi olan bir Başak burcuysan, bugün oldukça romantik bir gün geçirebilirsin.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Önlem almak iyidir fakat kuruntu yapacak düzeye getirmemeye özen gösterin.

30 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için olayları detaylandırmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konulara hizmet etme isteği içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinde yaşayacağınız duygu yoğunlukları imajınızı değiştirmek istemenize neden olabilir. Bedene ait konular ön plana çıkabilir, sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayların ve durumların içerisindeki sevgiye odaklandığınızda aslında başınıza gelen şeylerin kötü tecrübeler değil öğreticiler olduğunu görürsünüz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen yeni ay yaşamınızda yepyeni başlangıçlara kapı açıyor. Neredeyse tüm gezegenler Güneş ve Ay burcunuzda bir araya gelirken yaşamınızda yeni girişimleri, adımları kolaylaştıran enerjiler sizinle olabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mantığınız duygularınızın yerini alacak ve bugün sürücü koltuğunda mantığınız olacak. Bu nedenle bir süredir sizi meşgul eden ve aklınızı çok karıştıran bir konuda akılcı bir çözüm bulacaksınız. Sanki bir anda sis perdesi aralanacak ve herşey aydınlanacak.

30 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet hayatınızda yeni ilişkilere giriş yaptığınız önemli bir gündesiniz. Burcunuzda meydana gelen Yeni Ay, kendinize değer vermekle alakalı farkındalık taşır.Bedensel sağlığınıza dikkat eder, güzelleşme ve bakımlı olma adına kendinize vakit ayırırsınız. Göksel aşıklardan Mars ve Venüs'ün aynı burçtaki yolculuğu size yeni bir ilişkinin kapılarını açar. Kendiniz gibi, detaycı, çalışkan, analitik düşünen, dürüst birine ilgi duyabilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza güçlü insanlar çıkarken, mücadele duygularınızı daha yoğun hissedebilirsiniz. Para, yatırım, ortak alım satım ve kazançlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Özellikle akşam saatlerinde sakin kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizle ilgili düzenlemeniz gereken konular olabilir. Bayram telaşı Başak burçlarını bir miktar daha fazla yorabilir. Geçmişle ilgili konulara takılıp kalmamalısınız. Bazı Başak burçlarının birden fazla destinasyona tatil planı olabilir veya bazı sebeplerden iki konuyu bir arada çözümlemek durumunda kalabilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; senin için maddi ve manevi anlamda önemli bir Yeniayla hayatını tekrar revize ettiğin bir sürece başlıyorsun. Endişelerin nedeniyle adım atmaktan korktuğun alanlarda, mantıklı ve sistematik olarak düşünecek bu sayede işlerini hızlandıracak ve hayatı ertelemeyi bırakacaksın. Bu dönemde bazı fikirlerin değişebilir ve bununla birlikte heves ve tutkuların artabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 25' 02" R
Ay
Başak
04° 41' 04"
Merkür
Koç
17° 44' 22"
Venüs
Koç
17° 03' 49"
Mars
Balık
20° 59' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 46"
Satürn
Balık
15° 30' 52"
Uranüs
Boğa
21° 42' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
20° 00' 29"
Lilith
Başak
22° 05' 01"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>