Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Entelektüel konulara yöneliyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün romantik bir şiir ya da aşk mektubu yazma havasındasınız. Yaratıcı tarafınız ortaya çıkmak isteyecek ve en sevdiğiniz konu ise aşk! Baştan çıkartıcı bir mesaj yazıp özel birine gönderebilirsiniz. Ya da kendi bestelediğiniz bir aşk şarkısıyla sevgilinize serenat yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda size yardımcı olması için bu yaratıcı yetenekleri kullanmak isteyeceksiniz. Cyrano gibi olun ve Roxanne''yi baştan çıkartın!

Birarkadaşınızın karamsarlığı kafanızı karıştırabilir ve onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu tam olarak hangi biçimde bulabileceğinizi tayin edemeyebilirsiniz. Durumu haddinden fazla analiz etmeyin. En iyi yöntem, kibar bir şekilde aklınızda ne varsa anlatmak olabilir. Muhtemelen, bu kişinin tek başına halletmesi gereken ufak sorunları olduğunu göreceksiniz. Endişelenecek ciddi bir şey yok.

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Disiplin tavırların verim getireceği bir gün. Dikkatini ver ve her ne yapıyorsan yoluna devam et. Doğru taktikler uygularsan bugün birden fazla şey başarabilirsin. Detayların vaktini çok da almasına izin verme. İnsanlar seni kaygılanmaya sevk etse de enerjilerinin ilerlemene ket vurmasına izin verme.Bugün diğer insanlarla olan dostluklarınıza odaklanmanın tam zamanı. Bazı aile üyelerini öğle yemeğine davet etmek isteyebilirsiniz. Cömertliğinizi ve arkadaşlığınızı takdir edecekler. Ya da bir süredir görmediğiniz iyi bir arkadaşınızla akşam yemeği yemek isteyebilirsiniz. Ara sıra küçük sosyal inceliklere vakit ayırmak gerekir. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki dostlarla iletişimi çok kolay kaybedebiliriz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçten içe güçlendiğinizi hissedebilirsiniz ve bu da kişiliğinizin görünen ve gizli yönlerini uzlaştırmanıza yardımcı olabilir. Bütün birlikleriniz ortak bir cephede toplanmış ve hedeflerinize doğru uygun adım yürüyormuş gibi gelebilir. Bu kadar yüksek ivmeyle hareket ederken sakın durulmayın. Harekete geçirdiğiniz şeylerin zaman içinde çığ gibi büyüdüğünü göreceksiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyu Ay, Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Saat 10:47'de boşluğa girmeden önce önemli işlerinizi tamamlarsanız daha iyi olacaktır. Bugün yöneticiniz Merkür sizlerin burcuna geçiyor. 14 Eylül'e kadar kendinizi geliştirmek için yeni konulara merak salabilirsiniz. Fazla detaycı tavırlarınız partneriniz tarafından eleştirilebilir. Sorduğunuz sorular kendisini sorguladığınızı düşündürtebilir. Yeni eğitimlere başlangıç yapabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel konulara yöneliyorsun!Ay, tüm gün boşlukta hareket edecek. Bugün entelektüel konulara yöneleceğin bir gün olacak.  Dünyada yaşanan kültürel gelişmelerle ilgili araştırmalar yapabilir, farklı konulara yönelebilirsin. Seni böyle çok nadir görmüşlerdir herhalde. Öyle ki sevdiğin ve sahiplendiğin insanlara karşı duygusal anlamda daha hassasiyetle yaklaşabilir, onların en ufak bir sözüne dahi çok çabuk gücenebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, eşinin bazı konulardaki uyarılarının aslında senin iyiliğine olduğunu anlayacağın durumlar yaşayabilirsin. Yaşam alanında değiştirmek istediğin eşyalar varsa, bu planını hayata geçirebilirsin. Çıkacağın alışverişte beğendiğin kıyafetin defolu olup olmadığını kontrol etmende fayda var.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik durumunuzla alakalı konularda ani kararlar alabilir ve bunları uygulamak isteyebilirsiniz.İlişkisel anlamda bir an için yükselip,sizden beklenilmeyen adımlar atabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde farkında olmadığınız durumlar nedeniyle, başınıza gelen olaylarla ilgilenebilirsiniz. Olaylara abartılı yaklaşmamaya özen göstermelisiniz. Kabullenme içinde olacağınız ve içsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Etrafınızdaki insanlarla iletişimde olmak size iyi hissettirecektir. Tamamlamanız gereken işlere özen göstermelisiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulara yönelik girişimlerinizde bugünlerde çok başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için hemen harekete geçeceksiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişim kurarken sorun yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara açık bir gündesiniz. Bu nedenle yüz yüze iletişim kurmayı tercih edin. Söyleyeceklerinizi telefonla, mesajla veya e-mail ile iletmeyin.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de çok çalışmaktan kurtulamadığınız bir gün.Yığılan işlerinizi toparlamak, yenihaftasına hazırlanmak, kariyer planlarınızı güncellemek için bugünü de bilgisayar başında geçirirsiniz. Öğleden sonra kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde kalbinize sevgi yollamayı unutup, hem bedensel hem de ruhsal açıdan yorulursunuz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eviniz, yuvanız konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda huzursuzluklarınız söz konusu olabilir. Ver olan problemleri de abartmaya müsaitsiniz. Çalışan Başak burçları yükselmeler, iletişimde artış yaşarken, tatilde olan Başak burçları evlerinin özlemini çekiyorlar.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün yalnız kalmak için çaba harcayabilirsin. Değerlerini gözden geçirmeyi tercih edebilir, içsel sorgulamalar yapabilir ve geleceğe dair hedeflerini belirlemeyi düşünebilirsin. Endişe ettiğin konular için kendini sakinleştirmenin yollarını arayabilir ve kendine bazı sınırlamalar getirebilirsin.

29 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 50" R
Ay
Yay
08° 49' 37"
Merkür
Koç
16° 02' 36"
Venüs
Koç
26° 39' 11"
Mars
Balık
27° 00' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 11"
Satürn
Balık
16° 15' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 48"
Neptün
Balık
28° 47' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 30"
Lilith
Başak
22° 56' 47"
True Node
Koç
15° 31' 11"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>