Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mükemmeliyetçi tarafın ön planda! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, aşk haaytınızda ileriye doğru adım atmaya istekli olabilirsiniz. Belki de sizin için özel olan birine niyetinizi belli edebilir, evlenme teklifinde bulunabilir veya sizinle beraber olmasını isteyebilirsiniz. Veya şu anda evliyseniz, yeni bir ev satın almayı veya yaşam ortamınızı biraz iyileştirmeyi düşünebilirsiniz. Büyük düşünün ve hayallerinizi gerçekleştirme konusunda cesaretli olun.

Bugün network yapmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, iletişim akışını çok daha kolaylaştıracaktır. Potansiyel müşterilere çat kapı uğramak için ilham hissedebilirsiniz. Ya da bazı pazarlama stratejilerini potansiyel müşterilere birbülteni olarak göndermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın profesyonel parçası ile ilerlemekle iyi hissedeceksiniz. En iyi fikirlerinizi ve en keskin imajınızı sunmaktan çekinmeyin!

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Kendi ruhsal dengesizliğin bugün seni uğraştırabilir. Gezegenlerin etkileri sebebiyle dengenin en uçları yaşadığına tanık olabilirsin ve bununla başa çıkmanın bir yolunu bulmalısın. Bunun geçici olduğunu düşün ve her şeyi bir bütün olarak gör. Yarın tekrar eski haline döneceksin. Dahası, eğer kendini meşgul edersen bugün daha da hızlı geçer!İçten içe güçlendiğinizi hissedebilirsiniz ve bu da kişiliğinizin görünen ve gizli yönlerini uzlaştırmanıza yardımcı olabilir. Bütün birlikleriniz ortak bir cephede toplanmış ve hedeflerinize doğru uygun adım yürüyormuş gibi gelebilir. Bu kadar yüksek ivmeyle hareket ederken sakın durulmayın. Harekete geçirdiğiniz şeylerin zaman içinde çığ gibi büyüdüğünü göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gökyüzünde oluşan açılar sayesinde yaratıcılığın oldukça yüksek bir seviyede olacak ve bu yaratıcılık sana en iyi müzik yoluyla gelecek. Eğer bir enstrüman çalıyorsan, bugün işler senin için çok daha kolay gidebilir. Eğer çalmıyorsan, biraz sabırla kafanın içinde dönen şarkıyı kayıtlı sesler ve ritmler sayesinde kaydedebileceğin bilgisayar programları var. Elinde bu yazın hiç şarkısı olmayabilir ama seni mutlu eden bir şey keşfedecekti ve esas önemli olan da bu.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlamasıyla Ay, saat 02:53'te Aslan burcuna geçiyor. Günün genelinde sağlığınızla ilgili konular öne çıkabilir. Kendinizi ihmal ederseniz eski bir rahatsızlık tekrardan can sıkabilir. Mars'ın Uranüs ile yaptığı güzel açının aktifleşmesiyle bugün çekindiğiniz, olmaz dediğiniz her şey için harekete geçin. Bugün elinizi attığınız her işte umduğunuzdan daha fazla başarı elde edeceksinizdir.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mükemmeliyetçi tarafın ön planda!Bugün mükemmeliyetçi tarafın ön planda olacak. Hiçbir şeyi kolay kolay beğenmediğini, seçici olduğunu gözler önüne sereceksin! Yaptığın işleri tekrar tekrar kontrol ederken kendini bulabilirsin. Aslında günlük rutinini daha akıcı hale getirmek isterken, detaylara takılarak daha ağır bir hale sokabilirsin. Ev alışverişinde ihtiyaçlara odaklanmakta fayda var. Odanda yapacağın temizlik ve kullanmadığın eşyalarını etrafındakilerle paylaşman, seni oldukça rahatlatacak. Duygusal yakınlık hissettiğin bir arkadaşının daveti şaşırmana neden olabilir. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla iletişime geçeceksin. Sana anlatacağı şeyler karşısında nasıl tepki vereceğini şaşırabilirsin

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişim rüzgarlarına ayak uydurmanız gerekebilir. Olaylar ummadığınız anda farklı bir şekilde gelişebilir. Dikkatinizi vermeniz gereken önemli sorumluluklar gündemde olacak.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konular gündeminizi etkileyebilir. Yaşadığınız olaylardan ötürü duygusal baskı altında olduğunuzu hissedebilirsiniz. İletişim çatışmalarından uzak durmanızda fayda var. Gün içinde kabullenme içinde olacağınız durumlar olabilir. İşlerinizi bitirmeniz için gün içinde uygun zamanlar var. Sabrınızla bugünü en iyi şekilde atlatabilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemlerden uzaklaşmak ve eğlenceli aktivitelere yönelme hakkınız olduğunu hatırlayın. Hayatınıza sizi motive edecek şeyler eklemeyi alışkanlık haline getirin.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal bir gün geçirebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi ortaya koyarken duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mutlu olacağınız bir haber alacaksınız. Hatta bu kadar sizin haklılığınızı ortaya çıkartacak. Tabii herkes sizin haklı olduğunuzu ve onların yanlış yaptığını itiraf etmeyecektir ama yine de bir tatmin yaşayacaksınız.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de çok çalışmaktan kurtulamadığınız bir gün.Yığılan işlerinizi toparlamak, yenihaftasına hazırlanmak, kariyer planlarınızı güncellemek için bugünü de bilgisayar başında geçirirsiniz. Öğleden sonra kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde kalbinize sevgi yollamayı unutup, hem bedensel hem de ruhsal açıdan yorulursunuz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eviniz, yuvanız konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda huzursuzluklarınız söz konusu olabilir. Ver olan problemleri de abartmaya müsaitsiniz. Çalışan Başak burçları yükselmeler, iletişimde artış yaşarken, tatilde olan Başak burçları evlerinin özlemini çekiyorlar.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bakış açını yenilemeni veya kabullenmeni sağlayacak kişilerle bir arada bulunman, olası zorlukların üstesinden gelmene, analitik olup çözüm odaklı olmana ve somut değerler edinmene yardımcı olabilir. Önümüzdeki bir iki gün geri planda olmak isteyebilirsin. Planlı, hesaplı ve ilişkilerinde temkinli olmalı, çıkarlarını gözeterek hareket etmelisin.

28 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 16' 20" R
Ay
Aslan
08° 27' 27"
Merkür
Koç
19° 01' 57"
Venüs
Koç
14° 21' 22"
Mars
Balık
19° 17' 07"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 48"
Satürn
Balık
15° 17' 40"
Uranüs
Boğa
21° 35' 41"
Neptün
Balık
28° 28' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
19° 52' 46"
Lilith
Başak
21° 50' 25"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 16/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>