Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fikirlerin destek görüyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Hayatınızın birçok alanında yolunuzu bulmakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Liderlik etme zamanı geldi. Ancak ne yazık ki, hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen bir önemli bölüm olabilir, mesela aşk hayatınız gibi. Muhtemelen üstesinden gelemeyeceğiniz aşırı inatçı bir tavırla karşılaşmanız muhtemel ve bu kendi inadınız olabilir.

Bugün, sanki bir rüyadan yeni uyanmış gibisiniz. Yine de, düşündük de, belki de hiç uyanmamış olabilirsiniz. Bu, etrafınızdaki gerçeği anlamada neden bu kadar zorlandığınızı açıklar. Masanızda oturuyorsunuz ve işinize bakıyorsunuz ama üzerinde yoğunlaşamıyor gibisiniz. Bu tatile ihtiyacınız olduğuna dair bir işaret olabilir mi? Aynen biz de öyle düşünüyoruz! Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Tatile gitmek istemeseniz bile, aklınız zaten tatilde! Siz de ona katılabilirsiniz.

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Kendini adeta birden fazla savaşın arasında hissediyorsun ve çatışmaların odağında da temel hedef olarak sen bulunuyorsun. Eğer ardına seni desteklemek üzere kuvvetli güçler yerleştirmediysen bu periyod zor geçebilir. Duygusal olarak, en harika günlerin değil; hislerini içten ve kuvvetli yaşıyor ve onları metodolojik, zihinsel, rasyonel açılardan değerlendirmek üzere oradan oraya koşturuyorsun! Duygularınla ilgileniyormuş ve başa çıkmak istiyormuşsun gibi görünebilir; ama gerçekte, hissetmen gereken duygulardan kaçıyor olabilirsin...Her ufak mental farkındalık bir şey ifade eder. Bir dahaki sefere bir şelale gördüğünüzde bunu hatırlayın ve yalnızca yürümeyi planlayın. Orada durup yalnızca vakit geçirip ve dilek dileyip bir bozukluk atmak yerine bunu yapın. Bu fiziksel hareket uzun zamandır dinlenilmek için bekleyen hayallerinizi hatırlamanız konusunda size yardımcı olacak. Onlarda bir ses verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sanki havada bir takım şeylerin asılı kaldığına dair bazı hisler içinde olabilirsiniz. Aile bireylerinin farklı ihtiyaçlarını anlamak için doğru bir zaman. Etrafınızda çok fazla hareketlenme olacak. Bu yüzden bir adım geride kalma ihtiyacı hissedeceksiniz. Çevreniz yalnız kalma ihtiyacınız hakkında anlayışlı davranacak.

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 06:07'yi gösterdiğinde Ay, Yay burcuna geçiyor. Ailenizin ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Beraber çıkacağınız bir seyahat ayarlayabilirsiniz. Evinizde yapmak istediğiniz değişiklikler için harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Öğleden sonra meydana gelen Merkür ve Satürn arasındaki olumlu görünüm ile hem çocuğunuzla hem sevdiğinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin destek görüyor!Kendi işini yapıyorsan, önemli bir anlaşmaya imza atabilirsin. Özellikle bir marka üzerine çalışmak gibi planların var ise hızlandırabilirsin. Sosyal çevren, yeteneklerin ve iletişim konulu her alan bugün gündeminden düşmeyecek. Hazırladığın proje ya da fikre maddi destek olmak isteyenler çıkabilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin soğuk tavırları, emeklerinin boşa gittiğini düşündürebilir. Evli bir Başak burcuysan, eşinle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Bugün aynı zamanda aile içerisinde senden yaşça küçük bireylerin bazı tavırlarından hoşlanmayabilirsin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumsuz sonuçlar getirecek tartışmalardan uzak kalarak haklılığınızı savunabilir ve ispatlayabilirsiniz. Duygusal hayatınız sürprizlerle renklenebilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yeni fikirler öne sürebilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Eğitim için yeni olanaklar peşinde koşacağınız zamanlar olabilir. Kendinizi geliştirmek için farklı yollar deneyebilirsiniz. Güven arayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese faydanızın dokunduğu şu günlerde derin bir nefes almalı ve kendinizin ne istediğine odaklanmalısınız. Başkalarından yardım almaktan çekinmeyin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkiler biraz daha karmaşık ve kafa karıştırıcı bir hal alabilir. Karşı tarafın istek ve beklentileri, yaklaşım ve tutumları olduğundan çok farklı ve yanıltıcı, aldatıcı görünebilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için kârlı bir gün olacak. Bu yüzden gözlerinizi dört açın. Önünüze çıkan fırsatları kazanca dönüştürebilmek için ne yapabilirsiniz? Bütçenizi artırabilmek ve kazanç sağlamak için ortaklık teklifi alabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ciddiye alınmak, otoritenizi sağlamlaştırmak için önemli bir gün. Duygusal ilişki kavramına bakış açınızı değiştirecek bir kişinin fikirleri üzerinizde çok etkili olabilir.Bu uzun soluklu bir başlangıcı yaşamınıza taşır. Çocuğunuzun geleceğe ait hedeflerini mercek altına almak istersiniz. Eski düzenden çıkıp yeni enerjilere kalbinizi sonuna kadar açın. Mistik konularla ilgilenen bir kişinin etkisinde kalabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerdeki eksikliklerin, biriktirilmiş kırgınlıkların su yüzüne çıktığı bir gün olacaktır. Bu sefer duygularınızı gizleyemeyeceksiniz. Bilinçaltınızın derinliklerinde ne kadar anı varsa bir anda hortlayabilir. Sakin yaklaşın, tane tane konuşmaya çalışın diyeceğim ama Başaklar bugün öfkelerini kontrol etmekte zorlanacaklardır.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sakin yapına karşın, aile içi konularla çözülemeyen meselelere karşı beklenmedik şekilde agresif bir tavır içinde olabilirsin. Ani tepkiler verebilirsin, sakinliğini korumaya bakmalısın. Yerleşiminle ilgili olarak, taşınma veya gayrimenkul alım satımıyla ilgili konuların çözümü için günün enerjisini kullanabilirsin.

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 22" R
Ay
Yay
00° 54' 13"
Merkür
Koç
15° 59' 46"
Venüs
Koç
25° 52' 57"
Mars
Balık
26° 31' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 30"
Satürn
Balık
16° 12' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 41"
Neptün
Balık
28° 46' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 21"
Lilith
Başak
22° 52' 37"
True Node
Koç
15° 33' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>