Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cesaretin tetiklenecek! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Kalbiniz normalden biraz daha fazla ilgi istiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Buna sizden daha fazla ihtiyacı olan bir sevdiğiniz olabilir. Her iki durumda da, önemli bir ilişkide gerginliğe neden olacak. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, daha iyi. İşler her zaman göründüğü gibi olmayabilir.

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Duygusal açıdan bunaltıcı enerjilerin planlarını mahvetmesine izin verme. Fakat bu etkinin dönüştürücü bir yanı da olacağını bilmelisin. Hayal kurmak için güzel bir zaman, ve büyük hayaller kur. Mutluluğu ve özgürlüğü yakalamak için dünyanın ücra köşelerine gitmene gerek yok. İhtiyacın olan her şey içinde mevcut.Davranışlarınızı muhtemelen kadın arkadaşlarınıza karşı görev duygunuz yönlendirecek. Kendinizi siz farkında bile olmadan size hayranlıkla bakan genç kızlar için bir rol model olarak düşünün. Yaptığınızher ne kadar önemsiz görünse de başınızı gururla dimdik tutun. Teşkil ettiğiniz örnek kelebek etkisi yaratıp pek çok kişiyi etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayattaki asıl umutlarınız ve arzularınızla temasa geçmenin tam zamanı olabilir. Kimi zaman öyle geliyor ki hayat öylece akıp gidiyor ve sizi de beraberinde sürüklüyor. Bazen her şeyi kontrol edemediğinizi düşünüyorsunuz. Ancak şu anda gerçekten kendi kaderinizin efendisi olduğunuzu görmeye başlayacaksınız. Kendinize ulaşmak istediğiniz hedefler koyun ve bu hayallerin peşinden gitmek için kendinizi motive edip cesaretlendirin.

1 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başında 02:07'de Terazi burcuna geçiyor. Gelirinizin, ekonomik koşullarınızın önem kazanacağı bir gündesiniz. Merkür'ün Uranüs ile yaptığı açı nedeniyle güzel sürprizlere hazır olun. Yakınlarınız yüzünüzü güldürebilir. Venüs ve Satürn arasındaki güzel etkileşimin hakim olduğu akşam saatlerinde ise ilişki hayatınızda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aranızdaki bağ gittikçe güçlenebilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesaretin tetiklenecek!En iyi şekilde üstesinden geleceğini bildiğin halde yapmaya cesaret edemediğin ne varsa bugün artık harekete geç! Zamanını beklemekle geçirme! İnan bunu hak etmiyorsun. Gökyüzü sana ihtiyacın olan cesareti de verecek. Kişisel ve mesleki gelişimini artırmak adına sertifika programlarına kaydolabilirsin. Gün içerisinde anne ailesinde miras, mal paylaşımı gibi konular gündeme gelebilir. İlişkinde uzun zamandır sorunlar yaşıyorsan, ne kendini ne de karşındakini daha fazla zor durumda bırakmak istemeyeceksin. Zor kararlar alman gerekecek.

1 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi tamamlayacağınızı düşündüğünüz konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizi olumlu yönde şekillendirebilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizin para ya da güvenlik durumu ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından beklentilerinizde daha esnek olmalısınız.

1 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir ilişkiyi bitirmek, bir alışkanlıktan vazgeçmek gibi sert durumların üstesinden gelebileceksiniz. Karar alırken sezgilerinize güvenmeniz çok önemli...

1 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sürpriz ve beklenmedik görüşmeler yapabilirsiniz. İlişkinizde belli bir sorunu çözmek için hızlı ve anice hareket edebilirsiniz. Uzun soluklu çözümler bulabileceğiniz bir gündesiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık bir organizasyona katılacaksınız, sorun yaşayabilirsiniz. Sorunun muhtemelen kimin başının altından çıkacağını da biliyorsunuz. Bu yüzden, baştan önlem alıp, o kişinin karakterine uygun bir görev vererek sorunları önleyebilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet hayatınızda yeni ilişkilere giriş yaptığınız önemli bir gündesiniz. Burcunuzda meydana gelen Yeni Ay, kendinize değer vermekle alakalı farkındalık taşır.Bedensel sağlığınıza dikkat eder, güzelleşme ve bakımlı olma adına kendinize vakit ayırırsınız. Göksel aşıklardan Mars ve Venüs'ün aynı burçtaki yolculuğu size yeni bir ilişkinin kapılarını açar. Kendiniz gibi, detaycı, çalışkan, analitik düşünen, dürüst birine ilgi duyabilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda neler hissettiğinizden emin olamıyorsunuz. Flört ilişkilerinde değişken bir ruh haline bürünmeye başladınız. İpucu basit; âşık olmadan ilişki kurmayın. Çünkü bu yıl hala aşkı tadamadıysanız mutlaka aşık olacaksınız demektir.

1 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün kendini finansal konulara kafa yorarken bulabilirsin. Maddi kaynakları ve gelirini arttırmak yönünde bu zamana kadar denemediğin bir alanda çalışma yapabilir rutinlerinin dışına çıkabilirsin. Bardağın hem dolu hem de boş tarafını aynı anda değerlendirmen; farklı bir farkındalık gelişmeni sağlayabilir.

1 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 14' 30" R
Ay
Başak
14° 39' 11"
Merkür
Koç
17° 19' 29"
Venüs
Koç
18° 06' 18"
Mars
Balık
21° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 21"
Satürn
Balık
15° 35' 52"
Uranüs
Boğa
21° 45' 37"
Neptün
Balık
28° 34' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 26"
Lilith
Başak
22° 10' 39"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:56

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>